Silikonový kočkolit

490
20.11.14 09:35

Mall.cz, já kupuji Happy Cat nebo Magic Perls ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
490
20.11.14 09:46

Asi není :) já také spíš koukám na cenu a velikost balení, někdy to mají i v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
20.11.14 09:49

Kupuju v akci v kauflandu nebo v Albertu, mivaji to male baleni 3,8l za 70,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
20.11.14 09:49

Já kupuju na zoohit.cz, jmenuje se to Tigerino a je to stejné, jak Magic Pearls, co jsme brali předtím
 http://www.zoohit.cz/…likat/208077

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
20.11.14 10:05

Stejne jako @Etcetera78, nakupuji Tigerino u zoohitu, je super a mají cenove zvyhodne multi baleni. sice se plati dopředu kartou, ale je to v pohode, nakupuji uz tam skoro 5let a nikdy problém a jsou rychli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
20.11.14 10:07

Dodatek - taky jsem zkusila ten parfemovany, ale myslim, ze to nebylo vůbec poznat. snad jen ve chvili, kdy jsem otevrela pytel a přičichla si, ve wc uz pak vubec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
20.11.14 10:08

@JayLee já tam ten parfém vůbec necítím :lol: a kočky se taky netváří, že by to byl nějaký rozdíl proti normálnímu. Mně se jenom líbí víc zelené krystalky, než modré, tak beru ten květinový :-D

jo a jednou jsem koukala na nějaký výmysl, se kterým se prý kočky naučí chodit na normální wc, i videa jsem viděla. Se mi to celkem líbilo :-D Ale pak jsem četla v diskuzích, že dost „bryndají“ okolo, takže je potřeba po nich pořád utírat, tak to radši zůstanu u kočkolitu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
20.11.14 10:12
@JayLee píše:
tam pojedu dneska :palec: ja jak tohle nakupuju přes net tak jako ani nevim za jaky ceny to mají v techle marketech :nevim: pac mi vyhovuje krabice cela nez to tahat odnekud po balikach ale juknu dneska :palec:

Ted je ale v akci nema, kupovala sem tak pres 3tydny v kaufu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tynkycat
20.11.14 10:12

TENHLE a jsem spokojená :-)

• Citovat
  • Upravit
17565
20.11.14 10:19

@JayLee já toho vždycky beru zásobu, takže mám poštovné zdarma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tynkycat
20.11.14 10:22

@JayLee jo to je, kupuju ho už dlouho, sice se někdy dají sehnat pytle levněji, ale zase už není doprava zdarma, takže se to pořád vyplatí :-)

• Citovat
  • Upravit
4918
20.11.14 10:22
@JayLee píše:
Stejne takových penez a kocka do toho chodi jen na wc :cert: :mrgreen: kdyby si umela ta zvirata sama dojit na wc a používat toaletak jéé to by se ušetřilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale kočku můžeš naučit v pohodě chodit i na normální WC :D
A tady je perfektní vychytávka..jen jsem si ještě nespočítala návratnost :think:.

http://www.potreby-pro-chovatele.cz/…c-pro-kocky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tynkycat
20.11.14 10:25

@JayLee jo :-) proto ráda předávám dál, pěkně se nám prodražují chlupáči :-)

• Citovat
  • Upravit
7009
20.11.14 10:33
@Etcetera78 píše:
@JayLee já tam ten parfém vůbec necítím :lol: a kočky se taky netváří, že by to byl nějaký rozdíl proti normálnímu. Mně se jenom líbí víc zelené krystalky, než modré, tak beru ten květinový :-Djo a jednou jsem koukala na nějaký výmysl, se kterým se prý kočky naučí chodit na normální wc, i videa jsem viděla. Se mi to celkem líbilo :-D Ale pak jsem četla v diskuzích, že dost „bryndají“ okolo, takže je potřeba po nich pořád utírat, tak to radši zůstanu u kočkolitu :)

Moje kocka je na zachode furt, ale protoze je prase a chodi tam pit z misy, kdyz deti zapomenou zavrit. A prkynko je tak poskrabany, ze uz nejde poradne umyt :roll: takze za me chozeni na lidsky zachod fakt ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
20.11.14 10:33
@JayLee píše:
8o 8o :lol: :palec: to je mazec :lol: počkej a to si fakt někdo koupi pro svoji kocku? :lol: njn navratnost radsi nepocitat :pocitac: :D bych chtěla videt nejakou kocku v praxi jako tohle pouziva :nevim: :D

Myslím, že určitě jo a hlavně pokud má těch koček více, tak ta návratnost zas nebude tak dlouhá. Ale nejlepší je ji naučit na normální WC, to stojí jen 300,–kč.
 http://www.eshop.ethnic.cz/…-kitty-i176/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný