Silikonový kočkolit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
490
20.11.14 09:35

Mall.cz, já kupuji Happy Cat nebo Magic Perls ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
20.11.14 09:46

Asi není :) já také spíš koukám na cenu a velikost balení, někdy to mají i v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
20.11.14 09:49

Kupuju v akci v kauflandu nebo v Albertu, mivaji to male baleni 3,8l za 70,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
20.11.14 09:49

Já kupuju na zoohit.cz, jmenuje se to Tigerino a je to stejné, jak Magic Pearls, co jsme brali předtím
 http://www.zoohit.cz/…likat/208077

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
20.11.14 10:05

Stejne jako @Etcetera78, nakupuji Tigerino u zoohitu, je super a mají cenove zvyhodne multi baleni. sice se plati dopředu kartou, ale je to v pohode, nakupuji uz tam skoro 5let a nikdy problém a jsou rychli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
20.11.14 10:07

Dodatek - taky jsem zkusila ten parfemovany, ale myslim, ze to nebylo vůbec poznat. snad jen ve chvili, kdy jsem otevrela pytel a přičichla si, ve wc uz pak vubec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
20.11.14 10:08

@JayLee já tam ten parfém vůbec necítím :lol: a kočky se taky netváří, že by to byl nějaký rozdíl proti normálnímu. Mně se jenom líbí víc zelené krystalky, než modré, tak beru ten květinový :-D

jo a jednou jsem koukala na nějaký výmysl, se kterým se prý kočky naučí chodit na normální wc, i videa jsem viděla. Se mi to celkem líbilo :-D Ale pak jsem četla v diskuzích, že dost „bryndají“ okolo, takže je potřeba po nich pořád utírat, tak to radši zůstanu u kočkolitu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
20.11.14 10:12
@JayLee píše:
tam pojedu dneska :palec: ja jak tohle nakupuju přes net tak jako ani nevim za jaky ceny to mají v techle marketech :nevim: pac mi vyhovuje krabice cela nez to tahat odnekud po balikach ale juknu dneska :palec:

Ted je ale v akci nema, kupovala sem tak pres 3tydny v kaufu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný