Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak vnímáte současnou situaci v Afghánistánu? Dělá vám to starosti?
Co myslíte, že se pro nás změní? Dík za názory.
S nasi prisnou migracni politikou si nemyslim, ze by se pro nas neco zmenilo.
Tech lidi tam je mi ale moc lito. ![]()
Myslím, že tohle je zatím největší zločin Babišovy vlády. Všichni, kdo zdržovali přesídlování Afghánců, kteří pomáhali české armádě, by se měli smažit v pekle. Zatím jsme nepřesunuli ani jednoho a podle mě už to ani nestihneme. Mnozí z těch lidí zemřou. Musí to být šílené.
Je to hrozny, koukala jsem odpoledne na ct24. Je mi lito vsech obycejnych lidi i tech ‚kolaborantu‘, co tlumocili nasi armade ![]()
„Tálibán si s tlumočníky vyřídí účty,“ varuje šéfka české charity
Pomozte nám, a my se na Vás vykašlem! ![]()
Docela by mě zajímalo, kam šly všechny ty prachy, za které západ cvičil a vyzbrojoval afghánskou armádu.
Jinak se ukazuje, že tohle tam lidé chtějí. Měli by mít právo to mít. V rámci hranic své země.
Už i jejich prezident zdrhnul
, jejich armáda neudělala vůbec nic? Jasně že to zase nejvíc odskáčou civilisti. na plno místech se k nim lidi přidávají. nejhorší to bude pro ženské ![]()
Super je twitter Gibiše, má tam vždycky nejnovější zprávy. Překvapilo mě, kolik toho lítá přes nás, je to tu samý tanker a podobná letadla.
https://twitter.com/VojtechGibis
Biden jeste pred 3dny rikal, ze Talibanci Kabul dostanou tak do 30 dni, vsechny ta rychlost prekvapila, cely svet.
Americani se ptaji, co tam tech 20 let delali, kde jsou ty miliardy dolaru, co je to stalo.
Ja pridavam, ze vsechny ty vyhasle zivoty vojaku byly zbytecnymi obetmi, kdyz za tri dny je vsechno jinak.
Evidentne je to zeme, ktera diktaturu potrebuje, na jiny rezim neni zrala/vyspela.
@jege píše:
„Tálibán si s tlumočníky vyřídí účty,“ varuje šéfka české charity
Pomozte nám, a my se na Vás vykašlem!
Patos. Oni netlumočili, aby pomáhali, ale byli prostě placení. Každopádně je to hodně špatné, že se to vůbec děje.
@Cimada píše:Že brali plat za své služby znamená, že necháme umřít je i jejich rodiny? I když za to byli placení, bez jejich pomoci by to měla armáda mnohem těžší. Navíc někdo o tom mluvil z těch našich, že jich hodně studovalo kdysi u nás. Placený je i náš velvyslanec a taky ho (doufám) dovezeme zpět.
Patos. Oni netlumočili, aby pomáhali, ale byli prostě placení. Každopádně je to hodně špatné, že se to vůbec děje.
Příspěvek upraven 15.08.21 v 17:45
@Cimada píše:
Už tím, že tlumočili, tak šli do rizika, s kůží na trh. Určitě si byli vědomi toho, že když se něco zvrtne, tak budou mezi prvními na řadě.
Myslim na vsechny ty zeny, ktere talibanci znasilni a zotroci, na deti, co zustanou samy na svete.
Na kretena Burese, ktery tam necha umrit vsechny, co pomohli ceske armade.
Jsem v sestinedeli a nesu to dost tezce…