Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tessika píše:
Ahoj. Tak teď jsme se vrátili a vše je v pořádku.Už jsem sice doufala, že si mě tam nechají, abych měla klid, ale důležité je, že je malá ok. Zítra tam mám zase přijít na kontrolu.
Super, aspoň máš klid
Taky jsem si říkala, že už si tě tam nejspíš nechají, ale jsem na tom asi až moc dobře ![]()
Kakika píše:tessika píše:Super, aspoň máš klid
Ahoj. Tak teď jsme se vrátili a vše je v pořádku.Už jsem sice doufala, že si mě tam nechají, abych měla klid, ale důležité je, že je malá ok. Zítra tam mám zase přijít na kontrolu.
Taky jsem si říkala, že už si tě tam nejspíš nechají, ale jsem na tom asi až moc dobře
No prý si mě tam nechají nejspíš v pátek - pokud do té doby malá nedostane rozum. Děláme všechno proto, abychom ji dostali ven, ale ono se jí evidentě nechce. Holka paličatá
![]()
tessika píše:Kakika píše:No prý si mě tam nechají nejspíš v pátek - pokud do té doby malá nedostane rozum. Děláme všechno proto, abychom ji dostali ven, ale ono se jí evidentě nechce. Holka paličatátessika píše:Super, aspoň máš klid
Taky jsem si říkala, že už si tě tam nejspíš nechají, ale jsem na tom asi až moc dobře
![]()
Chce být nejkrásnější, tak se dopéká co to jde ![]()