Budu už rodit?

6956
17.12.11 15:52

Budu uz rodit???

Ahoj holky, myslite ze uz budu rodit?? Jsem dnes 36+4,v utery jsem byla na kontrole u dr- otevrena na spicku prstu ale vcera lehke kontrakce, bolest v podbrisku a slabe krvaceni a v porodnici rekli ze otevrena na dva!! Bydlime od porodnice 5 min autem, tak me pustili domu. Porad mam ale tvrde brisko a tlak a pobolivani v podbrisku? Myslite ze se to blizi? Mel to nekdo podobne?? Diky za odpovedi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
17.12.11 15:55

už jsi otevřená nebo čípek je propustný? Já bych řekla že jen čípek ne? To znamená že můžeš rodit ale nemusíš, není to nikde dané.. a ty bolesti a tlaky bych řekla že poslíčci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
17.12.11 15:57

Cipek je prej krehky a otevrena na dva prsty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.12.11 15:59
Janichka píše:
Cipek je prej krehky a otevrena na dva prsty :nevim:

Takže čípek stále máš, tudíž je čípek propustný na dva prsty, dokud čípek nezmizí úplně nemůžeš se začít otevírat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.12.11 16:17

Tak chystá se to zřejmě hezky, ale to může znamenat, že porodíš ještě dneska stejně jako že tu budeš do TO nebo i dýl. Tohle ti nikdo neřekne, ani vnitřní vyšetření už v tomhle není směrodatné, je to jen věštění z křišťálové koule ;)
Každopádně pokud máš čípek propustný na dva prsty, tak bych s odjezdem do porodnice neotálela, ani kdyby praskla voda a nic se jinak nedělo, já taky bydlím 5min od porodky a rodila jsem 20min po příjezdu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
17.12.11 16:59

Tak já měla bolesti od 35tt a bez čípku…
Rodila 39+3 (otevřená na 3 už 10dní)

• Citovat
  • Upravit
18
17.12.11 18:10

jako by si mluvila o me kdyz sem rodila tak to bylo stejny ve ctvrtek na kontrole nic v noci se slabim krvacenim a bolesti zad do porodnice otevrena na dva prsty propustena domu a v patek vecer znova stim ze sem si myslela ze me zase pusti domu ale to uz bylo ono a za dveš hodiny malej byl na svete, Pokud bydlite tak blizko tak by si mela jit projistovu, ja razim rceni radsi dvakrat zbytecne nez jednou pozde tak drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25173
17.12.11 19:03

Ahoj,
no to ti nikdo neřekne, já už taky byla jaksi načatá, dle doktora. Pak týden před skutečným porodem bolestivé kontrakce, leč nepravidelné … už jsem to chtěla mít za sebou. Pak mi v noci praskla voda, začali pravidelné kontrakce. Nakonec porod od prasknutí 12 hodin a kdyby mi jeden hodný doktor nempomohl, tak jsem možná doteď :) Pořád jsem byla na 2 prsty a nehýbalo se to i přes velice bolestivé kontrakce.
Ono můžeš být otevřená na 2 prsty třeba 2 týdny a pak můžeš porodit za hodinu … přeji rychlý a bezproblémový porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
17.12.11 20:37

je to vazne individualni, ja byla napr. otevrena na 2 prsty s cs 8 uz 14 dni pred porodem…tak at to mas uz za par!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
18.12.11 14:51

Vcera, Ve 23:34 se mi narodila dcera dominika:) 45Cm a 2480 g:) porod trval 3hod a 30 min . Bez nastrihu jen malinko natrzena:)
Nejkrasnejsi zazitek:) mala je v poradku a krasne saje:) snad nas do stedreho dne pusti domu:)
Takze odpovidam na svou otazku:) ano uz se to chystalo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.12.11 14:52

Fííííha, to je teda novinka :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Moc gratuluji :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatul
18.12.11 15:12

To je krásně vypointovaná diskuze :-) Moc gratuluju, taky chci takovou rychlovku :-)

• Citovat
  • Upravit
TessAg
18.12.11 15:24

teeeeda, MOC gratuluju! :dance:

• Citovat
  • Upravit
18
18.12.11 15:24
Janichka píše:
Vcera, Ve 23:34 se mi narodila dcera dominika:) 45Cm a 2480 g:) porod trval 3hod a 30 min . Bez nastrihu jen malinko natrzena:)
Nejkrasnejsi zazitek:) mala je v poradku a krasne saje:) snad nas do stedreho dne pusti domu:)
Takze odpovidam na svou otazku:) ano uz se to chystalo:D

gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šiška Pampeliška
19.12.11 15:50

Zdravím Vás,když to tu tak pročítám,odpovědi na otázky zní celkem zkušeně…Ráda bych se zeptala,jsem ve 35 týdnu těh. mám dost silné bolesti kosti u vagíny…Občas to bolí tak že nemohu ani chodit…Poradíte mi?! :-))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100