Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tohle jsem chtěl taky dát vždy k dobru a zeptat se, zda někdo viděl něco podobného.
Zažili jste někdy nějaké šílené nápisy na tričkách a třeba i v nějakém kontextu? Zajímalo by mě, jestli ví, co tam měli napsáno. Jsem si říkal, že to snad začnu sbírat.
Vzpomenu si teď jen na dvě:
I was born for big things - paní měla asi 150 kg.
Small things are good. The bigger are better. - Slečna měl viditelně jedno prso větší než druhé. A přes ně tento nápis.
Nic takového si nevybavuju, sama nápisy nesnáším, ale lidi často netuší, co na sobě maj napsaný
zrovna o víkendu se me chlap ptal cože to ma vlastně napsáno na hrudi ![]()
Vyloženě nějaké perly si nevybavuju, ale mi přijdou strašně uhozené a dost trapné takové ty párové trika „King a Queen“, „Patřím Janě. a Ahoj, jsem Jana“ „Princ a Princezna“ a pod… Nechápu kdo to na sebe dobrovolně navleče ![]()
@Rosary píše:
Vyloženě nějaké perly si nevybavuju, ale mi přijdou strašně uhozené a dost trapné takové ty párové trika „King a Queen“, „Patřím Janě. a Ahoj, jsem Jana“ „Princ a Princezna“ a pod… Nechápu kdo to na sebe dobrovolně navleče
Tak to jsem neviděl, ale to je taky úlet.
Občas jsem potkala člověka v tričku s nápisem Sweat místo sweet. To mě pobavilo a zároveň jsem si říkala, jestli ty lidi přemýšlí.
Já si vybavuju jednu scénku. Na Břevnově na zahrádce jedné hospody slavil nějaký mužský sportovní klub vítězství a trošku to chlapi přepískli. Ten jeden tam hodil šavli za strom a o chvíli později (bylo to v podvečer a bylo ještě světlo) ho tam vyzvedávala manželka/přítelkyně s tak půlročním synem. Ten syn byl ve vajíčku a na sobě měl bodýčko Daddy´s boy. Jakmile ona to vajíčko položila na stůl, tak se to mimino poblinkalo, opravdu řádně, i na ten stůl. Šla kolem servírka, ta maminka se jí hned omlouvala a servírka jen „Já vím, daddy´s boy!“, maminka nechápavě koukala a ožralý kapitán zařval „ty vole Davide, tak to prasklo“.
Muj byvaly pritel ma asi o 24 let mladsi sestru. Kdyz byla v prvni tride, dala ji jeji mama na foceni do skoly tricko s ruznymi napisy, a primo na prsou mela holcicka velkymi pismeny napsano NASTY. vzdycky kdyz jsem u nich pak videla tu fotku, musela jsem se smat ![]()
@Rosary píše:
Vyloženě nějaké perly si nevybavuju, ale mi přijdou strašně uhozené a dost trapné takové ty párové trika „King a Queen“, „Patřím Janě. a Ahoj, jsem Jana“ „Princ a Princezna“ a pod… Nechápu kdo to na sebe dobrovolně navleče
Kamarád gay kdysi dostal k narozeninám tričko s nápisem „Jsem princezna, vole“, byl nadšený ![]()
Jinak aby to bylo více k tématu, tak u nás v ulicích jsem zase až tak nic extra na lidech neviděla, když už, tak spíš taková ta typická trapná trička s nápisy, co se dají koupit ve stánku na každé pouti či městských slavnostech
Ale ať je sranda, tak ještě přikládám jednu takovou pěknou dvojku ![]()
@Katy91 píše:
Jinak aby to bylo více k tématu, tak u nás v ulicích jsem zase až tak nic extra na lidech neviděla, když už, tak spíš taková ta typická trapná trička s nápisy, co se dají koupit ve stánku na každé pouti či městských slavnostechAle ať je sranda, tak ještě přikládám jednu takovou pěknou dvojku
To je přesné.
Ta předchozí trička jsou teda síla: Asi bych se styděl za něj, kdybych na někom viděl takové triko.
Je to OT ale vzpomnela sem si na tu reklamu na jazykovou skolu, kde rodina anglicky nehovorici jede v aute a vsichni - dvou deti nevyjimaje - hlasite zpivaj a kroutej se na anglickou pisnicku “ I wanna f.uck you in the ass!”. Pod tim jen suchej napis - nauc se anglicky
V jednom dílu Ano šéfe je majitelka restaurace taková nepříjemná babizna. No myslím že ji na poslední den natáčení zaměstnanci koupili dárek
Bohužel to na fotce není celé -Blowjob is better than no job ![]()
Příspěvek upraven 16.06.20 v 07:40
@Katy91 píše:
Tak tohle je téma pro mě. Přikládám pár mých oblíbenců
Hmm, tohle mi teda neprijde vtipny, pokud ti není 15 a nejedes na prvni tridni vylet do chatek ![]()
@Janee19 Taky se mi to vybavilo
A ten její předkus tomu přidává tu správnou autentičnost ![]()