Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky přidávám se s termínem leden 2010,i když u mne možná o chvíli dříve čekáme dvojčátka ![]()
Já jsem nyní 9+1, zatím vše O.k. je tam jeden bobísek, druhý váček je prázdný. Nálady mám, jsem hodně nervózní, ale jde to ukočírovat.
Ahojte, ja jsem taky 9+1. Uz asi od 5tt je mi stale zle, zaludek na vode, zvraceni..Snad to nekdy prejde
Preji vsem hezky den..
ahojky maminky juu vas tu pribylo-baraaa,marketm,estrellita,krispina,jalka…to je hezky…vsechny vas tu vitak ![]()
no teda holky,prave jsem menila olej ve friteze a kdyz jsem ho vylevala tak se mi pekne zvedl zeludek a
jsem se..uf uz abych mela porod za sebou tohle je utrpeni ![]()
wladush, to je jeste dobry, ja zvracim jen kdyz do kuchyne vejdu.. ![]()
ahoj ja sem sice uz v 16 tt ale takove stavy a nalady sem vubec nemela, ani spatne mi nebylo nic, takze kdybych nevidela miminko na ultrazvuku tak ani nevim ze sem tehotna. Preju vam at je vam taky dobre a hlavne zdravi ![]()
Tak já se taky přidám!
Jsem 7.tt, zatím žaludek na vodě, ale nepustím ze sebe nic.
Vždycky to nějak zajím. Zatím to zabírá, ale váhu nechci radši ani vidět! ![]()
U mě je to tak, že je mi zle když mám prázdný žaludek a ten mám pořád. Tak pořád jím, pěkně kynu, trochu mě pálí žáha, ale klasická nevolnost to není.
ahoooj, pridavam se k vam…mela bych byt v 8tt, ale jeste to neni potvrzene od pani doktorky, jdu az zitra a bojim bojim
snad bude vse ok! drzim vam vsem palecky!!!
![]()
lindik79-vitam te
take ti drzime palecky a neboj urcite bude vse v poradku…