Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, prosím vás, která umíte dobře rusky - přeložte mi, co mi přišlo na pohledu
dik ![]()
ja myslela, ze azbuku cist umim, ale tohle je tak napsany, ze se v tom ztracim a nejsem si jista ![]()
Ahoj.
Jmenuji se Tanja.
Bydlím v Minsku.
Pak kousek nemůžu přečíst, dále to pokračuje : , které tam žijí. ![]()
A loučí se pozdravem : Měj se hezky.
Ahoj!
Jmenuji se Táňa. Žiju v Minsku.
Na pohlednici je
Bělověžekaja nušča (to nevím, co je nebo jsem to blbě přeluštila)
a srnčí, které tam žijou.
Všechno dobré! edit: to poslední jsem přeložila doslova, správně je překlad první překladatelky ![]()
P.S.: Nechceš nám dát na Táňu adresu? Že bychom si taky pocvičily azbuku ![]()
Příspěvek upraven 21.06.11 v 21:03
No super, ten střed jsem nemohla přeluštit, písmenka mi nedávaly smysl, v ostatním jsme se shodly ![]()
Na to, že mám 19 let po matuře jsem se fest vybičovala ![]()
Můžeš mi prozradit co bylo na tom pohledu? Myslím z druhé strany ![]()
Ahoj, rusky jakže takž umím, ale tohle nejde přečíst, ale cháou z toho asi tohle:
Ahoj jmenuju se Táňa a žiju v Minsku na okraji belovežeského lesa se srnnci, kteří tu žijí.
Měj se.
S tím " okrajem" si nejsem jistá, to se nedá přečíst, alr vyplývámi to z textzu.
jjelena píše:
Ahoj, rusky jakže takž umím, ale tohle nejde přečíst, ale cháou z toho asi tohle:Ahoj jmenuju se Táňa a žiju v Minsku na okraji belovežeského lesa se srnnci, kteří tu žijí.
Měj se.
S tím " okrajem" si nejsem jistá, to se nedá přečíst, alr vyplývámi to z textzu.
To není okraj, ale otkrytka = pohlednice.
Kurnik, co je na tom pohledu ještě krom srnců? ![]()
Hotová detektivka
Až zas Táňa napíše dej vědět. Nedávno jsem doma našla krabici s dopisy co jsme si v rámci družby psali s dětmi z SSSR, no provětrala jsem si závity kvalitně ![]()
Příspěvek upraven 21.06.11 v 21:16
Ahoj asi zklamu, je to hrozne neosobni text na pohlednici, ani to nevyvolava dojem, ze to psala dotycna Tana, zni:
Ahoj!
Jmenuju se Táňa. Bydlím v Minsku. Na této pohlednici je Bělověžský prales a srnky, které tam žijí. Měj se hezky.
(Prekladem jsem si jista, jsem Ruska).
dik holky ![]()
na pohledu jsou jen srnci u lesa ![]()
prisel mi skrz postcrossing
Tak je to Bělověžský prales, strejda gůgl poradil http://be.wikipedia.org/…%D1%87%D0%B0
No tak ted už to smysl dává, ale nějak nechápu význam toho všeho, ale to ty snad jo ![]()
jjelena píše:
No tak ted už to smysl dává, ale nějak nechápu význam toho všeho, ale to ty snad jo
aaale sbiram pohledy, tak jsem se registrovala na postcrossingu a posilam si pohledy s lidmi z celeho sveta ![]()
doprofilu jsem si napsala, ze muzou lidi psat anglicky, nemecky, spanelsky a rusky ale tu rustinu jsem podcenila
uz se mi psaci blbe cte
Tanja asik nevedela co napsat, tak popsala pohlednici ![]()