Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj všem chci se zeptat jestly mužu dat maelmu sinupret ma 7 mesícu přes mesíc ma rýmu teda 14 dni je bez rymy a pak ju 14 dni má k tomu teploty 38,5 nekdy 38 jindy 37,5 myslím že to ma k zubum od te doby co mu vylezly ty dva ma rýmu, u mudr sme byly nic na nem nenašel ani na pruduškach, trochu i pokšlava myslím že to je z tech hlenu jak mu to zteče do krku. Tedka sme dostaly antibioticke kapky, mužu to zkusit i s tím sinupretem? me už z toho hrabe stejnej kolotoč
Já se teda zeptám pokud na něm doktorka nenašlanic, proč máš ty antibiotické kapky??
Jinak bych jakékoli užívánání léků u takhle malých dětí opravdu konzultovala s lékařkou. Malá u prvních zoubků taky měla rýmu a to jsem fakt léky neřešila, naco, je to způsobené tím růstem
Taky jsem pochopila, že dr nic nenašel ale dal antibiotické kapky?
Sinupret je až od roka.
No možna sem to blbe napsala ale ma přes mesic rýmu od zubu, a jako by zadni rýmu, mel to i žlute tim že nic nenašel sem myslela na pruduškach, asi sem se blbe vyjadřila
@Lizzi píše:
Taky jsem pochopila, že dr nic nenašel ale dal antibiotické kapky?Sinupret je až od roka.
není.. je i ve formě sirupu pro děti od 6 týdnů.
@j.borufka pokud myslíš sinupret sirup, je i pro mrňata, můj kluk ho bral ve 4 m, dej..
@martina.se píše:
není.. je i ve formě sirupu pro děti od 6 týdnů.
@j.borufka pokud myslíš sinupret sirup, je i pro mrňata, můj kluk ho bral ve 4 m, dej..
tak to je pro mě novinka, díky!
@Lizzi píše:
tak to je pro mě novinka, díky!
teď jsem ještě schválně koukla do příbaláku a je tam dokonce děti od 4 kg, takže náš by to teoreticky mohl hned ![]()
My dneska dostali sinupret pro mesicni miminko taky ma rymu hroznou ktera se nechce spustit sedi ji to jakoby v krcku tak to polyka mame davat 2× denne 10 kapek ![]()