Přežije moje miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
13.4.12 12:34

Teda ta vaše příbuzná je opravdu kr… :cert: :cert: :cert: Jak může takhle psát.Moc na Vás myslím a strašně věřím,že Vojtíšek Vám bude růst jen před očima už pořád :srdce: Jste moc silní a statečný oporu v rodině potřebujete.Vždyt ten malej uzlíček přeci za to stojí!!!!Moc Vám přeju,aby vše dopadlo dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
13.4.12 14:09

Ahoj makulko, upřímnou soustrast předem. Každopadne nemužes podat trestný ozámení na doktora co ti mel udelat UZ v 20 týdnu ? A nebyla sance jit na UZ na soukromou kliniku? já byla již 3× ..protože mi taky řekli v 13.týdnu že se jim nepozdává srdce..našestí snad to bude nakonec OK.
zmařený život kloučka, ty neštastná…ach jo… holky pojdte byt trochu víc bojovný za svá práva a když doktor odmítne udělat UZ tak s to holt nekde zapokatit když ta možnost je.. vždyt toliko trápení ted :-/ za to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
13.4.12 14:15

Makulku Vojtíšek je nádhernej,nevědět to,řekla bych že je naprosto zdráv.Moc držím palečky ať je mezi námi co nejdéle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
13.4.12 15:55
@lyžařka píše:
Ahoj makulko, upřímnou soustrast předem. Každopadne nemužes podat trestný ozámení na doktora co ti mel udelat UZ v 20 týdnu ? A nebyla sance jit na UZ na soukromou kliniku? já byla již 3× ..protože mi taky řekli v 13.týdnu že se jim nepozdává srdce..našestí snad to bude nakonec OK.
zmařený život kloučka, ty neštastná…ach jo… holky pojdte byt trochu víc bojovný za svá práva a když doktor odmítne udělat UZ tak s to holt nekde zapokatit když ta možnost je.. vždyt toliko trápení ted :-/ za to nestojí.

Co to píšeš????? Miminko žije!!!! může se stát zázrak a ty už ho zeď pohřbíš??? Máš ty vůbec děti?? asi ne!!! Kdyby ano, tak tohle NIKDY nenapíšeš!!!!!!!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
13.4.12 15:59

@lyžařka promiň děti teda máš… Jak můžeš??? Jak můžeš tohle napsat?????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
13.4.12 16:01
@Pesee23 píše:
Co to píšeš????? Miminko žije!!!! může se stát zázrak a ty už ho zeď pohřbíš??? Máš ty vůbec děti?? asi ne!!! Kdyby ano, tak tohle NIKDY nenapíšeš!!!!!!!!! :zed:

Naprosto souhlasím a pod tohle se taky podepíšu.

Lyžařka - jak tohle vůbec můžeš napsat? Jakápak „upřímná soustrast předem“?! Když bude u vás v rodině někdo vážně nemocný, taky mu řekneš předem upřímnou soustrast? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.4.12 16:03
@lyžařka píše:

Teda nezlob se na mě,ale to je nejblbější příspěvek který sem zde viděla.Jak tohle proboha vubec mužeš napsat?Jsi normální? :zed: Musim se hodně držet abych nenapsala něco hodně sprostého :? :cert:

Makulko malej je užasnej.Já držim palce stále a na podobné krávy jako je ttvá příbuzná a spol se vy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
13.4.12 16:14

@lyžařka Fuj,tak z tvého příspěvku mě úplně zamrazilo. Jak jsi tohle mohla napsat,to mi nejde do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
13.4.12 16:15

Makulko Vojtíšek je krásnej chlapeček a jak píšeš velkej bojovník :srdce: a určitě bude bojovat dál a vy doktorům ukážete že zázraky se vážně dějí a po operaci bude Vojtík zdravoučký chlapeček :srdce: posílám hodně síly pro vás všechny :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
13.4.12 16:24

@lyžařka 8o 8o co to je jako???To ti ulítlo ne???To snad není možný tohle :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
13.4.12 16:24

Makulko, drzte se, ja verim, že to zvládnete a všechno dobře dopadne. Okolí vytrete zrak.verte tomu vy a stane se to. Jsi uzasna máma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.4.12 16:27

Makulko, teď jsem si přečetla celou diskusi, je mi to moc líto :,( , úplně mi s toho mrazí, máte všichni můj obdiv, jste celá rodina moc statečná, Vojtíškovi přejeme hodně síly je moc hezký chlapeček, nepřestanu na Vás myslet a od teď držím pěsti, aby se stal zázrak a uzdravil se :srdce: Že si dovolí být někdo škaredý toho si nevšímej :cert: ignoruj takové lidi raději :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
13.4.12 16:46

Makulko je mi moc opravdu moc líto, co prožíváš.Sama mám tři děti a vím jak mi je když se vyskytne nemoc, proti vaší malicherná.
Jsi statečná a skvělá maminka, se srdíčkem na správném místě :srdce:
Na zázraky jsem nevěřila, ale od dceřina roku a půl věřím, věřím že každý máme nahoře svého :andel: i Vojtíšek má svého :andel:

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
13.4.12 16:49
@lyžařka píše:

Jsi hloupá, tupá roura :roll: tohle by nenapsal snad nikdo :nevim: myslím nikdo s mozkem.A držím se abych nespustila lavinu :cert:

• Citovat
  • Upravit
808
13.4.12 17:24

Pro lyžařku :cert: :cert: :cert: NEZAPOJUJ SE DO TÉTO DISKUSE!!!!!! :evil: :evil: Tohle jsi vážně přehnala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí