Situace na Blízkém východě

Anonymní
7.3.26 08:29

Situace na Blízkém východě

Co říkáte situaci na Blízkém východě? Dotklo se vás to? Máte strach? Jak dlouho si myslíte, že to bude trvat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35103
7.3.26 08:51
@Anonymní píše: Více

Už tady diskuze je. A proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66357
7.3.26 08:58

Tady to máš, taky anonym. Zajímalo by mě, jestli to není ten samý, když diskuse usnula.
 https://www.emimino.cz/…rankovani/4/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.26 09:09
@vokishka píše: Více

Tak tam je, jestli se bojíte války, tady to má být o jedné konkrétní. Já mám strach a o přátele, co tam jsou. Navíc mi to dost zhatilo plány na cesty do dané oblasti.

• Citovat
  • Upravit
66357
7.3.26 09:16

tak to k tomu prostě připiš, klidně stejný příspěvěk, jako tady. Vždyť je to v podstatě totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.26 09:24

Jenže ten název nezměním. Tohle má být diskuze o Blízkém východě, ne obecně o válce.

• Citovat
  • Upravit
66357
7.3.26 09:35

a proč pod anonymem. Je to normální téma, nic tajného. Pokud někdo použije anonym u běžného tématu, nevzbuzuje to moc důvěru v zakladatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.26 10:28

Ostatní témata týkající se různých válek, jsou také založený anonymně. Nechceš jít tedy otravovat tam?

• Citovat
  • Upravit
132
7.3.26 10:44

Pociťuju vděčnost, že žiju v ČR a snažím se každý den užívat na plno, žít přitomností. Uvědomuju si, že ani ČR není nedotknutelná. Ale většina Čechů se asi obecně nebojí (viz. Zvoleni stran, které snižují výdaje na obranu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12863
7.3.26 11:25

Ja obecne nechapi „vysmatost“ znacne casti naseho obyvatelstva, ze my jsme v poho a nildy jinak. Polaci, Bulhari, Rumuni vsichni se snazi zabepecit nakupem zbrani a dokonce dovolit Natu mit tam zakladny a u nas Okamous rekne, co by si na nas Rusove vzali. Kacer dava hodne nahlas najevo, ze moc dobre vi, jak o statni zeme Nata se stavi ke slibenym zavazkum na obranu..radeji nepremyslim, co se musi u.nas stat aby se lide probrali..my jsme si svoji zemi nevykecali ale bojovalo se v zahranicnich legiich atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16227
7.3.26 11:34
@KarolinaUca píše: Více

To není o tom, že se voliči těchto stran nebojí. Oni si ti voliči naivně myslí, že když půjde méně peněz na obranu, tak o to víc peněz půjde na jejich dávky. Akorát že vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.26 12:53

Mně to teda komplikuje příjezd rodičů ze Sri lanky. Mají se vracet v pondělí. A jelikož letí s katarskou společností, je mezipřistání v Doha a Katar má prozatím uzavřený letecký prostor a prozatím všechny lety ruší. Nicméně prostě počkají, až jejich letadlo odletí. Zvládli tam tsunami, zvládnou i tohle.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.26 17:36

:roll:
Já si pamatuju když dávali zprávu před lety o tom, že je Írán ve válce. Kamarád byl jako voják nasazen v Afghánistánu.
Naposledy se mě dotklo kdy se v roce 2022 zřítili domy vlivem zemětřesení a všude kolovali videa a fotky děti, které v sutinách našli. V tu do bu jsem měla miminko a bylo mi teda strašně ouzko. Dost nepříjemná byla i situace když hořel národní park. Měli jsme vrtulníky téměř v hlavním přenosu.
No a teď tohle. Jedné známé to komplikuje návrat z dovolené. Letadla nelituji. Už je tam víc jak týden. Neví jak se dostane zpět.
Jako příjemná záležitost to určitě není. :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová