Silné křeče v břiše 21tt

42
29.7.20 20:23

Silné křeče v břiše 21tt

Ahoj holky, v noci z neděle na pondělí jsem měla silné křeče v břiše. Připomínalo to kontrakce až jsem z toho brečela. Nakonec to přešlo cca po 20min. Nekrvacela jsem. V úterý jsem byla na screeningu, doktorovi jsem mu to řekla a rikal ze je vše ok. No a dnes v noci jsem měla úplně to stejné. A oboje křeče byly zakončené prujmem. Setkala jste se některá s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
29.7.20 20:26

Nemohla to být krec z průjmu? Jakoby před prujmem? :nevim: Jinak ve 26tt jsem mela to samé, bolestive kontrakce že jsem brecela. Oproti tomu byl porod brnkacka. Začal mi meknout čípek, a dr mi dal 2× denně hořčík, naštěstí to ještě na nemocnici nebylo. Bereš hořčík?

• Citovat
  • Upravit
596
29.7.20 20:28

Kdybych měla bolesti brečet, šla bych určitě k doktorovi znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.7.20 20:28

@mackA159 moc mi to nepripominalo bolesti jako před prujmem. Hořčík neberu. Jenom vitaminy Gravital

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
29.7.20 20:31
@Zanda91 píše:
@mackA159 moc mi to nepripominalo bolesti jako před prujmem. Hořčík neberu. Jenom vitaminy Gravital

No změnila bych doktora. Normální to není, určitě si ho nech napsat… Brala jsem hned najednou 2 sacky, a pak 1 sáček denně.

• Citovat
  • Upravit
41
29.7.20 20:39

Měla jsem to stejné, taky tak nějak kolem toho týdne. U doktora vše ok, tehdy mě to solidně vystrašilo, nemohla jsem udělat ani krok, jen sem stála opřená o linku a brečela bolestí. Do teď nechápu co to bylo, ale průjmovým křečem se to nepodobalo, bylo to daleko bolestivější :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.7.20 20:48

@dennya ráno tedy zajdu na kontrolu. Právě, průjem bolí úplně jinak. Me to fakt přišlo jak kdybych už rodila :nevim: i když vím ze je to hloupost. Jen, takové přirovnání. U prvního těhotenství jsem tohle vůbec nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.7.20 21:10

@Zanda91 tenkrát mi to taky tak přišlo, ale naštěstí bylo vše v pořádku. K doktorovi si pro jistotu ještě zajdi, jak se říká…lepší jít 10× zbytečně než jednou pozdě, ale věřím, že to nic nebude. Hlavně se nestresovat a být v klidu :kytka: Jo a teď sem si vzpomněla, že jsem taky vyfasovala ten hořčík jak psaly holky výš a pak už jsem měla klid, tak snad pomůže, určitě si ho nech napsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
29.7.20 21:58

Ahoj holky, tak dnes naprosto stejná zkušenost :( Dnes mě přepadla tak neskutečná bolest v brisku a až to střílelo do zad 8o nyní jsem 23tt, trvalo to cca 2 hodiny a pak jsme si dala teplou vanu a ustalo to… tak nevím jestli plašit a volat doktorovi a nebo počkat na kontrolu? Jdu za necelé 3 týdny… ale bolest byla docela nesnesitelná, až jsem opravdu hekala, ale pak zase nechci být za hysterii, no co si mám myslet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
29.7.20 22:35

A bylo to vyloženě v břiše třeba okolo pupku? Protože když mě takhle vystřelovala bolest do zad a bolelo to strašně, byl to žlučník. A ten bolelo pod zebry. Taky jako těhotná sem to měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.7.20 22:59

@Zanda91 tak křeče máš nejspíš k tomu průjmu.. Vem si probitotika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.7.20 22:59
@Zmrzlink píše:
Ahoj holky, tak dnes naprosto stejná zkušenost :( Dnes mě přepadla tak neskutečná bolest v brisku a až to střílelo do zad 8o nyní jsem 23tt, trvalo to cca 2 hodiny a pak jsme si dala teplou vanu a ustalo to… tak nevím jestli plašit a volat doktorovi a nebo počkat na kontrolu? Jdu za necelé 3 týdny… ale bolest byla docela nesnesitelná, až jsem opravdu hekala, ale pak zase nechci být za hysterii, no co si mám myslet :(

Vždy je lepší zajet do porodky na kontrolu.. Nebo přes den ke svému dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí