Přežije moje miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
13.4.12 17:29

Pro lyžařku NEZAPOJUJ SE DO TÉTO DISKUSE!!!!!! Tohle jsi vážně přehnala!!!
nejde mi to citovat ale plně souhlasím s Pavučinkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
13.4.12 17:41
@Pavučinka píše:
Pro lyžařku :cert: :cert: :cert: NEZAPOJUJ SE DO TÉTO DISKUSE!!!!!! :evil: :evil: Tohle jsi vážně přehnala!!!

Máš pravdu Pavlí!!!!! Ona je … Já to prostě nechápu!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
13.4.12 18:14

Pesee23 svatá pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
13.4.12 18:20
@Hodaka píše:
Jsi hloupá, tupá roura :roll: tohle by nenapsal snad nikdo :nevim: myslím nikdo s mozkem.A držím se abych nespustila lavinu :cert:

naprosto s tebou souhlasím jak může ženská-máma odepsat svoje dítě?Naprosto nechápu obvzláš když maličký žije-každé stvoření má právo na život a ikdyž se k němu matka příroza zachovala macešky tak nám ukazuje jakej je silák a že si to svoje místo tvrdě vybojuje!!Makulko,udělala jsi správnou věc a já vám oběma přeju moře síly a oceán naděje…a malečkej určitě svůj boj vyhraje a té nádheře i všem doktorům ještě ukáže!!Je to moc krásnej chlapeček!!Držte se oba!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.4.12 18:31

@makulk o, mooooc ti držím pěsti a budu na vás pořáááád myslet :hug: :hug: :hug: Jsi ta nejlepší maminka, kterou si tvůj chlapeček mohl přát :hug: :andel: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
13.4.12 18:39
@katula9 píše:
Pesee23 svatá pravda

Díky tohle prostě totálně nechápu!!!!!!! Ještě dítě nemá!!!!! TEPRVE HO ČEKÁ!!! Neví, jaké to je být mámou! Jaké to je milovat své dítě!!!! Je BEZCITNÁ!!!!!!!!!! :cert: :cert: :cert: :cert:
A ano! zázraky se dějí!!! Tak proč rovnou toho prcka pohřbívá????? Je tady, je mezi námi a je to bojovník!!!!!! Už tím, že se popral o místečko na tomhle světě dokázal, jak je silnej bojovník!!!!!!! A myslím, spíš vím, že bude Vojtík bojovat dál!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.4.12 18:46

@lyžařka ano dámy, nebetyčná kráva bez kouska srdce to je. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
13.4.12 18:49

tak to stoprocentně já jsem toho důkazem mě samotné před 12ti letypracovalo srdce na 17procent a žiju TAKŽE ANO ZÁZRAKY SE DĚJÍ PROTOŽE MĚ DÁVALI ŠANCI NA PŘEŽITÍ ASI 2 PROCENTA takže NEPOCHOPÍM PROČ TO LYŽAŘKA NAPSALA!!!PARDON ALE OPRAVDU NE!!! doufám že mě tady holky chápou NECHCI v žádném případě říkat nic o tom že jsem zvládla něco extra jen to mělo sloužit jako příklad toho že zázraky se opravdu dějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
13.4.12 19:06
@katula9 píše:
tak to stoprocentně já jsem toho důkazem mě samotné před 12ti letypracovalo srdce na 17procent a žiju TAKŽE ANO ZÁZRAKY SE DĚJÍ PROTOŽE MĚ DÁVALI ŠANCI NA PŘEŽITÍ ASI 2 PROCENTA takže NEPOCHOPÍM PROČ TO LYŽAŘKA NAPSALA!!!PARDON ALE OPRAVDU NE!!! doufám že mě tady holky chápou NECHCI v žádném případě říkat nic o tom že jsem zvládla něco extra jen to mělo sloužit jako příklad toho že zázraky se opravdu dějí

Dějí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
13.4.12 19:15

jasně proto jsem to psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
13.4.12 19:23
@Pesee23 píše:
Díky tohle prostě totálně nechápu!!!!!!! Ještě dítě nemá!!!!! TEPRVE HO ČEKÁ!!! Neví, jaké to je být mámou! Jaké to je milovat své dítě!!!! Je BEZCITNÁ!!!!!!!!!! :cert: :cert: :cert: :cert:
A ano! zázraky se dějí!!! Tak proč rovnou toho prcka pohřbívá????? Je tady, je mezi námi a je to bojovník!!!!!! Už tím, že se popral o místečko na tomhle světě dokázal, jak je silnej bojovník!!!!!!! A myslím, spíš vím, že bude Vojtík bojovat dál!!!!

no ale že nemá, by nemělo mít snad vliv :nevim: každá žena, co žena, každý člověk, by měl chápat bolest druhých, mít trochu empatie :think:

• Citovat
  • Upravit
2118
13.4.12 19:25

Ahoj Makulko věřím že to s malým dopadne dobře.Sestry klučina je 3 měsíce po operaci a zatím bez komplikací :dance: Dnes je mu pul roku narodil se o měsíc dřív a měl také špatné srdíčko. je to bojovník jako tvuj synek.Modlíme se za něj a držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
13.4.12 19:42
@Hodaka píše:
no ale že nemá, by nemělo mít snad vliv :nevim: každá žena, co žena, každý člověk, by měl chápat bolest druhých, mít trochu empatie :think:

nemělo, máš pravdu. I můj chlap tady řekl že je ........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
13.4.12 19:45
Plně souhlasím!!!!Jak tohle může vůbec napsat nechápu fakt je to krá…
@berry4 píše:
@lyžařka ano dámy, nebetyčná kráva bez kouska srdce to je. :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
13.4.12 19:46
:pankac: :pankac:
Takovejch „lyžařek“ si nevšímej, nevědí co píší :kytka: A neboj, bude dobře. Obejmi svého bojovníčka a dej mu prosím za mě pusinku :kytka:
@berry4 píše:
@lyžařka ano dámy, nebetyčná kráva bez kouska srdce to je. :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí