Opaření bříška

59
6.6.10 20:17

opaření bříška

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli jsem něco nepodělala. Jsem v 32tt, dnes při obědě jsem slévala brambory a voda mě cákla na břicho a než jsem sundala triko tak jsem se spálila. Hned jsem začala chladit, ale flek tam je. Mimčo kope jako předtím, ale nemohla jsem mu nějak ublížit?? :-( :-(
Děkuji za rady. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.6.10 20:36

záleží nejspíš jakého rozsahu to bude, pokud jen nějaký flíček tak to asi nevadí pokud sis neslila kus břicha, pokud máš pochyby tak nejlepší rada je lékař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22013
6.6.10 20:47

Drobná spálenina na kůži rozhodně nijak nevadí…

Jééžiš, kolikrát já si to břicho spálila, otloukla o kdejaký roh, protože jsem byla širší než jsem čekala… :mrgreen: Fakt to neřeš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.6.10 21:11

miminko je chráněné tvojí kůží, podkožím, pobřišnicí, dělohou a ještě k tomu si plave v plodové vodě. Aby jsi mu způsobila nějakou starost, musela bys v té horké vodě chvíli ležet, což bys asi nedala :lol: Spíš se s tebou „leklo“, ale to se lekneš v průběhu těhotenství tolikrát, že ani toto ho nemohlo vyvést z jeho pohody :wink:
Myslím, že tebe ta spálenina bude ještě trápit nějakou dobu, ale mimi už o tom incidentu určitě neví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.6.10 21:21

myslím, si, že to neni problém, sice tě to určitě vylekalo, ale myslím si, že zbytečně. Mimčo je určitě v pořádku. To znám jednu mamču, která celé těhu ležela ve vařící vodě - no hodně teplé a to i několik minut. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
6.6.10 22:12

Já v 8. měsíci na sebe vylila papiňák s polévkou :roll:. Mimču to neublížilo, ale jizva teda zůstala (měla jsem to ale fakt hnusný).

Takže klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky