Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli jsem něco nepodělala. Jsem v 32tt, dnes při obědě jsem slévala brambory a voda mě cákla na břicho a než jsem sundala triko tak jsem se spálila. Hned jsem začala chladit, ale flek tam je. Mimčo kope jako předtím, ale nemohla jsem mu nějak ublížit??
![]()
Děkuji za rady. Jana
záleží nejspíš jakého rozsahu to bude, pokud jen nějaký flíček tak to asi nevadí pokud sis neslila kus břicha, pokud máš pochyby tak nejlepší rada je lékař
Drobná spálenina na kůži rozhodně nijak nevadí…
Jééžiš, kolikrát já si to břicho spálila, otloukla o kdejaký roh, protože jsem byla širší než jsem čekala…
Fakt to neřeš ![]()
miminko je chráněné tvojí kůží, podkožím, pobřišnicí, dělohou a ještě k tomu si plave v plodové vodě. Aby jsi mu způsobila nějakou starost, musela bys v té horké vodě chvíli ležet, což bys asi nedala
Spíš se s tebou „leklo“, ale to se lekneš v průběhu těhotenství tolikrát, že ani toto ho nemohlo vyvést z jeho pohody ![]()
Myslím, že tebe ta spálenina bude ještě trápit nějakou dobu, ale mimi už o tom incidentu určitě neví ![]()
myslím, si, že to neni problém, sice tě to určitě vylekalo, ale myslím si, že zbytečně. Mimčo je určitě v pořádku. To znám jednu mamču, která celé těhu ležela ve vařící vodě - no hodně teplé a to i několik minut. ![]()
Já v 8. měsíci na sebe vylila papiňák s polévkou
. Mimču to neublížilo, ale jizva teda zůstala (měla jsem to ale fakt hnusný).
Takže klid.