Síťový adaptér v notebooku

4780
22.6.11 19:39

Síťový adaptér v notebooku

Ahojky. Holky nemáte tady některá manžela, který rozumí počítačům? Mám s noťasem malinký problém. Když jsem doma napojená na naši domácí wifi, tak je všechno o.k., ale když si vezmu noťas do práce chci se připojit na veřejnou nezaheslovanou wifi pro pacienty, tak mi to nejde a píše mi to chybu síťového adaptéru. Co by to mohlo být? Je to nějaká porucha s kterou bych musela třeba na reklamaci? Já nejsem žádný expert, proto se ptám. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
22.6.11 19:46

Mě jen napadá jedna věc, máš vytvořené připojení pro tu nezaheslovanou síť? Já jsem musela vytvořit v průvodci připojení extra pro každou wifinu, i když neměla heslo. Je to jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
23.6.11 00:02

Nevím, jestli to má něco společného s internetem, spíš s napájením - síťový adaptér je ta krabice mezi notebookem a elektrickou zásuvkou. Používáš ten samý, jako doma?
A zkusila bych, jestli to bude hlásit stejnou chybu i v případě, kdy notebook jede na baterii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
23.6.11 08:17
Bersaba píše:
Nevím, jestli to má něco společného s internetem, spíš s napájením - síťový adaptér je ta krabice mezi notebookem a elektrickou zásuvkou. Používáš ten samý, jako doma?
A zkusila bych, jestli to bude hlásit stejnou chybu i v případě, kdy notebook jede na baterii.

Jo aha. Ale já jsem v práci zrovna jela na baterii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
23.6.11 08:20
Gladys píše:
Mě jen napadá jedna věc, máš vytvořené připojení pro tu nezaheslovanou síť? Já jsem musela vytvořit v průvodci připojení extra pro každou wifinu, i když neměla heslo. Je to jednoduché.

To jsem zkoušela, ale asi špatně. Jsem mimoň no. Až pojedu zas do práce, tak to vyzkouším znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
23.6.11 15:54
Anabellka píše:
Bersaba píše:

Tak v tom případě zkus, až ti to bude znova dělat při chodu na baterii, zapnout NTB přes adaptér do sítě. Tipla bych si, že mu při pokusu o připojení k internetu nestačil výkon z baterie, proto ta hláška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
23.6.11 16:55
Bersaba píše:
Anabellka píše:
Bersaba píše:
Tak v tom případě zkus, až ti to bude znova dělat při chodu na baterii, zapnout NTB přes adaptér do sítě. Tipla bych si, že mu při pokusu o připojení k internetu nestačil výkon z baterie, proto ta hláška.

Díky moc. Určitě to zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
2.9.13 22:12

Našla jsem třeba tady: http://pc.bazos.cz/…A-zaruka.php
jen nevím, jaký máš typ, ale jsou tam vypsané ty, na které to pasuje

• zkus prohledat ostatní bazary (sbazar, aukro ap.)dost často lidi zlikvidují ntb a pak ho prodávají po částech na náhradní díly, tohle bylo jen první na co jsem narazila
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
3.9.13 08:37

Mám taky starší noťas, HP, kabel už měl blbej konektor, tak jsem sháněla novej. Byl to ale nějakej atypickej rozměr, takže jsem pak koupila v normálním obchodě s počítačema za 650 korun adaptér a u něj bylo asi osm různých konektorů a kupodivu tam jeden pasoval. Výhoda je, že až budem mít někdy novej počítač, nemusíme kupovat novej kabel.

Mám něco podobnýho: http://www.suntech.cz/…u-70w-cerny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová