Šílený kašel

122
7.6.10 07:27

Šílený kašel

Ahoj holky, prosím o radu - noci jsem několikrát dostala záchvat šíleného kašle, dnes mě i bolí břícho, mám hrozný strach o miminko. Jsem 27. týden a jediné co užívám je jitrocelový sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3963
7.6.10 07:54
Vilímka píše:
Ahoj holky, prosím o radu - noci jsem několikrát dostala záchvat šíleného kašle, dnes mě i bolí břícho, mám hrozný strach o miminko. Jsem 27. týden a jediné co užívám je jitrocelový sirup.

já jsem v těhu užívala Mucosolvan sirup,ale to bylo tak v 6.tt.raději se zeptat doktorky,nebo v lékarně,…nebo můj malej měl kapky z kaštanu,myslím,byly výborný,ale nevím jestli je můžou i těhu…nebo ACC ??? nebo ambrobene???,ale to je na recept,raději bych se ujistila u doktorky,nebo jestli to třeba není na ATB…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.6.10 08:41

Dcera měla taky děsný záchvaty kašle a stěžovala si na bolest bříška (má pět let) a doktorka jí břicho pro jistotu prohmatala a říkala, že jak pořád kašle, stahuje svaly, hodně je namáhá a to břicho ji pak bolí. Tak jsem tě jen chtěla uklidnit, že ta bolest nejspíš souvisí s tím, jak moc kašleš. (Samozřejmě bych konzultovala s Dr.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
7.6.10 08:42

Mne v tehu na kasel dala doktorka detsky Stoptussin. Zabral a je fakt, ze jsem kaslala fakt hrozne.

Na noc delaji specialni jitrocelovy tlumici sirup bez cukru, je to takova modra krabicka. Myslim, ze i jako tehule bys ho mohla…nebo si jeste mazat hrudnik a zada eukalyptovou masti na odlehnuti…

• Citovat
  • Upravit
15319
7.6.10 08:45

Jo ještě bych se poptala na biotussil (pouze bylinky, podobné tomu, co bereš, ale podle mých zkušeností zabírá líp, vyzkoušeli jsme obojí), ale ten jsme měli spíš na „dojezd“ toho šíleného kašle, na začátku ditustat, zabíral skvěle, ale nevím, jak v těhu. Dcera na kašel trpí dost a zabere jí fakt máloco. Já to chytla od ní a taky jsem brala ditustat a fakt paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4407
7.6.10 14:09

Ahoj no na kašel mi pomáhá jen jitrocelový sirup ale na rýmu jsme měla dětské sprej jakýkoliv nesnesu kapky ale taky pomáhá když si natřeš Pinosol v okolí nosu a na celou délku nosu až mezi obočí na čelo to mi pomohlo taky. Přeji brzké uzdravení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
7.6.10 15:06

no, tak toto ma trapi taktiez..teraz je to uz ale lepsie.. mali sme to vsetci doma..a ked sme boli so syncekom u pediatricky, ze nech si dame vsetci k posteli teplu vodu s morskou solou a ako sa bude vyparovat, pomoze nam to k vykaslaniu..a veru , pomohlo..len pozor, aby ste do toho dakto neskocili.. a brusko ma v noci tiez desne bolelo z toho kaslania..ale rano anstastie nic..asi z toho namahania

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí