Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Resim to tak, ze jsme je x let neměla. To je u vas tak moc nutne? Spis bych si dala ty vykrojene ponožky.
Nastříkám si nohy antiperspirantem /natřu krémem proti pocení.
Stříkám do sandálů sprej od Sanitolu. Mělo by to ničit bakterie, co můžou za smrad.
a fakt to pomáhá. A to jsem tomu nevěřila.
existuji silonky se stribrem, ty jsou trochu pelsi nez ty obyc. ale v takovem horku byt v silonkach je silene, myslim, ze i podle etikety neni nutne je mit, kdyz je takovy hic, nedavno jsem slysela paradni vychytavku na tekute silonky, makeup smichas s telovym kremem a tim si natres nohy - udelaa to efekt silonek, sjednosti pokozku
@petrapřilepova24 a mas zdravotní pantofle? To taky hodne udela. Jednou jsem mela pantofle z Deichmanu a to se nedalo… Musela jsrm je po týdnu vyhodit. Pak jsem si poridila kvalitní zdravotní a naprosta pohoda. Jsem i 12 hodin na nohou, na boso bez silonek.
@petrapřilepova24 nosím v práci celou zimu silonky a lodičky nebo jiné boty se zavřenou špičkou a tento problém nemám. Lodičky mám v práci a přezouvám se do nich po příchodu. Jsi si jistá, že máš kvalitní boty? Jakože žádná umělotina a koženka, to to dost podporuje. Pak je dobré mít dobrý střih bot (ne zavřené boty ke kotníkům). Pokud máš k pocení trochu větší sklony, tak ráno před oblečením silonek nastříkej nohy deodorantem.
Já takové problémy nemívám a to do práce nenosím silonky, ale latexové punčochy.
Holky, jdu pro radu. V létě nemůžu moc nosit žabky ani sandály, protože se mi po chvíli začnou potit nohy a v botě kloužu
… Nesmrdí, jen prostě mokro. Máte něco vyzkoušeného proti pocení?
Můžeš zkusit Driclor.
Mě pomohl levandulový krém na nohy Avon.
Existuje cosi, co se jmenuje punčochy ve spreji. Já to teda vyzkoušeno osobně nemám, ale kolegyně to používala a byla spokojená. Prý se jí v horku nelepily stélky bot na chodidla a neklouzala. Tak můžeš vyzkoušet, prodávají to v obuvi.