Síťované bodysuity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4486
6.11.11 18:45

Tak ta nevím, jestli aspoň zakryje půlky. :lol: Však uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
6.11.11 18:46
LucaLuca píše:
Tak ta nevím, jestli aspoň zakryje půlky. :lol: Však uvidíš.

No jsem zvědavá, furt si říkám že by se mi to líbilo to nosit i normálně, uvidím jak to sedne.A líbí se ti? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
6.11.11 22:22

Já mám na můj vkus tlusté nohy, tak do tohoto segmentu se neodvažuji ani zabrousit. :lol: Jinak vypadá to dobře, ale můj chlap by měl asi záchvat smíchu. :mrgreen: A mně teda nesluší ani mini (širší spodek), ani košile (malá ramena a prsa).
Jakou máš postavu? Promiň, jestli užs to psala. A vy takhle hrajete na ty role? U nás frčí tak ty punčocháče a krajkové prádlo, ale nevím, jak bych ho nažhavila třeba jako zdravotní sestra. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
7.11.11 08:37
LucaLuca píše:
Já mám na můj vkus tlusté nohy, tak do tohoto segmentu se neodvažuji ani zabrousit. :lol: Jinak vypadá to dobře, ale můj chlap by měl asi záchvat smíchu. :mrgreen: A mně teda nesluší ani mini (širší spodek), ani košile (malá ramena a prsa).
Jakou máš postavu? Promiň, jestli užs to psala. A vy takhle hrajete na ty role? U nás frčí tak ty punčocháče a krajkové prádlo, ale nevím, jak bych ho nažhavila třeba jako zdravotní sestra. :lol:

Já mám hlavně hodně malá prsa, podprsenku si kupuju 75A a to ještě musí být push-upka, takže fakt mám prsa nula nula prd :pocitac: a moje břicho by mohlo být taky víc ploché :mrgreen:
My na ty tole nehrajeme, ještě jsem nic nezkoušela právě, ale tohle mě zaujalo.Nebo - spíš bych si to nikdy nekoupila, ale potřebovala jsem za něco vyměnit ten bodysuit, tak jsem to riskla.V tom bodysuitu jsem vypadala fakt hrozně, to by asi na manžela působilo spíš jako ANTISEX :mrgreen: Možná jsem si vybrala i špatný styl toho bodysuitu, nevím :nevim: Mně se ty kostýmy hodně líbí, ale oni to tam dají na takové vychrtlé prsaté modelky, že si to opravdu člověk těžko představí.
A jak často si na sebe prádélko bereš?Já se bojím, že se mu to okouká, tomu mýmu.Mám zatím jeden korzet a takovou kraťoučkou sexy košilku, ale beru si to jednou za čas, aby se „nepřejedl“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
7.11.11 08:38
SarkaNovo píše:
LucaLuca píše:
Jakou máš postavu? Promiň, jestli užs to psala. A vy takhle hrajete na ty role? U nás frčí tak ty punčocháče a krajkové prádlo, ale nevím, jak bych ho nažhavila třeba jako zdravotní sestra. :lol:
Já mám hlavně hodně malá prsa, podprsenku si kupuju 75A a to ještě musí být push-upka, takže fakt mám prsa nula nula prd :pocitac: a moje břicho by mohlo být taky víc ploché :mrgreen:
My na ty tole nehrajeme, ještě jsem nic nezkoušela právě, ale tohle mě zaujalo.Nebo - spíš bych si to nikdy nekoupila, ale potřebovala jsem za něco vyměnit ten bodysuit, tak jsem to riskla.V tom bodysuitu jsem vypadala fakt hrozně, to by asi na manžela působilo spíš jako ANTISEX :mrgreen: Možná jsem si vybrala i špatný styl toho bodysuitu, nevím :nevim: Mně se ty kostýmy hodně líbí, ale oni to tam dají na takové vychrtlé prsaté modelky, že si to opravdu člověk těžko představí.
A jak často si na sebe prádélko bereš?Já se bojím, že se mu to okouká, tomu mýmu.Mám zatím jeden korzet a takovou kraťoučkou sexy košilku, ale beru si to jednou za čas, aby se „nepřejedl“ :-D

Omlouvám se za překlep - ne TOLE ale ROLE tam mělo být :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
7.11.11 18:31

Mně 75A ještě i odstává, takže asi tak. :lol:
Beru si to dle nálady a chuti muže, neb on to kupuje, skladuje a ještě mi to i nachystá, co si mám dát. :lol: Průměrně tak jednou za 2 až 3 sexy řekla bych.
Určitě by ocenil, kdybych si někdy něco vybrala sama, ale mě to málokdy napadne. Dřív jsem měla nějaké svoje věci spíš typu satén nebo prádélko, tak to bylo taky dobrý, ale on má rád trochu jiné věci, tak si to teď určuje víceméně sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová