Silné kopání 41.týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
29.11.10 14:24
tessika píše:
Ahoj. Tak teď jsme se vrátili a vše je v pořádku. :-) Už jsem sice doufala, že si mě tam nechají, abych měla klid, ale důležité je, že je malá ok. Zítra tam mám zase přijít na kontrolu.

Super, aspoň máš klid :hug: Taky jsem si říkala, že už si tě tam nejspíš nechají, ale jsem na tom asi až moc dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
29.11.10 15:06
Kakika píše:
tessika píše:
Ahoj. Tak teď jsme se vrátili a vše je v pořádku. :-) Už jsem sice doufala, že si mě tam nechají, abych měla klid, ale důležité je, že je malá ok. Zítra tam mám zase přijít na kontrolu.
Super, aspoň máš klid :hug: Taky jsem si říkala, že už si tě tam nejspíš nechají, ale jsem na tom asi až moc dobře :lol:

No prý si mě tam nechají nejspíš v pátek - pokud do té doby malá nedostane rozum. Děláme všechno proto, abychom ji dostali ven, ale ono se jí evidentě nechce. Holka paličatá :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.11.10 20:10
tessika píše:
Kakika píše:
tessika píše:
Super, aspoň máš klid :hug: Taky jsem si říkala, že už si tě tam nejspíš nechají, ale jsem na tom asi až moc dobře :lol:
No prý si mě tam nechají nejspíš v pátek - pokud do té doby malá nedostane rozum. Děláme všechno proto, abychom ji dostali ven, ale ono se jí evidentě nechce. Holka paličatá :zed: :lol:

Chce být nejkrásnější, tak se dopéká co to jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky