Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den, testuji celý měsíc ovulaci, abych lépe poznala svůj cyklus.
Jednou už jsem podle testů ovulaci měla. Teď pár dní před měsíčkama, opět zase sílí. Má to tak být?
já to tak měla ted taky, ms dorazila s třídenním spožděním
@Anonymní píše:
Jednou už jsem podle testů ovulaci měla. Teď pár dní před měsíčkama, opět zase sílí. Má to tak být?
já jsem to tenhle měsíc měla to samé, dokonce den před ms jsem na ovulačním testu měla // a na těhotenském negativní, ten mi těhotenství potvrdil až za několik dalších dní…ovulační test prý v době ms může ukázat těhotenství, a dokonce to prý rozezná dříve než ten těhotenský…tak vám držím palce ![]()
No ale může být pozitivní, i když ovulace už byla a jen se blíží menstruace? Jsem 29DC, MS má ořijít za dva dny. No jsem zvědavá, ale je to zajímavé, že to sílí i před MS ![]()
@Anonymní píše:
No ale může být pozitivní, i když ovulace už byla a jen se blíží menstruace? Jsem 29DC, MS má ořijít za dva dny. No jsem zvědavá, ale je to zajímavé, že to sílí i před MS
tak to
u mě to bylo tak, že ovulační test ukázal ovulaci, ale přitom jsem byla těhotná
ale u každého to může být jinak…pak dejte vědět jak jste dopadla, budu vám držet palce ![]()
@Anonymní píše:
tak tou mě to bylo tak, že ovulační test ukázal ovulaci, ale přitom jsem byla těhotná
ale u každého to může být jinak…pak dejte vědět jak jste dopadla, budu vám držet palce
určitě dám vědět
kdyžtak dám i foto testů, jak sílí. Do ms 2 dny, tak bud a nebo ![]()
@Anonymní píše:
určitě dám vědětkdyžtak dám i foto testů, jak sílí. Do ms 2 dny, tak bud a nebo
zkus udělat těhu test, ![]()
@jana79 píše:
zkus udělat těhu test,
nemám doma, manžel mi jeden přinese dneska, tak zitra ráno. Ale myslím, že to není těhotenství. BT klesla z 37 na 36,95. Ono se to pozná i podle zítřka. Jestli klesne dál. Mě jen zaskočilo, že před měsíčkama sílí ty ovulaáky.
@Anonymní píše:
nemám doma, manžel mi jeden přinese dneska, tak zitra ráno. Ale myslím, že to není těhotenství. BT klesla z 37 na 36,95. Ono se to pozná i podle zítřka. Jestli klesne dál. Mě jen zaskočilo, že před měsíčkama sílí ty ovulaáky.
přesně tak jsem to měla já, sílící ovu testy, a teplota celou dobu 37.1 a v den ms 36.9 a stejně přišla mrcha, ani čípek nic nenaznačoval, a za 4h už jsem menstruovala
@xsaleen píše:
přesně tak jsem to měla já, sílící ovu testy, a teplota celou dobu 37.1 a v den ms 36.9 a stejně přišla mrcha, ani čípek nic nenaznačoval, a za 4h už jsem menstruovala
tak už zeslábly, ale dneska jsem nekontrolovala. MS jsem teda pořád nedostla. Už jsem 31DC a čekám, co bude. TT negativní. BT stále 37°C. Musím prostě počkat, až se MS spustí.
@Anonymní píše:
tak už zeslábly, ale dneska jsem nekontrolovala. MS jsem teda pořád nedostla. Už jsem 31DC a čekám, co bude. TT negativní. BT stále 37°C. Musím prostě počkat, až se MS spustí.
já byla 36dc.. ale třeba se zadařilo.. ![]()
@xsaleen píše:
já byla 36dc.. ale třeba se zadařilo..
nene, to si nemyslím. Navíc my už malé dítě doma máme, to zatím stačí ![]()
Ale jen je to divné. Zajímalo mě to. Jinak mám cyklus 28 dní, tento je nějaký divný, ovulace byla až 20DC, takže se to celé natáhlo.
Ale teďkom už cítím ppodbřišek, takže s myslím, že do dvou dnů přijde menstruace.
@Anonymní píše:
nene, to si nemyslím. Navíc my už malé dítě doma máme, to zatím stačí
Ale jen je to divné. Zajímalo mě to. Jinak mám cyklus 28 dní, tento je nějaký divný, ovulace byla až 20DC, takže se to celé natáhlo.
Ale teďkom už cítím ppodbřišek, takže s myslím, že do dvou dnů přijde menstruace.
pokud byla ovulace až 20DC, tak ms by měla přijít okolo 34DC, bývá to po 12-14dnech od ovulace