Sirup Yo v osmi měsících
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sirup Yo v osmi měsících
Ahoj, holky. Mám trošku problém s tchýní, která dává mému osmiměsíčnímu synovi do kojenecké vody sirup Yo. A já jí pořád vysvětluji, ať mu ho nedává, že pije čistou vodu nebo bylinkový čaj. I jsem jí ten čaj koupila, ať mu ho dělá. No, ale znáte to. Malý mi normálně pije vodu a na večer neslazený bylinkový čaj. Chci se zeptat jestli je ten sirup moc nevhodný nebo jestli se to 2× - 3× do týdne nezblázní.
Jinak je zlatá, jen v cukru se neshodneme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nezblázní
a tchyně by tě měla respektovat
ale může být hůř… nemyslim, že by mu to mohlo nějak zásadně ublížit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Yo sirup je hodně kvalitní, záleží na tom který konkrétně, v některých je krapet něčeho umělého ale ve většině ne. základ bývá 20-30% ovocné šťávy. když už to nejde se s ní domluvit, tak tohle je snad ta nejlepší možnost, co jí můžou dávat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych mu ho nedela, ale na druhou stranu, you je ze sirupů asi nejkvalitnější..takže možná pro klid v rodině… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten sirup mu určitě neublíží, spíš bych řešila obecně tchýni a její respekt k vám jako rodičům… - nebo jen tobě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě kluk teda nechce pít skoro nic, ale yo sirup jsem mu začala dávat od roku. Myslím si že mu neublíží ![]()
Ach ty tchýně
ještě že ta naše bydlí daleko
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím že tu bylo vše řečeno - YO je kvalitní sirup, takže jsi rozumná a určitě se to nezblázní.. Já malý taky sladím raději šťávou než cukrem - mám lepší pocit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Víc než ten sirup by mi vadil přístup tchyně
Tak malýmu dítěti, kt. bez problémů pije vodičku bych sirup zbytečně nedávala, není důvod
Mně teda po sirupu vždycky pálí žáha, ble ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
YO je dobrá alternativa, když děti nechtějí čistou vodu. Pokud ti prcek pije bez problémů vodu, nevidím důvod mu dávat sirup, to je fakt na hlavu postavený. Sirup mu určitě neublíží, ale bála bych se toho, že si na sladkou chuť navykne a bude ti odmítat vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to teda nekousla a jak se znam, udělala by mi to jen jednou, to bych si prostě prosadila… Pokud chce prostě sladit, dělají se čajíky podle věku dětí a i když je YO kvatlitní, rozhodně to neni kojenecká výživa, obzvlášť jestli přikrmuješ teprve dva měsíce - miminku to zásadně neublíží, ale proč mu zatěžovat organismus a ještě bez důvodu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dětem by se do roka sladit nemělo, podle Tvého příspěvku to dodržuješ. U takhle zásadní věci bych vyžadovala dodržování všech, kteří se o dítě starají a připravují mu jídlo a pití. V opačném případě bych bohužel nedopustila, aby jí cokoliv podávala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucka_mac no já předpokládám, žřes to vysvětlovala horem i spodem a stejně k ničemu
.
Pro klid v rodině bych to nehrotila, nemyslím, že je úplně diplomatický se kvůli tomu s tchýní rozhádat.
Pokud by si pak porsazovala paštiky, hermelíny, sušenky atd tam už bych byla ostrejší
- Citovat
- Upravit
Holky, díky za názory. S tchýní mám vztah docela v pohodě a ve věcech pro mě důležitých jsem si ji dovedla zpracovat.Jen ten sirup, no. Myslím, že ona mi vychází vstříc hodně, např. neposazování, nepostavování. Hračky se mnou konzultuje, oblečení taky.Na jídlo mu vždy dá, co řeknu. Asi ten sirup přestanu hrotit. Malému to stejně nechutná:cucne si a vyplivne.To samé s těmi levnými přislazovanými přesnídávkami. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina TP8.12.12 píše:
Já bych to teda nekousla a jak se znam, udělala by mi to jen jednou, to bych si prostě prosadila… Pokud chce prostě sladit, dělají se čajíky podle věku dětí a i když je YO kvatlitní, rozhodně to neni kojenecká výživa, obzvlášť jestli přikrmuješ teprve dva měsíce - miminku to zásadně neublíží, ale proč mu zatěžovat organismus a ještě bez důvodu…
Zkus si vzít někdy do ruky čajík podle věku (pokud tedy myslíš granulované sladké) a přečti si složení.
To už mi tedy přijde kapsa YO sirupu o 132413251% lepší a vhodnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit