Sílící ovulační test před MS

Anonymní
26.8.13 13:53

Sílící ovulační test před MS

Dobrý den, testuji celý měsíc ovulaci, abych lépe poznala svůj cyklus.
Jednou už jsem podle testů ovulaci měla. Teď pár dní před měsíčkama, opět zase sílí. Má to tak být?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10134
26.8.13 13:57
@Anonymní píše:
Jednou už jsem podle testů ovulaci měla. Teď pár dní před měsíčkama, opět zase sílí. Má to tak být?

já to tak měla ted taky, ms dorazila s třídenním spožděním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.13 14:14
@Anonymní píše:
Jednou už jsem podle testů ovulaci měla. Teď pár dní před měsíčkama, opět zase sílí. Má to tak být?

já jsem to tenhle měsíc měla to samé, dokonce den před ms jsem na ovulačním testu měla // a na těhotenském negativní, ten mi těhotenství potvrdil až za několik dalších dní…ovulační test prý v době ms může ukázat těhotenství, a dokonce to prý rozezná dříve než ten těhotenský…tak vám držím palce ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.13 14:20
:nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.13 14:28

No ale může být pozitivní, i když ovulace už byla a jen se blíží menstruace? Jsem 29DC, MS má ořijít za dva dny. No jsem zvědavá, ale je to zajímavé, že to sílí i před MS :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.13 14:36
@Anonymní píše:
No ale může být pozitivní, i když ovulace už byla a jen se blíží menstruace? Jsem 29DC, MS má ořijít za dva dny. No jsem zvědavá, ale je to zajímavé, že to sílí i před MS :think:

tak to :nevim: u mě to bylo tak, že ovulační test ukázal ovulaci, ale přitom jsem byla těhotná :lol: ale u každého to může být jinak…pak dejte vědět jak jste dopadla, budu vám držet palce ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.13 15:37
@Anonymní píše:
tak to :nevim: u mě to bylo tak, že ovulační test ukázal ovulaci, ale přitom jsem byla těhotná :lol: ale u každého to může být jinak…pak dejte vědět jak jste dopadla, budu vám držet palce ;)

určitě dám vědět :) kdyžtak dám i foto testů, jak sílí. Do ms 2 dny, tak bud a nebo :)

• Citovat
  • Upravit
4610
26.8.13 16:04
@Anonymní píše:
určitě dám vědět :) kdyžtak dám i foto testů, jak sílí. Do ms 2 dny, tak bud a nebo :)

zkus udělat těhu test, ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.13 16:23
@jana79 píše:
zkus udělat těhu test, ;)

nemám doma, manžel mi jeden přinese dneska, tak zitra ráno. Ale myslím, že to není těhotenství. BT klesla z 37 na 36,95. Ono se to pozná i podle zítřka. Jestli klesne dál. Mě jen zaskočilo, že před měsíčkama sílí ty ovulaáky.

• Citovat
  • Upravit
4610
26.8.13 18:04

To je minimální pokles držím pace na // dej vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
27.8.13 20:19
@Anonymní píše:
nemám doma, manžel mi jeden přinese dneska, tak zitra ráno. Ale myslím, že to není těhotenství. BT klesla z 37 na 36,95. Ono se to pozná i podle zítřka. Jestli klesne dál. Mě jen zaskočilo, že před měsíčkama sílí ty ovulaáky.

přesně tak jsem to měla já, sílící ovu testy, a teplota celou dobu 37.1 a v den ms 36.9 a stejně přišla mrcha, ani čípek nic nenaznačoval, a za 4h už jsem menstruovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.13 09:59
@xsaleen píše:
přesně tak jsem to měla já, sílící ovu testy, a teplota celou dobu 37.1 a v den ms 36.9 a stejně přišla mrcha, ani čípek nic nenaznačoval, a za 4h už jsem menstruovala

tak už zeslábly, ale dneska jsem nekontrolovala. MS jsem teda pořád nedostla. Už jsem 31DC a čekám, co bude. TT negativní. BT stále 37°C. Musím prostě počkat, až se MS spustí.

• Citovat
  • Upravit
10134
28.8.13 11:37
@Anonymní píše:
tak už zeslábly, ale dneska jsem nekontrolovala. MS jsem teda pořád nedostla. Už jsem 31DC a čekám, co bude. TT negativní. BT stále 37°C. Musím prostě počkat, až se MS spustí.

já byla 36dc.. ale třeba se zadařilo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.13 12:09
@xsaleen píše:
já byla 36dc.. ale třeba se zadařilo.. :nevim:

nene, to si nemyslím. Navíc my už malé dítě doma máme, to zatím stačí :)
Ale jen je to divné. Zajímalo mě to. Jinak mám cyklus 28 dní, tento je nějaký divný, ovulace byla až 20DC, takže se to celé natáhlo.
Ale teďkom už cítím ppodbřišek, takže s myslím, že do dvou dnů přijde menstruace.

• Citovat
  • Upravit
10134
28.8.13 12:43
@Anonymní píše:
nene, to si nemyslím. Navíc my už malé dítě doma máme, to zatím stačí :)
Ale jen je to divné. Zajímalo mě to. Jinak mám cyklus 28 dní, tento je nějaký divný, ovulace byla až 20DC, takže se to celé natáhlo.
Ale teďkom už cítím ppodbřišek, takže s myslím, že do dvou dnů přijde menstruace.

pokud byla ovulace až 20DC, tak ms by měla přijít okolo 34DC, bývá to po 12-14dnech od ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí