Silonky a pocení nohou

22.8.18 08:25

Resim to tak, ze jsme je x let neměla. To je u vas tak moc nutne? Spis bych si dala ty vykrojene ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
22.8.18 08:35

Nastříkám si nohy antiperspirantem /natřu krémem proti pocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
22.8.18 08:43

Stříkám do sandálů sprej od Sanitolu. Mělo by to ničit bakterie, co můžou za smrad. :mrgreen: a fakt to pomáhá. A to jsem tomu nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
22.8.18 09:14

existuji silonky se stribrem, ty jsou trochu pelsi nez ty obyc. ale v takovem horku byt v silonkach je silene, myslim, ze i podle etikety neni nutne je mit, kdyz je takovy hic, nedavno jsem slysela paradni vychytavku na tekute silonky, makeup smichas s telovym kremem a tim si natres nohy - udelaa to efekt silonek, sjednosti pokozku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
22.8.18 09:34

@petrapřilepova24 a mas zdravotní pantofle? To taky hodne udela. Jednou jsem mela pantofle z Deichmanu a to se nedalo… Musela jsrm je po týdnu vyhodit. Pak jsem si poridila kvalitní zdravotní a naprosta pohoda. Jsem i 12 hodin na nohou, na boso bez silonek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
22.8.18 10:23

@petrapřilepova24 nosím v práci celou zimu silonky a lodičky nebo jiné boty se zavřenou špičkou a tento problém nemám. Lodičky mám v práci a přezouvám se do nich po příchodu. Jsi si jistá, že máš kvalitní boty? Jakože žádná umělotina a koženka, to to dost podporuje. Pak je dobré mít dobrý střih bot (ne zavřené boty ke kotníkům). Pokud máš k pocení trochu větší sklony, tak ráno před oblečením silonek nastříkej nohy deodorantem.

• Citovat
  • Upravit
3
29.4.20 01:02

Já takové problémy nemívám a to do práce nenosím silonky, ale latexové punčochy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.25 17:12

Holky, jdu pro radu. V létě nemůžu moc nosit žabky ani sandály, protože se mi po chvíli začnou potit nohy a v botě kloužu :mrgreen:… Nesmrdí, jen prostě mokro. Máte něco vyzkoušeného proti pocení?

• Citovat
  • Upravit
26859
4.5.25 17:25

Můžeš zkusit Driclor.
Mě pomohl levandulový krém na nohy Avon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
4.5.25 17:32

Existuje cosi, co se jmenuje punčochy ve spreji. Já to teda vyzkoušeno osobně nemám, ale kolegyně to používala a byla spokojená. Prý se jí v horku nelepily stélky bot na chodidla a neklouzala. Tak můžeš vyzkoušet, prodávají to v obuvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková