Silver Cross Surf

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
22.5.12 09:24

silver cross surf

strasne se mi libi tento kočarek je super ze jde az do lehu takze bych ho mohla pouzit od narození jen jestli mate nejaka maminka doma odzkousene??? je tam nejaky problem treba kolecka atd?? a co ta vlozka pro mimi myslite ze je dobra? děkuji za jakekoli prispevky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Silver Cross Surf Aston Martin?

Přidejte zkušenost s Silver Cross Surf...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
549
22.5.12 10:14

Kočárek neznám ,ale je krásný :potlesk: Líbí se mi takový styl kočárku.Kolečka budou v pohodě terén se ti bude jezdit blbě a město zvládneš v pohodě.Škoda,že ty zadní ,když jsou velká nejsou nafukovací.Má menší košík takže nákupu tam moc nendáš,ale jediný co ,tak bych určitě pořídila k tomu tu korbu do té vložky bych miminko nedala.Ta korba bude pevnější v zádech bude se tam miminku ležet líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.5.12 11:06

ja prave nejezdim ani na nejake moc velke a dlouhe vylety tak sem myslela ze by to s tou vlozkou nemuselo byt spatne vim ze korbicka je urcite ve vsech smereh lepsi ale ja si proste nedam rict :oops: premyslela jsem i o bugaboo bee s tím kokonem tak nevim… budu mit mimi v červenci tak jsem chtela neco vzdusnejsiho samozrejme ne at na nej primo fouka ale i tak… a ten kosik je nevyhoda ale da se tam dokoupit na to myslim.. skoda jen ze sem nenasla treba diskuzi kdo ho uz ma asi ho nikdo nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
22.5.12 14:46

Ahoj Schendy,

my ho mame. ;)
Do mesta je to uzasny kocarek. Na nakupy uz moc ne (i ten pridavny kosicek je dost maly). Do terenu mame jiny.
Ale je lehoucky, dobre se sklada. Na prochazky po meste je fakt super. 8)

Mame i Carrycot, miminko bych do Baby Nest nedala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
17.1.13 19:37

@Nairol Ahoj,můžu se zeptat, jaký jste teda měli či máte do terénu? Já teď ten Silver Cross uviděla na netu a krásný…líbívý..jednoduchý, ale nejsme zrovna na procházky po městě, spíš o víkendu vyjet z města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renca4
27.2.13 21:52

Nam ted kocarek dosel a jsem maximalne spokojena doufam, ze bude i mimi ta vlozka je uz specialne vyrobena aby se nestalo nic se zadickama mela jsem z toho strach, ale jakmile jsem uvidela kočárek ve skutečnosti hned me přešel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21
20.8.14 09:08

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jak jste spokojená s kočárkem?? jeho klady, zápory a jaká je ta novorozenecká vložka?? Mám 4. měsíční mimi a nevím jestli by nebyla lepší hluboká korba… :? :? děkuji za odp. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
20.8.14 13:19

@Evian85 Dobrý den, mám http://www.silvercross.cz/product.php?… (což je konstrukčně jako SUFR) a jsem z něj nejen nadšená, ale i velmi spokojená. Kupovali jsme i hlubokou korbu, protž nám vyšla ještě i na zimu, ale chvilku jsem pak malého vozila už ve sporťáku s tou novorozeneckou vložkou. No, malý mi tam připadal takový jak na prkně, ne moc pohodlně, takže pro mimi bych radši hlubokou korbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.8.14 14:13

Děkuji, nemůžu se porad rozhodnout…a jak se s kočárkem jezdí v zimě?? nejsou problém ty přední kolečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.9.14 23:44

Ahoj,
dnes jsem byla v obchodĕ a okamžitě si Silver Cross Surf (i ted ten novejsi Silver Cross Surf 2) zamilovala. Ale chci se zeptat na stejnou otazku jako @Evian85 - jak se s nim jezdi v zime? Cekame miminko na konci listpadu… A neni ta korbicka prilis mala?
Budu rada za jakykoliv ohlas - rozhoduji se mezi timto a Quinny Buzz a jsem bezradna :? :).
Dekuju! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.9.14 14:25

Dobrý den, mohla bych poprosit o foto? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.9.14 14:42

V cene je plastenka a nanoznik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.9.14 14:42

V cene je plastenka a nanoznik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20775
30.9.14 10:21

Zdravím,
příště pro inzerci doporučuji místní Bazar - najdete tam řadu inzerátů, pokud nakupujete, a spoustu potenciálních kupujících, pokud prodáváte. :)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
14.10.14 22:45

@Evickaaa mame Silver cross surf a pokud cekate mimi na zimu, tak bude korbicka super, je krasne kryta proti vetru a dostatecne velka. V zime se bude jezdit s kazdym kocarkem spatne, bydlime v Beskydech, takze snih tady j a jezdili jsme naprosto v pohode. S kocarkem jsem maxi spokojena a uz mam i zajemce o koupi, neni tady siroko daleko zadny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí