Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte nějaký tip na vytvoření sítě do balkónových dveří? Mimo sítí udělány na míru.. Zkoušela jsem i magnetické sítě ale furt se to musí upravovat protože se to celkové povoluje a navíc nejsou k dostání rozměry co máme dveře.. ![]()
Podle mě takové ty závěsné sítě nefungují, respektive je s nimi hrozný opruz.
Když jsem to řešila, tak se mi jako jediná možnost zdály síťové dveře, ale ty se dělají na základě zaměření.
Jedine zamerit a udelat ty sitove dvere. Vsechno ostatni je opruz, nefunguje nebo nevydrzi. Moje zkusenost.
@Michaelaa90 píše:
Máte nějaký tip na vytvoření sítě do balkónových dveří? Mimo sítí udělány na míru.. Zkoušela jsem i magnetické sítě ale furt se to musí upravovat protože se to celkové povoluje a navíc nejsou k dostání rozměry co máme dveře..
Ano, sítě na míru, které nechceš, jsou nejlepší.
Nez kazdy rok kupovat kram za par stovek na nalepeni, tak si priplatit jednou.
Nas vysla do jednoho fr. okna na terasu 1500,–. I kdyby vysla na 3 tis., tak se oplati, ze vyrobi poradnou sitku, nez kazdy rok lepit. To je prijatelna castka. My jsme takhle fuserili a chteli setrit u stresnich oken. A stejne se zjistilo, ze bude lepsi od profiku a druhy rok slouzi skvele.
Profi sítě máme v oknech deset let. Až letos se nám jedna síť začala rozpadat (jihozápad).
Tři sítě do oken a jedny síťové dveře nás před těmi deseti lety vyšly na 4 tisíce.
@Kelsey Prosím, jak máte vyřešené ty sítě do střešních oken, popř. i typ střešního okna. My koupili z Lidlu a není to ono, tak přemýšlím co jiného.
@Finkaa píše:
@Kelsey Prosím, jak máte vyřešené ty sítě do střešních oken, popř. i typ střešního okna. My koupili z Lidlu a není to ono, tak přemýšlím co jiného.
Tohle mame.
https://www.veluxeshop.cz/…-proti-hmyzu