Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Strasne silne krvacenim, bolesti nemam zadne. Rano jsem vstala z posteli a jakoby bych vykrvacela. Jeste se mi to nestalo. Dr.tam dneska nebyl, hned rano se tam chystam. Na menstruaci to mam silne, beru antikoncepci. Za tyden mam mit kontrolu, jelikoz mam cystu. Take me napadlo jestli jsem samovolne nepotratila, ale zadne bolesti nemam. Ted vecer jsem se jen zniceho nic hodinu klepala. Setkala jste se s tim nektera? Zacinam mit obavy co se stalo. ![]()
Stalo se to ze ses pekne prdla, pokud stale krvacis a nejela si do nemocnice. Myslis ze ti nekdo vidi do frndy ![]()
Pokud pořád krvácíš nebo jsi slabá atd. jeť na pohotovost. Tam ti pomůžou.
@Lucc23 já vážně nechápu, proč se ptáš tu?! A nemazes na pohotovost, když máš obavy? To to asi nebude tak hrozný! V neděli mi spadnul kluk na hlavu a vážně mě nenapadlo se jít nejdřív ptát sem!
Zavolej si sanitku nebo at te nekdo odveze na gyn. pohotovost. Jestli je to az takhle silne, at sebou nekde nesvihnes. Pokud mas doma tonic a citrony, tak pij tohle. Zuzi to cevy a krvaceni zeslabne. Spis doporucuji tu pohotovost.
@Lucc23 to bude ta cysta, ale pokud krvácíš pořád měla jsi jít na pohotovost ![]()
Jed na pohotovost, ihned. Já jsem krvácela minulý týden v sobotu v noci, nejdřív malá loužička, pak větší, pak jsem se postavila a než jsem dojela za půl hodiny na pohotovost, tak už jsem tam omdlela. Praskla mi céva. Jestli máš cystu, tak mohla prasknout ta.
Taky myslím, že za to nejspíš může ta cysta. Já mám cystu a minulý měsíc jsem taky příšerně krvácela, pak to sice zeslablo, ale celkem 14 dni jsem to měla. Cysta i přes to nepraskla, byla jsem na gynde. Dr mi řekla, že cysty můžou menstruaci ovlivnit jakkoliv.
Měla jsem to stejně. Jela jsem na pohotovost. U mne to byla cysta.
@Lucc23 vim, ze je to stara diskuze, ale mam stejny problem. Musela jsem dokonce k dr na zastaveni krvaceni injekci. Pak to ustalo. Na sonu nic nevidel. Hormonalku uzivam nekolik let. Co ti rekli, ze bylo pricinou?