Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@laducha píše:
Nosím, do čeho se vejdu a co mi neodstává v pase, mám rozdíl skoro 40 cm.
Tmavé kalhoty, dole široké, ale těžko se mi shání. A k tomu nejradši haleny a tuniky se záševky, aby mi pas byl vidět, když už ho mám.
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/…972090_n.jpg?…
Joooo! Presne!
Ja si ted v gate koupila saty podobnyhoi stylu, desne sexy, vepredu, ale maji hlavne tu sukynku kolem boku-a pripadam si v nich desne slang
![]()
Já jsem vděčná svým širokým bokům, že jimi prošlo čtyřkilové dítě
Jinak nosím delší vršky, nesmí končit nad zadkem, ideálně do půlky zadku - jak trička, tak svetry i kabátky. K tomu pěkné doplňky, zvýraznit přednosti, úsměv na tvář a víc není potřeba ![]()
Ja teda myslela, ze prasknu a to mala mela 2,5 kg tak nevim jestli je to o bokach
Já mám taky široké boky a navíc jsem malá, takže super ![]()
Ale jsem štíhlá v pase a tak vůbec celkově od pasu nahoru jsem jak lunt… Jen ty boky a trošku stehýnka, no:) Oblečení neřeším, nosím všechno, sukně, šaty, rifle, kalhoty, ale musí mi prostě sednout a musím se v nich cítit dobře.
Naopak třeba v áčkové sukni (kterou mi celej život vnucuje bábinka, boky mám zjevně po ní) vypadám příšerně, zbytečně mě zmohutní. Kdežto na podzim jsem si koupila svou první pouzdrovou sukni a fakt mi sluší:) Mrzí mě, že jsem to nezkusila dřív, vždycky jsem se jim záměrně vyhýbala, že to mi přece fakt slušet nebude.. a sluší:) Postava je krásně ženská..
Ale celkově je to s oblečením kus od kusu, jiná pouzdrovka může být třeba hrozná..
Chci říct, že prostě co se mi na mě líbí, to nosím:)
Taky je velka otazka tuk/svaly, ja mam prsa 80DD, zadek vetsi ale hodne cvicim a vseobecne mam docela dost svalu, takze i kdyz mam 92kg tak mi lidi tipuji mnohem mene (jednu dobu jsem vazila stejne jako kamaradka 98kg, v tu dobu jsem nosila obleceni o nekolik velikosti mensi), mam postavu presypaci hodiny takze nosim hodne ackove saty, vetsinu veci stahnu pod prsy a zbytek necham viset a vypada to dobre. Vetsinou se moc necitim v prilehlych dzinech (mam boky a stehna velka a pak lytka velmi hubena).
@Evulina takové se dají koupit na Modcloth.com mají trochu modernější vzhled. Retro se mi taky více líbí než ty dnešní holé zadky s pod sukně a výstřihy po pupek ![]()
@Anonymní píše:
Taky je velka otazka tuk/svaly, ja mam prsa 80DD, zadek vetsi ale hodne cvicim a vseobecne mam docela dost svalu, takze i kdyz mam 92kg tak mi lidi tipuji mnohem mene (jednu dobu jsem vazila stejne jako kamaradka 98kg, v tu dobu jsem nosila obleceni o nekolik velikosti mensi), mam postavu presypaci hodiny takze nosim hodne ackove saty, vetsinu veci stahnu pod prsy a zbytek necham viset a vypada to dobre. Vetsinou se moc necitim v prilehlych dzinech (mam boky a stehna velka a pak lytka velmi hubena).
Az na par detailu to vypada, ze jsem tohle psala ja
![]()
Můj manžel je dvoumetrový čahoun a byť je osvalený s velkou kostrou, tak je štíhlý, já jsem slovanka
, řeším zadek pořád (tedy tajně), protože můj manžel mi „zakázal“ hubnout přes zadek, že to je prostě boží ![]()
Jinak nemůžu nosit volné vršky, naopak musím zdůraznit svůj „křehčí“ hořejšek. Mám poměrně velká prsa, štíhlý pas a velký zadek. Dát ještě volnou tuniku, tak vypadám jako tank. Mou nevýhodou/výhodou je placatost. Nemám vypouklé břicho nebo tak. Nedoporučují se bokovky, ale mně bokovky přistanou (dle okolí), protože v pase mi většinou kalhoty plandají, v poměru s boky.
Holky, buďte rády za oblej zadek. Chlapům se to líbí, je to ženské, tak o co jde? Já mám naopak boky dost úzké a radost z toho nemám, klidně bych si tam nějakej ten centimetr přidala…
@terynka006 100 je akorat krasna zenska…to jsem mela kdyz jsem se vdavala a byla jsem nadherna!!
@Silky123 rid se oblekanim pro presypaci hodiny…nejkrasnejsi zenska postava…
Ja tedy problem s kalhotama ani nemam, krasne mi sedi napr 42 v orsay a tak