Silný zánět močových cest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1468
7.1.17 20:29

Holky, tak hlasim, ze jsem skoncila u doktorky, nebot jsem v praci nemohla bolesti zad vydrzet. Nasadila mi dvojitou davku antibiotik a v pondeli jdu na kontrolu, jestli to aspon trochu ustupuje.
Moceni uz OK, ale od zad je mi chvilemi az spatne. Tak jsem zvedava, kdy to konecne zabere a co v pondeli reknou vysledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.17 16:49

Na ledviny je vynikající také šalvěj v čaji. A já prostě nedám při jakémkoliv problému dopustit na wobenzym. A když už máš atb, tak Ti posílí imunitu a zároveň zvýší jejich účinek. Ať Ti je brzy dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cumiko
9.1.19 23:45
  • ještě nepít moc kávy a citrusy škodí při zánětu mc
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.19 09:02

Ahoj holky, potřebuji poradit, už jsem zoufala, měla jsem žanět močových cest v březnu, řešila jsem to brusinkami, čajem, ale po 14 dnech nic, tak me doktorka napsala antibiotika, minuly měsíc nic a teď zase, snažíme se o mimčo a i tak už do sebe nechci zase cpát antibiotika, nevíte co by pomohlo? Koupila jsem si zase brusinky akut, ale moc tomu nevěřím, zánět jsem neměla tak 2-3 roky a teď najedou 2 za sebou… Děkuji

• Citovat
  • Upravit
15439
14.5.19 09:07
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuji poradit, už jsem zoufala, měla jsem žanět močových cest v březnu, řešila jsem to brusinkami, čajem, ale po 14 dnech nic, tak me doktorka napsala antibiotika, minuly měsíc nic a teď zase, snažíme se o mimčo a i tak už do sebe nechci zase cpát antibiotika, nevíte co by pomohlo? Koupila jsem si zase brusinky akut, ale moc tomu nevěřím, zánět jsem neměla tak 2-3 roky a teď najedou 2 za sebou… Děkuji

Já mám nejlepší zkušenost s přípravkem Blokurima, brusinky mi taky nikdy nepomohly. Na pití je dobrý čaj Urosept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.19 09:10

@ivašot. Děkuji, zkusím…

• Citovat
  • Upravit
15439
14.5.19 09:13
@Anonymní píše:
@ivašot. Děkuji, zkusím…

Ale pokud by to nepomáhalo, tak raději upaluj k doktorce. Asi by bylo dobré před nasazením antibiotik udělat kultivaci. A řekla bych, že antibiotika jsou lepší, než aby sis před případným těhotenstvím neléčeným zánětem zadělala na chronické potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
14.5.19 09:24
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuji poradit, už jsem zoufala, měla jsem žanět močových cest v březnu, řešila jsem to brusinkami, čajem, ale po 14 dnech nic, tak me doktorka napsala antibiotika, minuly měsíc nic a teď zase, snažíme se o mimčo a i tak už do sebe nechci zase cpát antibiotika, nevíte co by pomohlo? Koupila jsem si zase brusinky akut, ale moc tomu nevěřím, zánět jsem neměla tak 2-3 roky a teď najedou 2 za sebou… Děkuji

Blokurima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.5.19 12:17

Měla jsem teď to samé před týdnem dobrani antibiotik a tento týden zase potíže. Už odmítám brát antibiotika. Koupila jsem si v lékárně lichořeřišnici kapky od včera kapu 2× denně po 20 kap. a zatím dobrý bez potíží. Prý je to silné přírodní antibiotikum i na ženské potíže. A kamarádce po nich krásně zhoustly vlasy 😁Vím jaký to je samá antibiotika, kultivace - e colli, antibiotika, krev v moči zase antibiotika… Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.19 21:34

Zdravím, zkoušel někdo Naturevia Mega brusinky? Sháním nějaké bez barviv a cukru a tyhle na mě vyskočily na netu a zdály se mi fajn, každopádně něčí reálná zkušenost je pro mě podstatnější, tak bych se ráda poptala :-) Samozřejmě pokud byste věděli i o nějakých jiných, se kterými jste byly spojeny, budu ráda za jakýkoli tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
29.6.20 21:15

Za sebe můžu doporučit výrobek od now foods, je to na přírodní bázy a mě teda fakt pomohl, trpím na záněty, ale co beru tohle, tak musím zaklepat, takže za mě fakt dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
25.7.20 20:03

Mně zabírají sáčky Uroperfekt manóza rapid je potřeba je začít brát hned jak máte začínající příznaky, takže já je vozím všude s sebou, hlavně když jedu někam na dovolenou a když cítím, že to není v pořádku začnu užívat a už mě to několikrát zachránilo od zánětu a antibiotik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.10.20 17:49

Ten Uroperfect mi taky pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
28.3.21 22:56

Na prevenci taky beru d-manozu, je to taková jistota, od doby co to mám, tak mám „klid“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
29.4.21 20:49

A ta d-manoza je hodně důležitá na ten močák jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí