Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Oba spi. Na usinani mladsiho jsem pustila bily sum, aby prehlusil petardy.
Já mám 10 měsíčního, zatím spinká ale bojím se půlnoci a největšího hluku …
Malou jsem uspala v 9 vecer a pevne doufam, ze ji ten ramus nevzbudi
jinak se k ni pritulim a budu hladit, to ji vzdy uklidni ![]()
Mala 7 mesicni je ted snad co pul hodky vzhuru
ale musim rict ze uz od vcera. To sice taky bochali,ale myslim ze ji i rostou zuby. Jinak uklidnuju prsem
V Praze to práská snad od dvou. Mé dítě bylo schopné spát v čemkoliv, ale na prvního Silvestra jí bylo 10 m a když se před půlnocí vzbudila na kojení a přebalení, nechala jsem ji koukat z okna, bylo to barevné, hýbalo se to… tak po deseti minutách jsem ji zas dala do postýlky, práskalo to snad do dvou, do tří, ale v pohodě v tom spala. Rekonstrukce ve vedlejším bytě mi přišla strašlivější.
Naše měsíční na chvíli usne a pak nějaký blb hodí velký delobuch a malá je vzhůru.
13 dní, odpaliště ohňastrojů pro celý sidlák máme pod okny a miminko o ničem neví, narozdíl od koček ![]()
5leta spí jak zabita… 5ti měsíční… Od 23h co praskali pod barákem byl vzhůru. Teď usnul…v houpatku
tak že přenést a modlit se…
11 měsíců, probudila se, ale s úsměvem a hrozně ji bavili světýlka. Teď zase pěkně usla ![]()
6 leta i 6 měsíční spaly jak zabité, a to nám to litalo kousek za barakem a rány jak z děla.
13 mesicni si dvakrat zaplakala, ale zase hned zabrala. Ted uz to nepraska a spinka. Normalne by se mela vzbudit kolem pate, tak snad stejne i dnes.
Dcera už má třetího silvestra, poprvé ho proslpala, to měla 8 měsíců. Další rok ho taky proslpala, letos se těšila na rachejtle tak jsem čekala až jí to vzbudí a nic
spala jak miminko do půl sedmé ráno
takže zaspala třetího silvestra
@PHV nase zaspala i ctvrteho. Do 10 koukala nadsene z oken, pak sla teda spat, jsem si myslela, ze mrkneme o pulnoci spolu znovu, ale spala jako dudek az do 9 do rana ![]()
@blumen Děti no
Taky jsem se letos těšila, a ona taky
ani to s ní nehnulo
Tak jsem ji ráno alepson ukázala na videu ohňostroj, ale to už není ono
tak třeba za rok ![]()