Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky, tak hlasim, ze jsem skoncila u doktorky, nebot jsem v praci nemohla bolesti zad vydrzet. Nasadila mi dvojitou davku antibiotik a v pondeli jdu na kontrolu, jestli to aspon trochu ustupuje.
Moceni uz OK, ale od zad je mi chvilemi az spatne. Tak jsem zvedava, kdy to konecne zabere a co v pondeli reknou vysledky.
Na ledviny je vynikající také šalvěj v čaji. A já prostě nedám při jakémkoliv problému dopustit na wobenzym. A když už máš atb, tak Ti posílí imunitu a zároveň zvýší jejich účinek. Ať Ti je brzy dobře!
Ahoj holky, potřebuji poradit, už jsem zoufala, měla jsem žanět močových cest v březnu, řešila jsem to brusinkami, čajem, ale po 14 dnech nic, tak me doktorka napsala antibiotika, minuly měsíc nic a teď zase, snažíme se o mimčo a i tak už do sebe nechci zase cpát antibiotika, nevíte co by pomohlo? Koupila jsem si zase brusinky akut, ale moc tomu nevěřím, zánět jsem neměla tak 2-3 roky a teď najedou 2 za sebou… Děkuji
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuji poradit, už jsem zoufala, měla jsem žanět močových cest v březnu, řešila jsem to brusinkami, čajem, ale po 14 dnech nic, tak me doktorka napsala antibiotika, minuly měsíc nic a teď zase, snažíme se o mimčo a i tak už do sebe nechci zase cpát antibiotika, nevíte co by pomohlo? Koupila jsem si zase brusinky akut, ale moc tomu nevěřím, zánět jsem neměla tak 2-3 roky a teď najedou 2 za sebou… Děkuji
Já mám nejlepší zkušenost s přípravkem Blokurima, brusinky mi taky nikdy nepomohly. Na pití je dobrý čaj Urosept.
@Anonymní píše:
@ivašot. Děkuji, zkusím…
Ale pokud by to nepomáhalo, tak raději upaluj k doktorce. Asi by bylo dobré před nasazením antibiotik udělat kultivaci. A řekla bych, že antibiotika jsou lepší, než aby sis před případným těhotenstvím neléčeným zánětem zadělala na chronické potíže.
@Anonymní píše:
Blokurima.
Měla jsem teď to samé před týdnem dobrani antibiotik a tento týden zase potíže. Už odmítám brát antibiotika. Koupila jsem si v lékárně lichořeřišnici kapky od včera kapu 2× denně po 20 kap. a zatím dobrý bez potíží. Prý je to silné přírodní antibiotikum i na ženské potíže. A kamarádce po nich krásně zhoustly vlasy 😁Vím jaký to je samá antibiotika, kultivace - e colli, antibiotika, krev v moči zase antibiotika… Držím palce ![]()
Zdravím, zkoušel někdo Naturevia Mega brusinky? Sháním nějaké bez barviv a cukru a tyhle na mě vyskočily na netu a zdály se mi fajn, každopádně něčí reálná zkušenost je pro mě podstatnější, tak bych se ráda poptala
Samozřejmě pokud byste věděli i o nějakých jiných, se kterými jste byly spojeny, budu ráda za jakýkoli tip!
Za sebe můžu doporučit výrobek od now foods, je to na přírodní bázy a mě teda fakt pomohl, trpím na záněty, ale co beru tohle, tak musím zaklepat, takže za mě fakt dobrý
Mně zabírají sáčky Uroperfekt manóza rapid je potřeba je začít brát hned jak máte začínající příznaky, takže já je vozím všude s sebou, hlavně když jedu někam na dovolenou a když cítím, že to není v pořádku začnu užívat a už mě to několikrát zachránilo od zánětu a antibiotik.
Na prevenci taky beru d-manozu, je to taková jistota, od doby co to mám, tak mám „klid“