Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás v obchodě ho máme…docela velký výběr..ale pochybuji že ti to nechají někde vyzkoušet. Je to jako by jsi chtěla zkoušet silonky…Většinou je uplně jedno jakou máš postavu…protože se to natáhne a přizpůsobé tvému tělu…
Jsem bez prsou (borůvky na prkénku) a mám taky širší boky a v pohodě. Manžel na tom ulítává, takže postava tam není asi to hlavní.
A byly z netu asi za 200. Odkaz nevím.
Anonymní píše:
Jsem bez prsou (borůvky na prkénku) a mám taky širší boky a v pohodě. Manžel na tom ulítává, takže postava tam není asi to hlavní.A byly z netu asi za 200. Odkaz nevím.
Opravdu?Na netu je toho spousta, vybrala bych si, ale nevím jak to bude sedět na mých nulkách ![]()
Ale je pravda, že v obchodě to stejně nenechají zkusit.
Díky ![]()
Předpokládám, že se tvojemu líbíš, jaká jsi, ne?
Tak zkus třeba jeden a uvidíš. Mně manžel koupil rovnou asi čtyři, já z toho na odvaz nejsem, ale když se mu to líbí… Tvému se to líbí?
Anonymní píše:
Předpokládám, že se tvojemu líbíš, jaká jsi, ne?Tak zkus třeba jeden a uvidíš. Mně manžel koupil rovnou asi čtyři, já z toho na odvaz nejsem, ale když se mu to líbí… Tvému se to líbí?
Nooo, abych pravdu řekla, tak nevím
Chci ho spíš něčím překvapit, něčím novým.Korzety mám 3, různě je střídám, ale není to ono.Tak mě napadlo tohle.To se líbí snad všem chlapům nebo myslíš že ne?Já nevím právě čím překvapit.
Anonymní píše:Anonymní píše:Nooo, abych pravdu řekla, tak nevím
Předpokládám, že se tvojemu líbíš, jaká jsi, ne?Tak zkus třeba jeden a uvidíš. Mně manžel koupil rovnou asi čtyři, já z toho na odvaz nejsem, ale když se mu to líbí… Tvému se to líbí?
Chci ho spíš něčím překvapit, něčím novým.Korzety mám 3, různě je střídám, ale není to ono.Tak mě napadlo tohle.To se líbí snad všem chlapům nebo myslíš že ne?Já nevím právě čím překvapit.
Tohle se opravdu líbé snad každému chlapovi… většinou v obchodě ukecávají své ženušky at si to koupí ![]()
MakysekM píše:Anonymní píše:Tohle se opravdu líbé snad každému chlapovi… většinou v obchodě ukecávají své ženušky at si to koupíAnonymní píše:Nooo, abych pravdu řekla, tak nevím
Jo?Takže myslíš, že by mu to udělalo radost?Nebo poradíte co jiného?
Mám jen korzety a chci to trochu oživit.
Anonymní píše:MakysekM píše:Jo?Takže myslíš, že by mu to udělalo radost?Nebo poradíte co jiného?Anonymní píše:Tohle se opravdu líbé snad každému chlapovi… většinou v obchodě ukecávají své ženušky at si to koupíAnonymní píše:Nooo, abych pravdu řekla, tak nevím
Myslím že tohle je opravdu dobrý nápad…zklamaný určitě nebude… je to opravdu sexi ![]()
MakysekM píše:Anonymní píše:Myslím že tohle je opravdu dobrý nápad…zklamaný určitě nebude… je to opravdu sexiMakysekM píše:Jo?Takže myslíš, že by mu to udělalo radost?Nebo poradíte co jiného?Anonymní píše:Tohle se opravdu líbé snad každému chlapovi… většinou v obchodě ukecávají své ženušky at si to koupíAnonymní píše:Nooo, abych pravdu řekla, tak nevím
Díky.Jen doufám, že ty moje nulky v tom nebudou nějaký spíš odpudivý, ale tak,ví co doma má
Nebo budu v tom šaškovat v push - upce
![]()
teda vubec jsem nevedela o co jde… a ted cumim, jake mam mezery ve vzdelani.....
Devcata a netrha se to? Aby se to dalo pouzit na vicekrat, jinak mi to prijdou vyhozene prachy ![]()
ka-tka píše:
teda vubec jsem nevedela o co jde… a ted cumim, jake mam mezery ve vzdelani.....Devcata a netrha se to? Aby se to dalo pouzit na vicekrat, jinak mi to prijdou vyhozene prachy
Na jedno použití to určitě není..ale je potřeba dávat trošku pozor,aby se nevytáhlo nějaké to očko…Také je více druhů…některé jsou jemější..a náchylnější na roztrhnutí..některé jsou pevnější a vydrží déle…
Ahoj, přemýšlím o koupi síťovaného bodysuitu, ale mám malá prsa a trochu širší boky, tak si to na sobě neumím moc představit a nikde v obchodě jsem to neobjevila, že bych to vyzkoušela, je to jen na netu.Už jste to někdo měly na sobě?Jak vám to sedlo?Bojím se, že za to vyhodím peníze a budu se v tom tak akorát stydět