Termin prosinec2010/leden2011

40
5.6.10 12:26

termin prosinec2010/leden2011

jsem v 8.tydnu,stale unavena,znechucena,podrazdena…jsem sama??? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4355
5.6.10 12:32

určitě nejsi jsem taky podrážděná(lépe řečeno protivná)je mi špatně,a nejradši bych spala ale to mi mladší ratolest nedovolí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.6.10 12:59

juu tak dekuji,jsem klidnejsi,manzela je mi uz lito,vse musi snaset..jak dlouho jsi tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
5.6.10 15:32

nakonec jsme s prckem usnuli :lol: ted jsem zacala 9tt.porad bych jen spala ajedla :mrgreen: čekám dvojčátka tak jsem dvojnásob unavená.a neboj,manžel to zvládne,chtěl mimi tak musí mít trpělivost,jen kdyby byl těhotný na jeden den on :lol: ono to přejde aspon doufám snad už kolem toho 12tt to bude lepší.jinak už je konečně sluníčko tak to taky zvedne náladu.to počasí co bylo na náladě nepřidalo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.6.10 15:43

jee tak tebe ceka dvojnasobne stesticko,ja jsem take 9.tyden ale poprve.. :roll: jsem ze vseho tak vyjukana,snad to prozivam vice nez bych musela..pocasi se snad konecne umodrilo a my tehulky budeme mit lepsi naladu..uzij si slunicko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
5.6.10 15:52

no dvojnásobné jo ale dvě už mám doma.mám dva kluky a chtěli jsme zkusit ještě holčičku.první pokus byl zamlklé těh.a teď to vyšlo hned dvojnásob.těším se,jen se bojím jak to zvládnem finančně.neboj,první těhu je skvělé v tom,že si ho můžeš naplno užívat.nelítáš kolem dětí,jen se těšíš a připravuješ.vychutnávej si to.kup si něco na mimi,a hned budeš mít lepší náladu.taky si užij sluníčko,bylo ho už potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.6.10 16:03

obdivuji te,ja bych to nezvladla.jinak drzim palecky a preji holcicky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
5.6.10 16:10

ale zvládla,nic jiného by ti nezbývalo.taky se bojim jak to zvládnu přeci jen nemáme poblíž žádné babičky ani tety co by pomohli ale určitě to zvládnem,a od dvou let jsou prej dvojčátka vyloženě dovolená protože si spolu vyhrají.tak přeji lepší náladu a děkuji za přání holčiček.aspon jedna by tam mohla být :-) jinak přeji pohodové těhotenství a zdravé mimi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
5.6.10 22:31

Ahojky holky, drzim vam pesti.Nebojte,vsechno prejde a bude lepe. Ruzajska uz to vi z predchozich tehu,ze joo :-) Ja jsem mela pernej zacatek. Az do 4.mesice jsem jen zvracela a musela i na kapacky do nemocnice. Rikala jsem si, ze uz podruhe tehu byt nechci. No bylo to fakt des…celodenni nevolnosti. Takze unava, podrazdeni je v pohode. Ted jsem ve 27tt a konecne si asi od 16tt tehu uzivam. A uz nerikam, ze bych do druheho nekdy nesla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
5.6.10 23:36

já jsem teprve ve 4tt,zatím mi nic není.je to druhé těhu,ale po 8letech a sama bez přítele,chtěl to a pak mě nechal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.6.10 10:01

sopticek-taky stale zvracim,hruza!zavidim ti,taky si to chci uz uzivat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.6.10 10:04

alficek-nekteri chlapi jsou fakt nechutne nezodpovedni,drzim pesticky at vse zvladnes i bez nich a drive nebo pozdeji se treba ukaze poradnej chlapik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
6.6.10 10:46

wladushka, ten prvni trimestr je fakt tezky, kdyz je spatne. A clovek ma pocit, ze to nemuze nekdy prejit, ale drz se. Za mesic by ti uz melo byt mnohem lepe!Ale ono se to tezko posloucha, ja vim. Kazda vterina mi pripadala hrozne dlouha a vsude po byte jsem nosila kbelik sebou. A rikala jsem si, jak je mozne, ze nekomu vubec nic neni. Hlavne jsem si neumela predstavit, ze bych uz mela male dite,ja se nedokazala poradne postarat o sebe, jen jsem lezela jako lazar.

Alficek, jo,joo ti nekteri chlapi jsou fakt previti, ale asi to nebyl ten pravy. Ten se urcite objevi. Drzim pesti, at to zvladnes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.6.10 10:58

sopticek-je to neprijemny,kdybych aspon ale nebyla ze vsecho tak podrazdena!dokonce jsem se prestala divat vecer na zpravy protoze jsem se u toho hrozne rozcilovala :-D no kazda maminka to snasi jinak a mas pravdu snad uz za mesic bude lepe a konecne si zacnu tehu uzivat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.6.10 22:57

ahojda já jsem asik v 7 týdnu a podrážděná jsem jak kdy :-D občas přítele vyprudim a pak najednou nával hormonů a chce se mi brečet :nevim: no jinak jak kdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí