Vyrážka, bolest stydké kosti

3588
5.6.10 22:16

vyrážka, bolest stydké kosti

Ahoj holky mam par otázek. Udělala se mi na břise vyřážka, kamarádka mi říkala, že to může být po tělovym oleji a mam ten mama z dm,a jak sem měla těhu kalhoty přes břicho tak se to nějak podřáždilo.máte s tim nějaká zkušenost? Jinak mě dneska bolí dost stydká kost nevíte co to může být? četla jsem ,že se rozestupují poradní cesty. jsem teď 29 týden. díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6336
5.6.10 22:25

ahojky, co se vyrazky tyce, tak neporadim, ale ohledne te stydke kosti - jedna se o sponu pravdepodobne - symfyzu. Pisu ti hlavne muj pripad a to z toho duvodu, ze jsem mela kvuli svemu „bezva“ gyndari dost namale. Me bolela spona od zacatku tehu nekdy vic nekdy min, vic hlavne po nejake delsi prochazce nebo nejake namaze. Nakonec se v porodce prislo na to, ze jsem mela rozestup symfyzy 8mm a musela jsem podstoupit planovany SC, protoze mi hrozilo prasknuti panevniho kruhu pri spontannim porodu a v pripade, ze by v dobe porodu melo ditko vice jak 3kila. Jak vidis v metriku, tak pres tri kilca nakonec tedy mela. Nechci te vubec nijak strasit, spis abys neco nepodcenila. Pac muj slavnej dr. mi porad rikal, jak je to normalni atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
5.6.10 23:25

no me to dneska boli a dost jsem toho nechodila tak jsem si říkala jestli to nemůže být tim. Já mu to řeknu ve středu jdu na velkej UTZ.Ježís tak hlavně, že už je to ok, doufam, že to tak hrozný nebude. Nekdy mam z mýho doktora pocit, že některý věci neřeší a jak se to pozná nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
6.6.10 07:42

me bolela spona strasne moc asi posledni 2-3 mesice tehu, nemohla jsem udelat delsi krok, bylo to fakt hrozny, nejaky prochazky nepripadaly v uvahu, gyndar to hlidal, v porodnici mi rikala primarka, ze kdyby se to do porodu jeste vic zhorsilo, mela bych taky planovany SC, nakonec to ale tesne pred porodem prestalo bolet a porodila jsem normalne 3680g :oops:

rekni o tom svemu gyndari at Te vysetri a sleduje to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
6.6.10 11:03

jojo já mu to řeknu a uvidime co mi na to rekne tak snad to bude ok, dneska me to boli jen na jedny strane zatim. jinak vyřážka už je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí