Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte holky. Švagrová dnes porodila syna císařem. Ale teď zjistili že malému praskla nebo co ledvina a tak ho odvezli do Motola na operaci. Chci se zeptat zda bude malý v pořádku
Mám doma měsíční mimco a nedokážu si představit že by se to malému stalo. Jsem s toho úplně mimo.
Bude urcite, c Motole jsou machri
me po porodu ten den jeste operovali mimco, nefunguje mu leva sin srdce mel jeste 3operace a je ok, ma 1komoroví srdicko.
@Alliana Zní to blbě, ale ledviny jsou párový orgán. Pokud je druhá v pořádku a tuhle se nepovede zachránit, tak dítě může vést víceméně normální život. Těch rizik je ale spousta…nikdo ti nenapíše s klidným svědomím, že to bude dobré. Já jen napíšu, že v Motole jsou opravdu odborníci a to, že vezou maličkého tam, to jen potvrzuje ![]()
@Alliana pokud je druhá v cajku, tak bude dobrý
mám syna s VVV ledvin, na začátku to vypadalo, že nefunguje ani jedna, ale je to relativně v pohodě ![]()
Tak prdolka to má zasebo.. Vzali mu jednu ledvinu a kousek nadledvinky. Mel tam nádor. Jen mi vrtá hlavou Jakto ze na to nepřišly už dřív a kde se ten nádor tam vzal. Nepřijde mi to jako normální
@Alliana chudatko malé držím palce aby byl brzo fit moje mamka ma jen jednu ledvinu je ji 60 a vede uplne normalni život ![]()