Silná alergie na pyly v těhotenství

6.6.10 14:26

Alergie v těhotenství

Ahoj,jsem v 11.tt a objevila se u me silná alergie na pyly-senná rýma.Máte s tím některá nějaké zkušenosti?Může alergie ovlivnit vývoj plodu?Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
453
6.6.10 16:27

ahoj, jsem take alergik, tak jsem o tom dost cetla. V prvnim trimestru nedoporucuji zadne leky a spatne je, ze kdyz jsi vystavena alergickym reakcim, je pravdepodobne, ze i mimco bude alergik (i tak je to ale do urcite miry dedicne a dedicnost se jeste zvysuje, pokud jsou oba rodice alergicci na stejnou vec). ja mela problemy s alergii az v tretim trimestru a to uz muzu claritin a dostala jsem nejake kapky do nosu a do oci. Myslim ze jedine, ceho se muzes bat, je, ze bude mimco take alergicke, jinak by ho to ale ohrozit nemelo..tak drzim palce, at mas brzy po alergii. Me doktorka rikala snazit se maximalne alergenum vyhybat, i kdybys mela sedet doma :-( a po kazdem kontaktu s alergeny se sprchovat pokud mozno, vcetne myti hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
6.6.10 20:06

Muzes v prubehu celeho tehotenstvi Zyrtec/Zodac, stejne tak i Claritin. Bez obav. Je to kategorie B, tudiz bezpecna. Vice na safefetus.com , drug search. Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
7.6.10 07:25

taky jsem alergik,od prvníého trimestru můžeš claritin ,flonidan.I předchozí těhotenství jsem „proprskala“ a děti jsou zdravé a prášky zobu,přece neumřu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
8.6.10 09:38

ahoj ja jsem dokonce astmatik, a doktroka rekla ze v prvnim trimestru se nic brat nema. Ted sem ve druhem a po celou dobu je to v pohode, porad na to nic neberu, jako by to odeslo nekam pryc. Tak dokud mi nic nebude tak nic brat nebudu a potaji doufam ze by se to u me mohlo to astma zastavit, i pred tehotenstvim se mi zdalo ze uz ustupuje, nebo sem to na sobe vubec nepocitovala a prasky sem si vzala tak jendou tydne, vickrat sem to nepotrebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
8.6.10 09:45

tak to máš dobrý,to dofela závidím já si nevzít prášek tak nevidím nedýchám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie