Sinupret můžu dát v 7 měsících?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7811
3.6.15 14:00

sinupret mužu dat v 7mesícich

Ahoj všem chci se zeptat jestly mužu dat maelmu sinupret ma 7 mesícu přes mesíc ma rýmu teda 14 dni je bez rymy a pak ju 14 dni má k tomu teploty 38,5 nekdy 38 jindy 37,5 myslím že to ma k zubum od te doby co mu vylezly ty dva ma rýmu, u mudr sme byly nic na nem nenašel ani na pruduškach, trochu i pokšlava myslím že to je z tech hlenu jak mu to zteče do krku. Tedka sme dostaly antibioticke kapky, mužu to zkusit i s tím sinupretem? me už z toho hrabe stejnej kolotoč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7527
3.6.15 14:07

Já se teda zeptám pokud na něm doktorka nenašlanic, proč máš ty antibiotické kapky??
Jinak bych jakékoli užívánání léků u takhle malých dětí opravdu konzultovala s lékařkou. Malá u prvních zoubků taky měla rýmu a to jsem fakt léky neřešila, naco, je to způsobené tím růstem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
3.6.15 14:27

Taky jsem pochopila, že dr nic nenašel ale dal antibiotické kapky? 8o Sinupret je až od roka.

• Citovat
  • Upravit
7811
3.6.15 14:38

No možna sem to blbe napsala ale ma přes mesic rýmu od zubu, a jako by zadni rýmu, mel to i žlute tim že nic nenašel sem myslela na pruduškach, asi sem se blbe vyjadřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.6.15 18:12
@Lizzi píše:
Taky jsem pochopila, že dr nic nenašel ale dal antibiotické kapky? 8o Sinupret je až od roka.

není.. je i ve formě sirupu pro děti od 6 týdnů.
@j.borufka pokud myslíš sinupret sirup, je i pro mrňata, můj kluk ho bral ve 4 m, dej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
3.6.15 19:29
@martina.se píše:
není.. je i ve formě sirupu pro děti od 6 týdnů.
@j.borufka pokud myslíš sinupret sirup, je i pro mrňata, můj kluk ho bral ve 4 m, dej..

tak to je pro mě novinka, díky!

• Citovat
  • Upravit
72725
3.6.15 20:00
@Lizzi píše:
tak to je pro mě novinka, díky!

teď jsem ještě schválně koukla do příbaláku a je tam dokonce děti od 4 kg, takže náš by to teoreticky mohl hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
3.6.15 20:10

@martina.se jo ten náš taky ještě v břiše :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
3.6.15 20:22
@Lizzi píše:
@martina.se jo ten náš taky ještě v břiše :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
23.9.16 12:11

My dneska dostali sinupret pro mesicni miminko taky ma rymu hroznou ktera se nechce spustit sedi ji to jakoby v krcku tak to polyka mame davat 2× denne 10 kapek :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí