Šílené pocení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
18.5.19 13:55

Taky mám sweatstop forte. Koukni na stránky poceni24.cz, jsou tam antiperspiranty na všechny části těla. Ja používám na podpaží a už nejsem spojená, jinak jsem se potila silene. Používám ho obden, nastříkas před spaním a je to. Nejenže se nepotis, ale ani nesmrdís.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.5.19 08:18

Já používám už 8 let Driclor a nemůžu si stěžovat!!! V sobotu si ho dám a do další soboty o pocení nevím. Žádné propocené věci, za mě nejlepší přípravek!!! Když se pak spočítají náklady za nějaké deodoranty či antiperspirant, tak pořád jsem na tom lépe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
21.5.19 09:29
@Vendyy píše:
Já používám už 8 let Driclor a nemůžu si stěžovat!!! V sobotu si ho dám a do další soboty o pocení nevím. Žádné propocené věci, za mě nejlepší přípravek!!! Když se pak spočítají náklady za nějaké deodoranty či antiperspirant, tak pořád jsem na tom lépe ;)

Ten je slabý, asi se nepotíš zas tak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
21.5.19 18:46
@MáškaMarie33 píše:
Ten je slabý, asi se nepotíš zas tak moc.

Přesně tak, Driclor je slabý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.9.19 11:58

Cim víc budete se přidávat různých kravin na podpaží tím víc se ně skazite. V podpaží kůže je víc citlivější, proto nekupujte ten driclor nebo jiné podobné šmejdy, to vám jenom popálí podpaží při tom výsledek nula. Já používám iontoforézu na podpaží, tam je to opravdu účinné, po několik procedurech jsem sucha na 2 měsíce, teď můžu používat jenom lehký deodorant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
13.9.19 19:16

Super reklama :pankac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
10.10.19 13:39

Určitě si zajděte k lékaři, šla bych první za obvodním lékaře a ten vás případně pošle jinam.
Nadměrné pocení přes den a v noci může být i banalita, ale může to být také známka nemoci. Příčin proč se tolik potíte může být spousta např. tady článek o nadměrném pocení .
Např. problémy se štítnou žlázou, cukrovka nebo třeba hormonální nerovnováha. Pokud se vám potvrdí, že jste v pořádku, pak bych vyzkoušela bylinky, jako šalvěj, levanduli apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová