Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
To je tak strasne smutne
nechodila bych ani spat, jen abych z toho casu snim ukrojila co nejvic ![]()
Strašně moc si přeju, aby se stal zázrak a zázraky se dějí ![]()
Vojtíšek je krásnej ![]()
Posílám strašně moc síly a co nejvís štěstíčka, co vůbec jde
![]()
@makulka1 píše:
Děkuji všem maimnkám za podporu,bohužel mi lékaři zdělili strašnou zprávu,když ležel malý Vojtíšek v nemocnici,jeho srdeční vada nabírala rychlý spád k horšímu a nyní nelze jeho srdíčko operovat.Řekli mi,at se rozhodnu,zda dám Vojtíška do ústavu,abych ho prý neviděla umírat…Tady jsem neváhala,vzala jsem si Vojtíška domu,aby měl alespon poslední měsíce v klidu doma,aby ho někdo pochoval a dal mu lásku..Jsou mu dva měsíce…Lékaři mu nedávají ani rok…Bráškům jsem vysvětlila,že Vojtíška máme doma jen na nějakou dobu,než půjde spinkat do nebíčka.Ale znáte děti…ptají se,kolik bude Vojtíškovi až půjdu do třetí třídy tak…Je to strašný,ale před dětmi se snažím nedát nic na jevo.....Musel by se podle lékaře stát velký zázrak,aby se dožil nějakého věku,aby mělo srdíčko šanci vyrůst a tím by se vytvořila nová tkán,kam by se chlopnička dala přišít…Je to strašná rána…snažím se na to nemyslet,ale nejde to…
Makulko,držím palce,aby vše bylo alespoň trochu snesitelné.Jsi úžasná,že jsi Vojtíška nenechala dát do ústavu,myslím,že si zaslouží mnoho lásky a pohlazení.Přeci když lékaři sdělí,že nemá šanci na uzdravení,tak nemůžeme před ním zavřít dveře,odložit ho,nechat ho mezi cizími a dělat že Vojtíšek neexistuje.Vydrž tu krutou dobu,kterou prožíváte,mysli na to,že Vojtíšek tu je,aby vám obohatil život,i když má vyměřený jen malý úsek svého života.
@Pavučinka píše:
Ahoj Makulko,vloni jsem porodila miminko chlapečka,který má Fallot.tetralogii…v půl roce byl na operaci této vroz.srdeč.vady v Praze a vše dobře dopadlo…Nyní je mu 7měsíců,bez léků a prospívá…Teď jsem ve 22tt a očekávám další miminko,kterému ve 13tt dle ultrazvuku zjistili srdeč.vadu komplexní typu jednokomorové cirkulace s omezenými operač.možnostmi.Chodím na kardio kontroly k MUDr.Jičínské na Veveří.Termín porodu mám 15.05.2012.Mimčo čeká operace srdíčka v půl roce.....musí trochu přibrat aby měl sílu.Moc vám držím palečky…V Praze Motole jsou profesionální lékaři,odborníciPřeji vám oběma jenom to nej…
![]()
A co se týče gynekologa tak ten můj byl asi v minulém životě jenom úředníkem…ještě,že po mě nechce podpis a razítko
![]()
Pavučinko-jak se daří nenarozenému miminku?Také držím palce,aby se vada podařila přijatelně odoperovat,aby i druhé miminko na tom bylo tak dobře jako první.
Makulko, tvůj příběh je neskutečně smutný
…jen těžko se dá popsat, jak moc je mi líto, že vás tohle potkalo, ale věřím, že za tvou odvahu a velikost tvého srdíčka, dostanete z Vojtíškem ten nejkrásnější dárek a to bude váš dlouhý společný život
!!!! Posílám hodně moc sil nejen tobě, ale stejně tak i Vojtíškovi a přeji vám, aby jste ten dáreček za vaši odhodlanost a odvahu dostali co nejdříve!!!! Věř, že zázraky se opravdu dějí a já se modlím, aby se stal vám
!!!!!! Nepřestanu na vás myslet… ![]()
Makulko …Vojtíšek má velké štěstí, že je u Tebe doma… a Ty ..
posílám sílu, budeš jí potřebovat kupu …
A já na zázraky věřím .. ![]()
@makulka1 ten je krásný
.
Posílám také mnoho síly, co jiného nevím. Zázrak. Je rozkošný
Makulko to se prostě nesmí stát
. Vojtíšek má tu nejúžasnější a nejstatečnější maminku
. Moc Vám držím palečky a prosím toho nahoře o zázrak. A doufám, že za rok se tady budem koukat na fotečky malýho a na jeho první krůčky
![]()
Je mi to tak strašně líto a já na zázraky už dlouho nevěřim proto že to znám,ale moc držim palce at je tady výjimka at ten zázrak přijde.Držte se
Nádhernej chlapeček a Vy jste moc statečná, doufám s Vámi v zázrak a že zázraky se dějí!!!
Posílám, alespoň takhle přes net, mnoho sil!
![]()
Makulko, ja na zázraky rozhodne věřim. Uživejte si každý den, dekuj za každý další den, co se ma stát se stane, ale ver jen v to dobre. Ja zázraky zazila a deji se denne. Ver v ne!
Všem moc děkuji.Jste úžasní,tolik podpory.To víte,že se budu modlit za zázrak,po přečtení několika příspěvků,kde bylo něco podobného,mi to dodalo větší sílu bojovat.Vojtíšek je statečný bojovník,budu ho mít klidně až do roka přivázaného na prsou,aby se nezatížil.Ukážeme doktorům v Motole,že nás neměli odepisovat.....budu doufat,že to zvládnem.....Vojtíškovi dávám veškerý čas,který můžu.nesmí plakat,takže ho stále nosíme,houpáme a tak.Má prdíky a pořád by plakal.I ted ho u sebe houpu.nesmím ho už kojit,takže mu dávám malé množství odstříkaného mléka a energii doháníme nějakou směsí..Moji kluci jsou úžasní,pomáhají,starají se o brášku…Užívám si veškeré tyto momenty,mám spoustu foteček a videjíček…Jestli totiž přijde den D,tak já na Vojtíška nechci nikdy zapomenout.nikdy..Určitě budu informovat jak pokračujeme…všem ještě jednou děkuji. ![]()
Ahoj, to je tak smutný
Doufám, že bude Vojtíšek v pořádku, je krásnej! Držim pěsti, ať se uzdraví ![]()
Strašně smutný, neubránila jsem se slzám
. Jsi strašně statečná ženská a máš můj obdiv
. Přeju ti hodně síly, tobě i Vojtíškovi
![]()