Silný zánět močových cest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.6.23 07:34

Dobrý den, někdo nějaké rady co pomáhá na záněty? Bylinky, tabletky? Ne antibiotika, prosím. Dceři se pořád vracejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.6.23 12:21

My taky zkoušeli s malym různý cesty a pomohl nám až Hyaluron N-Medical URO neo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.8.23 18:51

Zdravím,
začalo to bolestí v pravém dolním podbřišku, potom se bolest přesunula i výš a dozadu na bedra(vše jen pravá strana),asi 2 dny jsem měla pálení při močení, to odeznělo, ale bolest neustupovala, zašla jsem tedy k doktorce, kde mi naměřila vyšší CRP test 5,9.Dala mi antibiotika na močové cesty, když sem byla na kontrole po 12 dnech tak jsem měla už CRP 3,0,což už bylo v normě, moč byla provedena i laboratorně, všechny výsledky v pořádku, doktorka mi prohmatávala i břicho, nic nenašla nebo necítila, ale pořád mě trochu pobolívá podbřišek, nevíte někdo jestli je to doznívání toho zánětu močových cest? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
28.2.24 13:41

Trojkombinace, která opravdu zabere okamžitě je: Blokurima, Canephron a rowatinex v tobolkách.
Nechci to zakřiknout, ale opravdu to fungovalo na každého a uleví to během pár hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.1.26 14:35

Sice jsem to neměla já ale moje mamka taky měla podobný problém… Pomohl jí až Uticarin - https://nuvialab.com/cz/p/Uticarin Je šíleně dráhy ale co jsem slyšela pomáhá fest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí