Co nosíte v přebalovací tašce u kočárku?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18551
29.10.11 14:28

Co nosíte v přebalovací tašce u kočárku?

Ahoj holky. Trošku úsměvná otázka možná :oops: :mrgreen: nicméně by mě zajímalo, co všechno nosíte v přebalovací tašce u kočárku?
Co praktického i věci navíc třeba samnozřejmě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
29.10.11 14:31
loka píše:
Ahoj holky. Trošku úsměvná otázka možná :oops: :mrgreen: nicméně by mě zajímalo, co všechno nosíte v přebalovací tašce u kočárku?
Co praktického i věci navíc třeba samnozřejmě :wink:

Všechno.
Plínky tam bývaly, ubrousky na utření, peněženku, klíče, tampony, pití, jídlo…mnoho věcí

• Citovat
  • Upravit
1107
29.10.11 14:31

Hadrovou plenu, papírový pleny, přebalovací ubrousky, přebalovací podložku, náhradní oblečení, nějakou hračku, čaj, dudlík, papírový kapesníky .. no našlo by se toho víc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
29.10.11 14:39

Asi podobně, jak píší holky, látkové pleny, jednorázové pleny, hlavně ubrousky (opravdu oceňuju), kapesníky, nějaké hračky, pití pro holky, křupky, něco sladké, pro sebe tampony, vložky, a když jdu jen s přebalovací, tak i klíče, peněženku, mobil.. Prostě věci potřebné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
29.10.11 14:42

Děkuji :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.10.11 14:47

Látková plena čtverec, látková plena na přebalení, papírovka, ubrousky, bryndák, přesnídávka, KPZ-tyčinka Hipp, Brumík, Bebe sušenky, lžička, balík křupek, pití, jelení lůj,látková taška na nákup, krém na ruce, krém malému na xichtík, rukavičky, kapesníky, tampony, klíče, mobil a asi ještě pár jiných krámů :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
29.10.11 15:21
kozisek píše:
Látková plena čtverec, látková plena na přebalení, papírovka, ubrousky, bryndák, přesnídávka, KPZ-tyčinka Hipp, Brumík, Bebe sušenky, lžička, balík křupek, pití, jelení lůj,látková taška na nákup, krém na ruce, krém malému na xichtík, rukavičky, kapesníky, tampony, klíče, mobil a asi ještě pár jiných krámů :oops: :mrgreen:

tak to kecáš že máš přebalovací tašku, to vidím na krosnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1626
29.10.11 15:38

tak kromě přebalovacích potřeb co psaly holky nosím jelení lůj, gumičku do vlasů, lžičku, kapesníčky, kopii kartiček pojišťovny moji, holky a přítelovu-člověk nikdy neví :palec:
Pak nosím pro malou ponožky. Jo a ještě propisku a takovej malinkej bloček.
Na kočárku na madlu máme takovej pultik kam si hodím klíče a mobil. Až pořídíme sourozeneckej, přítel povídal že i kdyby ho měl navrtat, tak tam ten pultik přehodí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
29.10.11 15:39

doklady pro mě a 3 děti, peněženku, kapesníky, vlhčobrousky, pleny pro všechny 3, 2 lahve pití,křupky, UM, přesnídávku, termosku s vodou, prázdnou lahev na UM, hřeben, dudlíky, hračky, klíče, sáčky na trávu pro morče, sáčky na použité pleny, přebalovací podložku, 3 látkovky, náhradní oblečení, lžičku, piškoty, dávku gran. čaje a dávku kaše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.10.11 16:19

Mění se to dle situace ale zhruba toto:
Látkové pleny na přebalení, pytel na pleny, vlhčené ubrousky, pytlík s namočenými hadrovými ubrousky, papírové kapesníky
Náhradní oblečení (včetně ponožek), případně vrstvu navíc, kdyby bylo potřeba doobléknout.
Pití, křupky, svačinu pro mě a pro mládě.
Knížky, plus nějaká hračka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.10.11 16:26

Jednorázovou přebalovací podložku, látkovou plínu, náhradní papírovku :oops: (látkuju doma), vlhčené ubrousky, dvě dávky mlíka, vodu v termosce, flašku na mlíko, klíče, peněženku, sluchátka k mobilu (když spí tak poslouchám hudbu), jelení lůj, tampony, vložky, malýho průkaz, a pak spoustu letáku co jsem kde dostala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jo a igeliťáky na použité plíny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
29.10.11 16:48

Já tam nosím takových krámu , že vždycky něco hledám tak dlouho :roll: .
Plínky papírové , látkovou , pitíčko pro malou ,sušenky ,2 lžičky , krém na ruce , měsíčkovou mast , lesk na rty , voňavku , klíče , doklady , peněženku , foťák , mobil atd atd atd .. Kolikrát se mi i rozjel zip :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
29.10.11 16:53

Trošku mimo OT - ale vy co tam narvete tolik věcí, co máte za tašky?

Já teda nosím, vlhčené ubrousky, jednu látkovou plínu na prdel, potom jednu čtverovou na pusu, doklady, peníze, klíče, mobil, čaj pro malou a tím končím protože se mi ta víc nevleze.

V koši pok kočárem mám zbytek - oblečení, jídlo pro nás obě, hračku, pláštěnku od kočárku, zámek ke kočárku, deštník.

Potřebuju poradit velkou přebalovací tašku a pokud možno nějakou univerzální :?:

• Citovat
  • Upravit
35545
29.10.11 18:00

http://www.billa.cz/…-diadora.php tu „tašku na rameno“, jo a teď jsem tam ještě našla fleesovou deku, ale už tam mám fakt borčus, chce to přebrat :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.10.11 18:06
kozisek píše:
http://www.billa.cz/…-diadora.php tu „tašku na rameno“, jo a teď jsem tam ještě našla fleesovou deku, ale už tam mám fakt borčus, chce to přebrat :oops: :mrgreen:

A má druky? Nebo to hodíš na kočár jen tak?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová