Sjíždění Vltavy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
12.6.17 05:47

Ahoj,
veliké díky za zkušenosti a rady. Rozhodli jsme se pro Baraku. Je o 15 cm širší než Pálava, tak by měla být stabilnější. Já jezdím na vodu od tří let. Do dospívání každý rok a nikdy jsem neseděla v ničem jiném než v laminátce. Udělala jsem se jen 2× a to jsem už byla i zadák. :D Tak věřím, že to nějak zvládneme. Baraka bude, myslím si, v porovnání s laminátkou pohoda, co se stabilnosti týče. Já jsem jako dítě byla úplně stejný strašpytel jako dcera a to mě možná motivovalo řídit se pokyny a zbytečně se nehejbat. :D Ona to taky nějak zvládne. Když tak se vykoupe… Patří to k tomu. :-) Myslíte, že jí máme dávat helmu? Nebo vesta stačí? Za nás helmy nebývali a vestu nosily jen děti. Ale co jsem koukala na pár fotek z dnešní doby, tak vestu mají i dospěláci. :nevim:
A poslední věc - jaký repelent máte vyzkoušený? Koukala jsem na Predátor Maxx a Predátor Outdoor. První je normálně na kůži a druhý na oblečení. Míchala bych to, aby jsme to na kůži měli co nejmíň a snažila se to dávat hlavně na oblečení, stan, spacák… Pamatuji si, jak rok po povodních bylo děsně přemnožených hovad a komárů. To jsem se bála i vyčůrat, aby mi na zadku nepřibylo dalších několik ďobanců. :lol: Tenhle hmyz to dokáže dost znepříjemnit, takže chci být připravená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
12.6.17 06:47

@Elilen Můžu jen souhlasit s tím, co bylo řečeno. Na raftu byste se děsně nadřeli, ale nafukovačky jsou stabilnější a téměř nepřevratitelné, takže za nás baraka. My jsme toho sjeli hodně právě na pálavě - máme ji asi 17 let (na letní vodu jsme si ale půjčovali právě laminátky nebo plasťáky), baraka je super v tom, že je samovylévací.

Naše malá, když jsme ji poprvé vzali na pořádnou vodu (ne na volej nebo rybník), vypadala po sjetí prvního jezu, že dál nepojede. Necvakli jsme se, ale úplně jí stačila ta vlna, co nás zalila… :lol: Ale dala to.

Pokud můžu doporučit kemp na Vltavě, máme super zkušenost s tábořištěm Dívčí kámen kousek za Zlatou Korunou - krásné místo, prázdno a klid. Jiný klidný kemp jsme asi nezažili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí