Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dámy s širšími boky..co si oblíkáte? V čem si připadáte dobře?
@Lzucis to by mě taky zajímalo já v ničem
a ještě je otázka co jsou pro tebe širší boky moje známá má přes boky 80 a v pase 65 a tvrdí že v poměru ke zbytku těla má moc široký boky ![]()
Příspěvek upraven 15.12.14 v 22:01
Myslíš kalhoty nebo celkově? Je to problém v něčem se cítit dobře. Nosím volnější vršky, aby ten rozdíl tak netloukl.
Upnuté kalhoty, legíny, aby bylo vše pěkně vidět
Také ráda nosím šaty a je faktem, že se mi moc líbí áčkový střih. Prostě nosím vše, co mi sluší, do čeho se vejdu. A je mi, tam někde kousek, u těch boků, jestli jsou širší. Jsou, no a co má jako být ![]()
@Lzucis zalezi jaky je zbytek tela…zda jsi hruska, jablko nebo spis presypaci hodiny…obecne se rika ze by se mel zduraznit nejuzsi bod tela, napr ackovymi saty s barevnym prechodem, paskem pod prsy apod. Ale jak rikam, zalezi jaky je zbytek tela nad temi boky
@Lzucis píše:
Dámy s širšími boky..co si oblíkáte? V čem si připadáte dobře?
Mám taky široké boky (a k tomu taky silnější stehna v nepoměru ke štíhlejším lýtkům) a velmi mne mrzí, že už se nenosí dlouhé sukně a šaty jako v první polovině 20. století. Jsem asi blázen, ale moc se mi to líbí. Ženy vypadají žensky, široké boky se schovají a naopak se vyrýsuje pas a prsa.
I dnes se dají „retro“ šaty sehnat, ale jde o to, zda na to má žena náturu a jestli jí takové šaty sluší.
Rozhodně nenosit mrkváče a pouzdrové sukně.
Sukně a šaty do A naopak ano.
Co se týče kalhot, tak popravdě nevím jaké jsou nejlepší..většinou sázím na širší nohavice, kde nejširší je spodní část nohavic, tím se trochu vyrovnají disproporce mých nohou a boků..
Příspěvek upraven 15.12.14 v 22:07
No ja jsem do pasu utlejsi a pak buch
ale neni to mrjak extra..i kdyz me se to nelibi prave. Mam problem se v necem citit dobre. Nosila jsem siroke kalhoty..,,nasravacky" ale zacla jsem nosit uple rifle ale nejak nezvladam doladit vrsek..
@terynka006 píše:
@Lzucis to by mě taky zajímalo já v ničema ještě je otázka co jsou pro tebe širší boky moje známá má přes boky 80 a v pase 65 a tvrdí že v poměru ke zbytku těla má moc široký boky
@KackaDoup no jako já jí to tiše závidím mám v pase 68 a přes boky rovných 100
a prsa skoro žádný a ona řekne že má široký boky ![]()
@terynka006 píše:
@Lzucis to by mě taky zajímalo já v ničema ještě je otázka co jsou pro tebe širší boky moje známá má přes boky 80 a v pase 65 a tvrdí že v poměru ke zbytku těla má moc široký boky
Tak ta fakt nemá široký boky. Má očividně už slabý brejle. Chce to více dioptrií.
Tak to ja mam tak v pase 73, boky 115, prsa 93… Neresim, nosim vse
@terynka006 píše:
@KackaDoup no jako já jí to tiše závidím mám v pase 68 a přes boky rovných 100![]()
a prsa skoro žádný a ona řekne že má široký boky
Heledse ja mam v pase tak 75 minim, pres boky 110 tipuju, prsa totez, co boky-a mam vel 40-42. Ono to bude asi i o nejakych tech..telsnych proporcich a svalove hmote atd atd ![]()