Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahoj,proc anonym???
jinak neverim…skakala jsem a cvicila na balone(bolely me zada),jak jsem byla tehu a urco jsem predcasne nerodila…
sice jsem byla od 32tt otevrena a pripravovala se ,ze porodim nedonosenatko,strasilo me vic lekaru,mela jsem bobky-lezela jsem na spalkach,nic nedelalala a pocitala dny,kdy jsme byli jeste 2v1…maly drzel nakonec jak kliste,ke konci jsem jej snazila popohnat babskyma radama…nic nepomahalo,v den planovaneho umeleho vyvolani porodu si v noci dal rict…den predtim jsem nahanela psa na poli-zdrhl mi za bazantem,byla jsem z toho uplne unavena,vyvucla,tak verim,ze ta velika fyzicka aktivita pomohla…
pokud miminko nebude chtit,tak jej normalnima babskyma radama nevyzenes!!!!!
Pokud jsi zvyklá a cvičíš tak běžně, pak bych se nebála. Samozřejmě žádné divočiny, ale to je snad jasné. ![]()
Skakala jsem na balonu,delalo mi to dobre na zada
Rodila jsem 9 dnu po terminu ![]()
já chodila od půlky těhu cvičit 2× týdně na balony a rodila jsem 15 dní po termínu nuceným císařem, neb prý by ze mě jinak mimi nevydolovali a vegetila by u mě dalšího půl roku. skákala jsme pak i doma. takže za mě rozhodně ne ![]()
Taky jsem cvičila na balonu, když mě bolela záda, stejně tak i po porodu ![]()
Ahoj,
mám takovej dotaz..může předčasný porod vyvolat skákáním na míči..?? Někde jsem četla že ano, ale nevím, co je na tom pravdy..Nechci nějak ublížit miminku.