Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Asi není
já také spíš koukám na cenu a velikost balení, někdy to mají i v akci.
Kupuju v akci v kauflandu nebo v Albertu, mivaji to male baleni 3,8l za 70,–
Já kupuju na zoohit.cz, jmenuje se to Tigerino a je to stejné, jak Magic Pearls, co jsme brali předtím
http://www.zoohit.cz/…likat/208077
Stejne jako @Etcetera78, nakupuji Tigerino u zoohitu, je super a mají cenove zvyhodne multi baleni. sice se plati dopředu kartou, ale je to v pohode, nakupuji uz tam skoro 5let a nikdy problém a jsou rychli ![]()
Dodatek - taky jsem zkusila ten parfemovany, ale myslim, ze to nebylo vůbec poznat. snad jen ve chvili, kdy jsem otevrela pytel a přičichla si, ve wc uz pak vubec ![]()
@JayLee já tam ten parfém vůbec necítím
a kočky se taky netváří, že by to byl nějaký rozdíl proti normálnímu. Mně se jenom líbí víc zelené krystalky, než modré, tak beru ten květinový ![]()
jo a jednou jsem koukala na nějaký výmysl, se kterým se prý kočky naučí chodit na normální wc, i videa jsem viděla. Se mi to celkem líbilo
Ale pak jsem četla v diskuzích, že dost „bryndají“ okolo, takže je potřeba po nich pořád utírat, tak to radši zůstanu u kočkolitu ![]()
@JayLee píše:
tam pojedu dneskaja jak tohle nakupuju přes net tak jako ani nevim za jaky ceny to mají v techle marketech
pac mi vyhovuje krabice cela nez to tahat odnekud po balikach ale juknu dneska
Ted je ale v akci nema, kupovala sem tak pres 3tydny v kaufu