Přežije moje miminko?

617
16.12.11 16:55

přežije moje miminko?

Chtěla jsem se zeptat,zda-li je tu nějaká maminka a měla stejný problém v těhotenství.Koncem šestého měsíce mi zjistili,že můj chlapeček má těžkou mnohočetnou srdeční vadu,dost komplikovanou…V sedmém měsíci jsem se měla rozhodnout,zda-li miminko porodím hned s tím,že zemře nebo se ho pokusí hned po narození operovat.operace nás čeká někdy koncem února.Zajímalo by mě,jestli má nějaká maminka tuto zkušenost.Mám strach,celé těhotenství musím ležet,jak se blíží únor,tak začínám dost panikařit,hrozně se bojím o Vojtíška......Držte nám palečky,určo sem pak dám vědět,jak jsme dopadli… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
16.12.11 17:01

jezis,to je i moc lito,zkusenost nemam,mam zdraveho syna,nicmene soucitim a nedovedu si predstavit,ze by neco bylo jinak…

musi to byt silene a rozhodla bych se jak ty,pokud se to operovat da,tak proc nedat sanci,maly bude bojovnik,uvidis :hug:

drzim vam uprimne pesti,drte se,verte ze vse bude dobre a pohlad za me Vojtiska :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.12.11 17:01

Pane jo :,( :,( držím Vám palčky a myslím na vás at vše dopadne co nejlépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
16.12.11 17:17

zkušenost nemám, je mi to líto, přeju pevné nervy, bude to boj. Tak posílám trochu síly a ráda bych se tu třeba v březnu dočetla, že se máte pěkně a přidej fotku Vojty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
16.12.11 17:19

Taky na vás budu moc myslet a držet všechny palce co mám :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
16.12.11 17:20

To je mi moc lito,zkusenost nemam,ale rozhodla ses spravne,dat Vojtiskovi sanci.Neboj,dobre to dopadne,hlavne zkus myslet pozitivne at je mu v brisku dobre.Urcite se ozvi,budu moc drzet palecky :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ddd
25
16.12.11 17:22

Ahoj, mám zkušenost, ale ne přímo osobní. Doporučuji ti kouknout se na stránky www.srdickari.cz a myslím, že tam najdeš dost užitečných věcí. Držím palce ať vám to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
16.12.11 17:27

Taky držím pěsti. Vojta bude mít bezvadnou mámu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.12.11 17:29

Ahoj, nemám osobní zkušenost, jen zprostředkovanou od mé dobré kamarádky, která má stejné staré dítko jak já, chlapečka. U ní se to nezjistilo ještě v době těhotenství (i když nikdo nechápe jak je to možné), ale asi 2 týdny po porodu, kdy malého najednou našli v postýlce úplně modrého, nedýchal. Přitom problémy s dýcháním atd. měl už před tím, ale dali jim na to jen sirup na kašel. V nemocnici mu nejdřív mylně diagnostikovali ještě něco úplně jiného (a nasazené léky mu ještě přitížily), až nakonec konečně někdo osvícený přišel na to, co mu je. Na operaci ihned letěli do Izraele (žijí na Kypru), prý jsou tam nějaké kapacity na kardio. Operace proběhla úspěšně a teď je to malý čertík plný života, co mi vždycky kamarádka vypráví.

Přeji hodně štěstí a sil, ať to dopadne dobře i vám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.12.11 17:30
werryjane píše:
Ahoj, nemám osobní zkušenost, jen zprostředkovanou od mé dobré kamarádky, která má stejné staré dítko jak já, chlapečka. U ní se to nezjistilo ještě v době těhotenství (i když nikdo nechápe jak je to možné), ale asi 2 týdny po porodu, kdy malého najednou našli v postýlce úplně modrého, nedýchal. Přitom problémy s dýcháním atd. měl už před tím, ale dali jim na to jen sirup na kašel. V nemocnici mu nejdřív mylně diagnostikovali ještě něco úplně jiného (a nasazené léky mu ještě přitížily), až nakonec konečně někdo osvícený přišel na to, co mu je. Na operaci ihned letěli do Izraele (žijí na Kypru), prý jsou tam nějaké kapacity na kardio. Operace proběhla úspěšně a teď je to malý čertík plný života, co mi vždycky kamarádka vypráví.Přeji hodně štěstí a sil, ať to dopadne dobře i vám. :kytka:

jinak jsem samozřejmě zapomněla zmínit, že měl taky nějakou komplikovanou srdeční vadu, konkrétně ale jsem schopna říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
16.12.11 18:39

zakladatelko já bych se jen chtěla zeptat jak je možné že to nepoznali na velkém uzv?tam se zkoumá srdíčko ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
16.12.11 18:52

Bohužel Ti neporadím.Budu na vás myslet,držte se :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
16.12.11 19:04

Napiš konkrétně o jakou VV se jedná, jestli je to fallotova trilogie či tetralogie tak ti můžu podat nějaké info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
16.12.11 20:25

Zakladatelko to je hrozný,ale už ted si skvělá máma,že si dala Vojtíškovi šanci :potlesk: Uvidíš bude to bojovník :srdce:
Držím moooc palce at vše dobře dopadne a napíšeš nám jak je užasný.
Posílám Vám moc síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
16.12.11 20:42

Jaká je to vada? Nějaká známá pojmenovaná nebo nespecifická komplexní vada?
Co na to dětský kardiolog, který má atestaci na prenatální kardiologii? Jakou dává miminku prognozu? Tím bych se řídila, tady na emimiu Ti nikdo neporadí,protože nepíšeš, o co se jedná.
Co se týče Fallotovy tetralogie, ta to asi nebude, protože ta až na vyjímky je úspěšně operována s dobrými prognozami na normální život.

Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky