Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mě se teda Simona vůbec nelíbí, ale lepší než Nela, to mi přijde tak časté jméno, že už vůči všem Nelinkam mám nějakou averzi
taky záleží na příjmení ![]()
Dejte co se líbí Vám a kašlete na okolí. Nelinek je hodně a Simonka, Simča, Simi je hezké jméno proč ne? ![]()
Nela se mi dřív líbila, ale teď je to tak časté jméno, že už se mi nelíbí. A Simona za mě jo, já znám osobně jen jednu a je jí 31. ![]()
Určitě Nela. Simony znám dvě a sice jsou to fakt krásný ženský, ale to je asi tak vše ![]()
Já jsem Simona a svoje jméno bych neměnila. Líbí se mi a připadá mi že jich ani moc v okolí není, když to Nela slyším docela často a přijde mi že je takhle pojmenovaných hodně holčiček
@Anonymní píše:
Které jméno pro holčičku se vám líbí víc?S přítelem jsme dlouho nemohli vybrat jméno, nakonec nám zůstaly ve výběru tyhle dvě. Oba se přikláníme spíš k Simonce, na tu se ale moc netváří naše okolí :-/
Jsou tu nějaké nositelky těchto jmen? Jak jste s ním spokojené?
Se vybodni na okoli. Co je vam do nejakeho okoli?
@Dara90 píše:
Nela se mi dřív líbila, ale teď je to tak časté jméno, že už se mi nelíbí. A Simona za mě jo, já znám osobně jen jednu a je jí 31.
Když jste se shodli na Simoně, tak ji dejte. Moje oblíbené jméno to není, ale co na mně záleží. Stejně tak vám do toho nemá co kecat okolí.
Nel jsou teď stovky a žádná topovka to taky není.
@Zeoli píše:tak to se ti asi Nela moc libit nemohla
Líbila v době kdy jsem znala jen jednu.
to stejné i Ema.. už bych to jméno prostě nedala.
@Anonymní píše:
Které jméno pro holčičku se vám líbí víc?S přítelem jsme dlouho nemohli vybrat jméno, nakonec nám zůstaly ve výběru tyhle dvě. Oba se přikláníme spíš k Simonce, na tu se ale moc netváří naše okolí :-/
a proto je nejlepší do toho okolí neinteresovat
Které jméno pro holčičku se vám líbí víc?
S přítelem jsme dlouho nemohli vybrat jméno, nakonec nám zůstaly ve výběru tyhle dvě. Oba se přikláníme spíš k Simonce, na tu se ale moc netváří naše okolí :-/