Simona nebo Nela

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2800
26.10.21 21:20

Já bych Simonu nedala, protože s tím jménem mám spojenou jednu osobu, tak ho mám tím dost zprotivené. Ale! Nel je opravdu teď mraky, navíc je to taky oblíbené psi jméno a přijde mi, že je to pekne jméno pro malou holčičku, ale pak pro dospělou nebo starou už je to takový trochu divny :oops: kdezto Simona se hodi jak pro malé dítě, tak pro dospělou ženskou a ještě ke všemu to není žádná masovka, ale myslím, že bude i originální, ale ne “divně”. Tak bych byla spíše pro Simonu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
26.10.21 21:25

Nejsem nositelkou ani jednoho z jmen, ale můj čistě osobní názor je, že Nela se mi nelíbí, navíc je teď kupodivu hodně v kurzu, což úplně nechápu, ale dobře proti gustu. Simona je jméno, které se mi také nijak zvlášť nelíbí, ale pokud bych měla volit mezi těmito dvěma, zvolím Simonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
26.10.21 21:27

Simona se mi moc nelíbí a Nela je moc časté. Víc by se mi líbila Sabina nebo Timona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
26.10.21 21:33

Simona.

• Citovat
  • Upravit
76012
26.10.21 21:58
@Valerie83 píše:
Jsem Simona a jsem s tím celý život spokojená

Valerie je lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
26.10.21 22:00

Mně obě jména přijdou tak nějak stejná Nela - Simona - takové mýdlové aseptické a omlouvám se, nudné
vybrala bych úplně jiné jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
26.10.21 22:08

Simony znám asi 4 -to je moooc, a začíná to být strašně vohraný jméno, i když mezi čtyřicátnicema. Nelu znám akorát tu jednu od Gotta. Dala bych Nelu, je to hezký jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
26.10.21 22:15
@Anonymní píše:
Asi máš pravdu. Jen prostě, když víš, že se jméno tvojí dcery nebude líbit tvojí mámě, trochu tě to zamrzí (a znejistí) :-/. Ale třeba časem změní názor :D

Já jsem třeba věděla, že jméno dcery se určitě nebude líbit babičce, která zná jen klasická česká jména. U svojí mámy jsem si taky nebyla jistá. Ale jméno pro holku jsem měla vysněné už od puberty, takže jsem to s nimi nekonzultovala. Ani nikomu z okolí jsem ho neřekla předem. Nakonec obě koukaly dost zaraženě, ale neřekly nic. Teď už si zvykly. Jméno dceři sedí a změnit už by stejně šlo těžko. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148173
26.10.21 22:51
@Takyjedna píše:
Simony znám asi 4 -to je moooc, a začíná to být strašně vohraný jméno, i když mezi čtyřicátnicema. Nelu znám akorát tu jednu od Gotta. Dala bych Nelu, je to hezký jméno.

Ja akorát tu Stašovou :lol: malé Nelinky (Elinky, Eminky, Pralinky) ty se tu rozrostly jak houby v lese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
27.10.21 05:25
@Anna766 píše:
Ja akorát tu Stašovou :lol: malé Nelinky (Elinky, Eminky, Pralinky) ty se tu rozrostly jak houby v lese.

Nojo, Stašová. :mrgreen: Tu jsem nezapočítala. Když se řekne Simona, tak si k tomu ještě vždycky vybavím její vtipnější a nepoužitelnější počeštělou verzi, kterou znám akorát z jedné učebnice - Šimonka :mrgreen:. Spolu se Šimonem je to za mě příšernost. :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
27.10.21 07:11

Dejte jméno které se líbí vám, samozřejmě!
Ze se na to,,okolí” netvari, co je vám do toho? Vaše dítě, vaše jméno. Ostatní si zvyknou - nebo ne, ale to už fakt není váš problém :D

Jinak Simona, určitě.
Nela je ted hrozně častý, ohraný. Nemám rada tuhle novou módní vlnu jmen, samá Nela, Mia, případně ještě častější Em(m)a, El(l)a / Eliška :nevim: Přijde mi, ze to těm dětem bere osobnost.
Simča bude jedna z mála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
27.10.21 07:17

Simona jednoznačně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
27.10.21 07:18
@Takyjedna píše:
Nojo, Stašová. :mrgreen: Tu jsem nezapočítala. Když se řekne Simona, tak si k tomu ještě vždycky vybavím její vtipnější a nepoužitelnější počeštělou verzi, kterou znám akorát z jedné učebnice - Šimonka :mrgreen:. Spolu se Šimonem je to za mě příšernost. :lol:.

Ještě Babcakova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
27.10.21 08:00
@Dara90 píše:
Líbila v době kdy jsem znala jen jednu. :lol: to stejné i Ema.. už bych to jméno prostě nedala.

Pokud se mi neco libi, tak se mi to libi i kdyz je toho hodne ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
27.10.21 08:03
@stinga píše:
Mně obě jména přijdou tak nějak stejná Nela - Simona - takové mýdlové aseptické a omlouvám se, nudné
vybrala bych úplně jiné jméno
:lol: :lol: aseptické mýdlové.
A co Jana, Dana, Hana?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati