Přežije moje miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3833
13.4.12 20:06
@Štuclíček píše: :pankac: :pankac:
Takovejch „lyžařek“ si nevšímej, nevědí co píší :kytka: A neboj, bude dobře. Obejmi svého bojovníčka a dej mu prosím za mě pusinku :kytka:

za nás všechny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
13.4.12 20:09

makulko

není už co dodat holky už vše napsaly :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: Tak se jen připojuji .Já na zázraky věřím sama jsem jeden malí zažila takže vím že možné je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
13.4.12 20:11
@Pesee23 píše:
za nás všechny :hug:

Přesně tak :kytka:

K lyžařce se už já vyjadřovat nebudu, napsaly jste to za mě. Navíc někdo takovej mi za ty slova ani nestojí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
13.4.12 21:52
@lyžařka píše:
Ahoj makulko, upřímnou soustrast předem. Každopadne nemužes podat trestný ozámení na doktora co ti mel udelat UZ v 20 týdnu ? A nebyla sance jit na UZ na soukromou kliniku? já byla již 3× ..protože mi taky řekli v 13.týdnu že se jim nepozdává srdce..našestí snad to bude nakonec OK.
zmařený život kloučka, ty neštastná…ach jo… holky pojdte byt trochu víc bojovný za svá práva a když doktor odmítne udělat UZ tak s to holt nekde zapokatit když ta možnost je.. vždyt toliko trápení ted :-/ za to nestojí.

Tak sorry, jsem jinak hodnej člověk, ale tebe bych sto chutí propleskla :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: , tohle jsi vážně posrala! Doufám, že jsi se dostatečně omluvila Makulce, i když na tohle, cos napsala asi dostatečná omluva neexistuje… :cert: :evil: :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
13.4.12 22:07

Makulko musime verit na zazrak (nebo spis nevsevedomost doktoru) jinak to nejde. Jsi moc silna a ja opravdu verim, ze to Vojtisek zvladne kdyz ma tak uzasnou maminku.
Hlavne nehazet flintu do zita, doktori nejsou vsevedi a tela miminek nekdy opravdu dokazi zazraky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.4.12 22:30

Lyžařko, si děláš prdel, ne??? Jsi normální? Asi ne, protože tohle normální člověk NIKDY nevypustí z huby, nenapíše a ani si nepomyslí… Panebože, já bych tě nejradši pořádně propleskla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
13.4.12 22:45

@Pavučinka
Honzík je krásnej chlapeček a jste moc stateční, opatrujte se :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
14.4.12 00:03

Celé rodince Makulky držím palečky… :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: Vojtíšek je krásné miminko a velký bojovníček… :hug: Přeji jenom to nej rodince… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makulka1
14.4.12 09:27

Holky jste super. :hug: Nebojte Lyžařku jsem úplně vypustila,holt i takové lidičky se najdou.....Pro Lyžařku,co si na tom lékaři vezmu?Myslíš jako peníze?Ty sice nemám,ale čím bych si jako pomohla…Už i v Motole udělali chybu a házeli to jeden na druhého..Ale myslíš si,že když na ně podám nějaké oznámení,že se něco stane..Nestane.Doktoři pak v těhle situacích stojí při sobě.A nehodlám lítat po soudech,když si užívám každou chviličku s malým…A nejsem blbá.....Co když pak bude Vojtíšek potřebovat pomoc,tak mě pak pošlou někam.....Svého doktora jsem tam poslala,to víš že měl plno argumentů,že on chyby nedělá.......Už mám jiného lékaře…

• Citovat
  • Upravit
3359
14.4.12 10:06

Ahoj Vojtíšku, Ty to zvládneš, podívej kolik lidí kolem tebe Tě miluje a drží Ti palce :kytka: . Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
30.4.12 11:49

Ahoj Makulko a Vojtíšku. Tak jak se vám daří. Moc na vás myslím a posílám náruč plnou síly :hug: Vojta už určitě pěkně vyrostl co? Posílám mu pusinku na čelíčko a Tobě pohlazení po duši. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
30.4.12 18:40

@Štuclíček taky se přidávámmmm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
30.4.12 20:12

Já taky, pořád cekam na zprávu. :-) myslím na vás. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makulka1
30.4.12 20:19

Ahojky,všechny moc moc zdravíme.Zatím je vše v nejlepším pořádku,Vojtíšek prospívá.Za pár dní mu budou tři měsíce.Posílám fotečku.V květnu jsme objednaní ke kardiologovi,tak jsem zvědavá,co nového nám řekne.Ale myslím si,že zatím nic pozitivního určitě nebude.Zatím je dost maličký na nějaké změny.....Na jednu stranu jsem ráda,že pěkně rosteme,ale na druhou se děsím každého týdne na víc,protože tím se jeho kritické období přibližuje.Směje se,žvatlá,je úžasný..No prostě náš andílek…

• Citovat
  • Upravit
4091
30.4.12 20:30

Makulko…moc krásnej…jen tak dál…držíme palečky…občas písni co a jak..ju??? :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí