Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Dneska jsem již 41+0 a malá mě od včerejšího večera skoro neustále kope a přijde mi, že sebou i dost „škubá“. Zítra mám jít na kontrolu, ale z tohohle mám divný pocit. Myslíte, že to je normální, nebo že může mít už nějaké problémy a měla bych tam pro jistotu jít už dneska? ![]()
Na kurzu nám PA říkala, že i špatný pocit je důvodem návštěvy nemocnice …
určitě bych šla, už jen pro ten pocit klidu
Ať vše dobře dopadne
Taky bych šla. Lepší zbytečně než pozdě. A já na špatné pocity opravdu dám. Zvlášť, když už přenášíš, tak bych měla blbý pocit, jestli se malé ještě daří dobře, nebo „začíná volat o pomoc“. Nechci tě děsit, ale pro klid duše určitě zajdi k dr.
No tak uvidím. Bydlíme 30km od porodnice a do toho ta kalamita - do porodnice ještě přes kopec.. Přítel přijede za 2 hodinky domů, tak pokud nepřestane, tak tam zajedeme. Mě to přijde divné, protože už jsem ji několik dní skoro necítila a teď takhle „vyvádí“. Takže mám o ní vážně strach, ale třeba zbytečně
a nezkoušela jsi třeba zavolat do porodnice? oni ti poradí jak moc to spěchá a třeba by ti poslali sanitku když by to bylo akutní
merett píše:
a nezkoušela jsi třeba zavolat do porodnice? oni ti poradí jak moc to spěchá a třeba by ti poslali sanitku když by to bylo akutní
souhlas
Ahoj tak přesně takhle si to pamatuji u syna přenášela jsem a tak mě kopal že jsem nemohla ani sedět ani po male dýchat,myslela jsem že se mi prokopne ven.Při každém kopnutí jsem poskakovala jak koza,a večer mi praskla voda.Ale pro tvuj klid bych tam alespon zavolala.Držím palečky at vše dobře dopadne ![]()
lukymaty píše:
Ahoj tak přesně takhle si to pamatuji u syna přenášela jsem a tak mě kopal že jsem nemohla ani sedět ani po male dýchat,myslela jsem že se mi prokopne ven.Při každém kopnutí jsem poskakovala jak koza,a večer mi praskla voda.Ale pro tvuj klid bych tam alespon zavolala.Držím palečky at vše dobře dopadne
Tak že by už chtěla na svět?
Bylo by to fajn. Teď jsem tam volala a říkali, že mám určtiě přijet, že se udělá toko a kdyžtak zkontrolují průtoky. Přítel mě za půl hodiny vyzvedne a pojedeme. Tak snad to dobře dopadne
Taky bych jela, už přenášíš, nic bych nepodceňovala. A tašku bych si určitě vzala s sebou. Nechci strašit, nevím co by to mohlo být, ale může se stát, že si tě tam třeba rovnou nechají.
Třeba už ma mimčo opravdu málo místa a doktor usoudí, že bude lepší porod vyvolat. No, každopádně přeju hodně štěstí, ať jste oba zdraví a napiš potom jak to dopadlo.
![]()
Ahoj. Tak teď jsme se vrátili a vše je v pořádku.
Už jsem sice doufala, že si mě tam nechají, abych měla klid, ale důležité je, že je malá ok. Zítra tam mám zase přijít na kontrolu.