Sinupret - dávkování

2436
3.12.13 10:04

Sinupret - dávkování

Ahoj, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti se Sinupretem u dospělých a hlavně na dávkování. Rozhodla jsem se ho vyzkoušet na dlouhotrvající rýmu a zahlenění, mám tablety, píší tam dávkování 2 tablety 3× denně a že by se to mělo brát až 14 dnů. Při tom množství tablet ale bude krabička za nějaký týden pryč. Vážně je nutné toho brát tolik a tak dlouho? Jaké máte zkušenosti, nezabere to i při menších dávkách? Respektive nestačí vybrat jedna krabička, pokud se potíže zlepší?

Příspěvek upraven 03.12.13 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
3.12.13 10:08

@Princess já myslím že by jsi to měla brát jak to píšou :think: zkusila bych týden a pokud by to nepomohlo tak ještě jeden, ale dávkování bych nechala.

• Citovat
  • Upravit
3158
3.12.13 10:11

@Princess ja brala 3× 1 tabletu a pak postupne 2×1, rikal mi to i doktor u tech obycejnych, dela se i forte baleni tam je primo uzivani 3×1,ale myslim ze je tam mene tablet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
3.12.13 10:13

Jasně, určitě vyberu krabičku dle návodu, ale spíš mně zajímá jestli má někdo vyzkoušené, že když je po týdnu bez potíží tak pokud nenaběhne hned pro druhou krabičku, tak jestli se mu potíže vrátily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
3.12.13 10:37

@Věrka.. Díky moc, to jsem potřebovala vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
3.12.13 11:53
@Princess píše:
Jasně, určitě vyberu krabičku dle návodu, ale spíš mně zajímá jestli má někdo vyzkoušené, že když je po týdnu bez potíží tak pokud nenaběhne hned pro druhou krabičku, tak jestli se mu potíže vrátily.

Mám vyzkoušené u dcer - vrátí se. I v lékárně mně říkala brát min. 10 dnů i když člověk už je bez obtíží. Jinak se to vrátí a je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
3.12.13 12:36

@29 ja zas mam ozkousene, ze neni treba, beru jej treba i jen dva dny kdy je nejhure a pak vysadim, primo dr. na ORL mi rikal, proste kdyz citim takovy ten nekomfort, ac uz ryma, nebo i zahleneni v krku vzit sinupret na 2-3 dny pak vysadit, ze kdyz se bere dlouho, tak se podporuje proces odhleneni a je to porad dokola.
Ale asi na kazdeho funguje neco jineho, synovi trebas sinupret nepomaha vubec. Lip mu zabira Kaloba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
3.12.13 13:41

@Věrka.. je to možné. Jako já se Sinupretem moc spokojená nejsem, léčba je na dlouho. Děti trpí na záněty nosohltanu. A jim pomáhá teda ta dlouhodobá léčba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
25.6.15 19:37

Maminky, brala jste nektera sinupret v tehotenstvi? Jsem ve 29.tydnu a citim tlak na dutiny a mam zelenou rymu, tak bych ho chtěla zkusit, ale bojim se ho vzit kvui tem bylinkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.6.15 19:52

Sinupret brát 14 dnů, minimálně týden bych brala určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
18.2.17 12:11

Můžu si k Sinupretu forte vzít ještě prášek jako paralen nebo ibalgin? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
18.2.17 12:14

No já myslím že to taky hodně zálěží na vašem těle, imunitě a podobně, jestli to pomůže nebo ne :D Většinou když je tělo ztoxikované všemožnými léky tak vám jen tak něco nezabere. Každopádně to chce vyzkoušet a upravit si dávkování podle svých potřeb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
18.2.17 12:19

@el.leanor21
Díky, já právě nevím, jestli to není zakázaný úplně. Mám zimnici, bolest hlavy, tak že bych si ještě loupla paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
18.2.17 12:22

@Sunnyess no, já jako alergik na všemocné antibiotika a analgetika zastávám homeopatii a přírodní léky, ani mi nic jiného nezbyde že, ale na bolest hlavy je super hořčík a na zimnici kalvados :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
18.2.17 13:19

Můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie