Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Asi není
já také spíš koukám na cenu a velikost balení, někdy to mají i v akci.
Kupuju v akci v kauflandu nebo v Albertu, mivaji to male baleni 3,8l za 70,–
Já kupuju na zoohit.cz, jmenuje se to Tigerino a je to stejné, jak Magic Pearls, co jsme brali předtím
http://www.zoohit.cz/…likat/208077
Stejne jako @Etcetera78, nakupuji Tigerino u zoohitu, je super a mají cenove zvyhodne multi baleni. sice se plati dopředu kartou, ale je to v pohode, nakupuji uz tam skoro 5let a nikdy problém a jsou rychli ![]()
Dodatek - taky jsem zkusila ten parfemovany, ale myslim, ze to nebylo vůbec poznat. snad jen ve chvili, kdy jsem otevrela pytel a přičichla si, ve wc uz pak vubec ![]()
@JayLee já tam ten parfém vůbec necítím
a kočky se taky netváří, že by to byl nějaký rozdíl proti normálnímu. Mně se jenom líbí víc zelené krystalky, než modré, tak beru ten květinový ![]()
jo a jednou jsem koukala na nějaký výmysl, se kterým se prý kočky naučí chodit na normální wc, i videa jsem viděla. Se mi to celkem líbilo
Ale pak jsem četla v diskuzích, že dost „bryndají“ okolo, takže je potřeba po nich pořád utírat, tak to radši zůstanu u kočkolitu ![]()
@JayLee píše:
tam pojedu dneskaja jak tohle nakupuju přes net tak jako ani nevim za jaky ceny to mají v techle marketech
pac mi vyhovuje krabice cela nez to tahat odnekud po balikach ale juknu dneska
Ted je ale v akci nema, kupovala sem tak pres 3tydny v kaufu
@JayLee já toho vždycky beru zásobu, takže mám poštovné zdarma ![]()
@JayLee jo to je, kupuju ho už dlouho, sice se někdy dají sehnat pytle levněji, ale zase už není doprava zdarma, takže se to pořád vyplatí ![]()
@JayLee píše:
Stejne takových penez a kocka do toho chodi jen na wc![]()
kdyby si umela ta zvirata sama dojit na wc a používat toaletak jéé to by se ušetřilo
![]()
![]()
Ale kočku můžeš naučit v pohodě chodit i na normální WC ![]()
A tady je perfektní vychytávka..jen jsem si ještě nespočítala návratnost
.
@Etcetera78 píše:
@JayLee já tam ten parfém vůbec necítíma kočky se taky netváří, že by to byl nějaký rozdíl proti normálnímu. Mně se jenom líbí víc zelené krystalky, než modré, tak beru ten květinový
jo a jednou jsem koukala na nějaký výmysl, se kterým se prý kočky naučí chodit na normální wc, i videa jsem viděla. Se mi to celkem líbilo
Ale pak jsem četla v diskuzích, že dost „bryndají“ okolo, takže je potřeba po nich pořád utírat, tak to radši zůstanu u kočkolitu
Moje kocka je na zachode furt, ale protoze je prase a chodi tam pit z misy, kdyz deti zapomenou zavrit. A prkynko je tak poskrabany, ze uz nejde poradne umyt
takze za me chozeni na lidsky zachod fakt ne ![]()
@JayLee píše:
![]()
![]()
![]()
to je mazec
počkej a to si fakt někdo koupi pro svoji kocku?
njn navratnost radsi nepocitat
![]()
bych chtěla videt nejakou kocku v praxi jako tohle pouziva
![]()
Myslím, že určitě jo a hlavně pokud má těch koček více, tak ta návratnost zas nebude tak dlouhá. Ale nejlepší je ji naučit na normální WC, to stojí jen 300,–kč.
http://www.eshop.ethnic.cz/…-kitty-i176/