Sinupret - rýma a kašel

6
10.6.26 10:43

Sinupret - rýma a kašel

Ahoj, dávám dětem dnes devátý den sinupret sirup, kvůli odhlenění, spustila se rýma, což by mělo být dobře? Jenomže syn od noci strašně kašle a pokračuje i teď přes den, nepřijde mi ani, že by to byl vlhký kašel a hleny odcházely, spíš takový dávivý, nevím, jestli pokračovat v sirupu třeba těch 10-14 dní, jestli kašel patří k tomu, nebo jestli spíš někde něco nechytil a není znovu nemocný a mám dát spíš teda něco na ten kašel :nevim:
Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19101
10.6.26 11:36

@nykyky Nejaka teplota byt jen 37 by byla? Jinak ja Sinupret nejak moc nemusim. Prijde mi, ze nepomaha. Ale detem krasne zabira Bronchipret od stejne firmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36179
10.6.26 12:28

Sinupret se nedává večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
10.6.26 12:56

Synovi sinupret pomáhá, ale na noc dáváme kapky fenistil a má zapnutý difuzer. Takže pomáhá spíš vše dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36179
10.6.26 13:05
@ALIPELI píše: Více

Fenisitil je lék na alergii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3117
10.6.26 13:16

Sinupret na dutiny a Erdomed na kasel. Ale taky nedavat vecer, max do 15h. To nas aspon doporucovala nase dr. Ten je ale asi na predpis, minimalne detsky :think: Z volne prodejnych ACC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.6.26 13:21

@hospodki teplota dobrý, nic kromě rýmy a teď toho kašle, který je teda dost dávivý nemá :? Nevím, teda jestli i ten patří k tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21917
10.6.26 13:53

No hlavně sinupret je na dutiny a rýmu. Jestli se přidal kašel, dej něco na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.6.26 13:54

@pikola @ALIPELI ano fenistil dáváme pokaždé při kašli, ale tentokrát to nijak nezabírá
@Beruska999999 snažím se dávat do 16:30 nejpozději, ale nějak mi to nevychází, ranní vstávání cca v 7 pak musí být nějaká doba pauza, nejlépe prý 5-6 hodin ale to už bych sirup dávala rovnou před večerním spaním :nevim: takže se to snažím rozvrhnout tak nějak do těch 16:30, akorát teď spí po obědě a kašel brutální achjo :(
Tak nevím, jestli se na sinupret vykašlat a nedat radši léky na kašel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.6.26 13:57

@nozu já vím právě, ale někde píšou, že kašel není vedlejší účinek, ale patří k léčbě, protože se hleny dostávají ven rýmou ale i odkašláváním, takže právě nevím, jestli je to prostě ta „léčba“ a nebo dostal kašel, asi se zblázním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
10.6.26 13:59

Fenistil je na alergii a rozhodne ne na kašel.

Sinupret je na rýmu a dutiny, ale nějak nemám pocit u dětí, že by pomáhal. Nevidím důvod proč by se neměl dávat po páté hodině a ani to nikdy v lékárně nikdo nezmiňoval.

Erdomed je na vykašlávání, ten by se neměl dávat po páté hodině a musí se u něj hodně pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12860
10.6.26 14:01

Neporadim, chtela jsem ti napsat, ze treba poradi doctus, ale dlouho jsem ho tu nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
10.6.26 14:41
@pikola píše: Více

A na příznaky alergie, takže i kasel. V noci aspoň může spát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36179
10.6.26 14:41
@nykyky píše: Více

Ale Fenistil není lék na kašel :nevim: nevím kde se vzal tenhle mytus. Jestli ma kašel, dej mu léky na kašel, ale nesmí to být leky na vykašlávání, ale na tlumení kašle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36179
10.6.26 14:42
@ALIPELI píše: Více

Kašel neni příznak žádný alergie, možná tak na alergickou rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí