Situace v Afghánistánu

13206
15.8.21 17:20

Situace v Afghánistánu

Jak vnímáte současnou situaci v Afghánistánu? Dělá vám to starosti?
Co myslíte, že se pro nás změní? Dík za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1096
15.8.21 17:24

S nasi prisnou migracni politikou si nemyslim, ze by se pro nas neco zmenilo.

Tech lidi tam je mi ale moc lito. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.21 17:27

Myslím, že tohle je zatím největší zločin Babišovy vlády. Všichni, kdo zdržovali přesídlování Afghánců, kteří pomáhali české armádě, by se měli smažit v pekle. Zatím jsme nepřesunuli ani jednoho a podle mě už to ani nestihneme. Mnozí z těch lidí zemřou. Musí to být šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
15.8.21 17:29

Je to hrozny, koukala jsem odpoledne na ct24. Je mi lito vsech obycejnych lidi i tech ‚kolaborantu‘, co tlumocili nasi armade :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36110
15.8.21 17:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
15.8.21 17:33

Docela by mě zajímalo, kam šly všechny ty prachy, za které západ cvičil a vyzbrojoval afghánskou armádu.

Jinak se ukazuje, že tohle tam lidé chtějí. Měli by mít právo to mít. V rámci hranic své země.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36110
15.8.21 17:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
15.8.21 17:37

Už i jejich prezident zdrhnul :jazyk:, jejich armáda neudělala vůbec nic? Jasně že to zase nejvíc odskáčou civilisti. na plno místech se k nim lidi přidávají. nejhorší to bude pro ženské :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
15.8.21 17:38

Super je twitter Gibiše, má tam vždycky nejnovější zprávy. Překvapilo mě, kolik toho lítá přes nás, je to tu samý tanker a podobná letadla.
 https://twitter.com/VojtechGibis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
15.8.21 17:40

Biden jeste pred 3dny rikal, ze Talibanci Kabul dostanou tak do 30 dni, vsechny ta rychlost prekvapila, cely svet.
Americani se ptaji, co tam tech 20 let delali, kde jsou ty miliardy dolaru, co je to stalo.
Ja pridavam, ze vsechny ty vyhasle zivoty vojaku byly zbytecnymi obetmi, kdyz za tri dny je vsechno jinak.
Evidentne je to zeme, ktera diktaturu potrebuje, na jiny rezim neni zrala/vyspela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
15.8.21 17:42
@jege píše:
„Tálibán si s tlumočníky vyřídí účty,“ varuje šéfka české charity
Pomozte nám, a my se na Vás vykašlem! :poblion:

Patos. Oni netlumočili, aby pomáhali, ale byli prostě placení. Každopádně je to hodně špatné, že se to vůbec děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
15.8.21 17:44
@Cimada píše:
Patos. Oni netlumočili, aby pomáhali, ale byli prostě placení. Každopádně je to hodně špatné, že se to vůbec děje.
Že brali plat za své služby znamená, že necháme umřít je i jejich rodiny? I když za to byli placení, bez jejich pomoci by to měla armáda mnohem těžší. Navíc někdo o tom mluvil z těch našich, že jich hodně studovalo kdysi u nás. Placený je i náš velvyslanec a taky ho (doufám) dovezeme zpět.

Příspěvek upraven 15.08.21 v 17:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
15.8.21 17:44
@Cimada píše:
Patos. Oni netlumočili, aby pomáhali, ale byli prostě placení. Každopádně je to hodně špatné, že se to vůbec děje.

Už tím, že tlumočili, tak šli do rizika, s kůží na trh. Určitě si byli vědomi toho, že když se něco zvrtne, tak budou mezi prvními na řadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
15.8.21 17:45

Jsou odvážní a měli jsme je zachránit, nejen naše zadky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
15.8.21 17:50

Myslim na vsechny ty zeny, ktere talibanci znasilni a zotroci, na deti, co zustanou samy na svete.
Na kretena Burese, ktery tam necha umrit vsechny, co pomohli ceske armade.
Jsem v sestinedeli a nesu to dost tezce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová