Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měla si jeden nebo dva ty ovitrille? byla jsem na et 5denni blastocysty a úplně maly duch až 6.den
To bude ještě ovitrelle ne? Ten rozdíl tech čárek je minimální, test mohl mít více barviva, koncentrovanejsi moč, cokoli
Nechapu, proc testujes tak brzo. Uplne zbytecny. To je jeste Ovitrelle. A silnejsi je leda z koncentrovanejsi moci. Zkus to mininalne za tyden. Pak to zacne byt objektivni.
Ahoj, ja si taky myslim, ze je hodne brzo, ono než se to embryo zahnizdi a je detekovatelne HCG, to chvili trva, ten test neni ani 48 hod po, ne? Tak uvidis, vyloucene to samozrejme neni, drzim palce ![]()
@kaiserin pockam a uvidim, chtela sem videt jak vyprchava ovitril, za jak dlouho, tak me to zmatlo. Jinak, moc dekuji. ![]()
@Safrik každý ho vstřebává jinak, někdo třeba 10dni, někdo půlku, ale dvojitá dávka je dvojitá dávka
drzim palce ať to vyjde
Ja mela ovitrelle, 5denni blastocysty. Testovala jsem od 6 dne po ET, byl tam malicky duch, 7 den zeslabl, 8 den nic a 9 den stejny duch jako 6 den, ten potom kazdy den silil. Takze do toho 7 dne jsem mela slabe pozit. test z Ovitrelle, ale alespon jsem vedela, ze od toho 9 dne to uz bylo z uchyceneho embryika;-). Drzim palce
@Newday 7 den po ET uz test silil. Bohuzel nakonec to zkoncilo biochemkem..