Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky
zrovna jsem pres net zadavala platbu a i kdyz jsem vse zadala dobre, tak se mi kod banky posunul z 6210 na 4000 a penize jsem poslala jinam.
Pochybuji ale, ze tahle banka ma predcisli u uctu 670100, takze se penize asi nikam nepripisi.
Na svou banku uz jsem volala, ale nejsou tam v nedeli, takze az zitra, ale stejne platbu nebloknou, jen mohou druhou banku informovat atd.
Nevite jak to je, kdyz se penize poslou na cislo, ktere zrejme neexistuje?
penize uz jsou odecteny z meho uctu..
Co si pamatuji, tak kdyz jsem jeste mela KB, tak jsem jednou poslala penize na ucet, ktery mi pani dala a byl spatny a do tri dnu mi prisel dopis, ze se castka neodecetla.
Diky
Taminka píše:
ahoj holky
zrovna jsem pres net zadavala platbu a i kdyz jsem vse zadala dobre, tak se mi kod banky posunul z 6210 na 4000 a penize jsem poslala jinam.
Pochybuji ale, ze tahle banka ma predcisli u uctu 670100, takze se penize asi nikam nepripisi.
Na svou banku uz jsem volala, ale nejsou tam v nedeli, takze az zitra, ale stejne platbu nebloknou, jen mohou druhou banku informovat atd.
Nevite jak to je, kdyz se penize poslou na cislo, ktere zrejme neexistuje?
penize uz jsou odecteny z meho uctu..
Co si pamatuji, tak kdyz jsem jeste mela KB, tak jsem jednou poslala penize na ucet, ktery mi pani dala a byl spatny a do tri dnu mi prisel dopis, ze se castka neodecetla.
Diky
Nám se odečetla. Ale do 14ti dnů peníze připsaly zpět.
Přesně tak, pokud účet neexistuje, tak penízky přiběhnou zpět.
Stalo se mi to 2×
, a pokaždé byly penízky do týdne zpět. Jsem u mBank ![]()
Já jsem jednou kupovala autosedačku přes Mimibazar a ten prodávající mi sám omylem poslal špatný kód banky, číslo účtu bylo v pořádku, ale místo do Spořitelny jsem to poslala do KB. Peníze jsem měla do 3 dnů zpátky, protože to číslo neexistovalo. Určitě to přijde zpět. ![]()
Zapomněla jsem napsat, že se platba odečetla i když to neexistovalo.
tterka píše:
Stalo se mi to 2×, a pokaždé byly penízky do týdne zpět. Jsem u mBank
Ja jsem taky u mBank.
Jinak si myslim, ze ten kod jako je u mBank, tedy to predcisli 670100 ta druha banka urcite nema..A i kdyz se castka odecetla, tak snad se vrati.
Ahoj, je to přesně jak píšou holky.
Kdybys to omylem poslala špatně v rámci jedné banky, tzn z Mbank do Mbank, tak to ani neodečtou.
Když to pošleš jinam, Tvá banka to odečte a pošle do té 4000.
Až ta má možnost zjistit, že tenhle účet opravdu neexistuje a pošle to zpět do Mbank a ta Ti to připíše zpět.
Kdyby čistě náhodou existoval, což si taky nemyslím, je potřeba sepsat žádost o vrácení platby, měli by Ti s tím pomoci v Tvé bance, ta to pošle do té druhé a ti to předají příjemci. Ten je povinnen Ti peníze vrátit.
crazzi píše:
Kdyby čistě náhodou existoval, což si taky nemyslím, je potřeba sepsat žádost o vrácení platby, měli by Ti s tím pomoci v Tvé bance, ta to pošle do té druhé a ti to předají příjemci. Ten je povinnen Ti peníze vrátit.
JJ tohle jsem resila, kdyz mi jedna pani z MMB nechtela vratit penize, tak jsem si volala do sve banky, nahlasila platbu jako spatnou a oni poslali do te druhe banky zadost o navraceni platby.
Rikali mi, at se pak ozvu, pokud klientka penize nevrati a ze pak mam i dukaz pro policii.
No ale snad to takhle resit nebudu muset.
Tak uz jsem volala do banky a sepsala reklamaci a aby to nebylo malo, tak se mi dnes na ucte objevila castka, ze mi ji nejaka pani vraci, ze byla poslana omylem
a odecetla si od ni prichozi a odchozi poplatky..Tak co ted? Obratem vratit, nebo mam pockat az si ji vyzada?
Teď jsem se nějak ztratila? Jako nějaká jiná paní, které si to ty neposlala ti vrací jinou platbu, nebo ta kam si to poslala omylem tu tvoji?
Taminka píše:
Tak uz jsem volala do banky a sepsala reklamaci a aby to nebylo malo, tak se mi dnes na ucte objevila castka, ze mi ji nejaka pani vraci, ze byla poslana omylema odecetla si od ni prichozi a odchozi poplatky..Tak co ted? Obratem vratit, nebo mam pockat az si ji vyzada?
Pokud si jsi jistá,že to není pro tebe, poslala bych zpět.
j.a.n.i1 píše:
Teď jsem se nějak ztratila? Jako nějaká jiná paní, které si to ty neposlala ti vrací jinou platbu, nebo ta kam si to poslala omylem tu tvoji?
Jina.
Vubec nevim kdo to je, pry mi vraci po odecteni poplatku penize, ktere jsem ji omylem poslala. No jak kontroluji tak kontroluji, ale pani ani ucet neznam a penize jsem ji rozhodne neposilala.
Taminka píše:j.a.n.i1 píše:Jina.
Vubec nevim kdo to je, pry mi vraci po odecteni poplatku penize, ktere jsem ji omylem poslala. No jak kontroluji tak kontroluji, ale pani ani ucet neznam a penize jsem ji rozhodne neposilala.
A nemohla ti to vracet z jiného účtu???(ta cos je včera špatně poslala?)