Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, někdo nějaké rady co pomáhá na záněty? Bylinky, tabletky? Ne antibiotika, prosím. Dceři se pořád vracejí.
My taky zkoušeli s malym různý cesty a pomohl nám až Hyaluron N-Medical URO neo
Zdravím,
začalo to bolestí v pravém dolním podbřišku, potom se bolest přesunula i výš a dozadu na bedra(vše jen pravá strana),asi 2 dny jsem měla pálení při močení, to odeznělo, ale bolest neustupovala, zašla jsem tedy k doktorce, kde mi naměřila vyšší CRP test 5,9.Dala mi antibiotika na močové cesty, když sem byla na kontrole po 12 dnech tak jsem měla už CRP 3,0,což už bylo v normě, moč byla provedena i laboratorně, všechny výsledky v pořádku, doktorka mi prohmatávala i břicho, nic nenašla nebo necítila, ale pořád mě trochu pobolívá podbřišek, nevíte někdo jestli je to doznívání toho zánětu močových cest? ![]()
Trojkombinace, která opravdu zabere okamžitě je: Blokurima, Canephron a rowatinex v tobolkách.
Nechci to zakřiknout, ale opravdu to fungovalo na každého a uleví to během pár hodin.
Sice jsem to neměla já ale moje mamka taky měla podobný problém… Pomohl jí až Uticarin - https://nuvialab.com/cz/p/Uticarin Je šíleně dráhy ale co jsem slyšela pomáhá fest.
Příspěvek upraven 12.09.26 v 19:01
Záněty mě trápí fakt často a už jsem si skoro zvykla, že se mi pořád vracejí. Když už ale cítím, že to zase začíná, chtěla bych to podchytit co nejrychleji, než se to úplně rozjede. Co vám zabírá nejlíp? Hodně pít, brusinky, urologický čaj, nebo radši hned doktor? Budu ráda za cokoli, co vám opravdu pomáhá.
@Tapavla píše: Více
Kamarádce na to prý fakt pomáhá Urigo - bere si to hned jak cítí, že se něco rozjíždí.
Já na záněty naštěstí moc netrpím ona si k tomu vždycky hlídá i pitný režim a říká, že hlavně nesmí čekat, až se to rozjede naplno.