Přežije moje miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
7.4.12 21:38

To je strašně smutné co píšeš :( , je mi to moc líto. Držte se :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
7.4.12 21:40

Taky ti budu moc a moc držet palečky,a posílám ti sílů ,opravdu jsi zaslouží aby měl šanci žít!! :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
7.4.12 21:41

neeeeeee tohle by se nemelo stavat:-) posílám moc moc síly :hug: a budu drzet palecky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.4.12 21:42

Makulko. Je tak překrásný. ..... Pro slzy nevidím.Posílám sílu a naději :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.4.12 21:44

To je mi moc lito, take posilam hodne sily! Jsi moc statecna! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
7.4.12 21:44

Makulko, posílám moc sil a přání aby se ten zázrak stal. Znám kloučka, kterému řekli totéž co Vám, že se nedožije prvních narozenin, také má těžkou vadu srdce. Nyní je mu už 18 let. To jen, že zázraky se někdy dějí a třeba se stane i u Vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.4.12 21:54

ježiši kriste, nemám co napsat, přeju tobě i Vojtíškovi zázrak :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
7.4.12 21:56

Ježiš...... Zlatíčko, držím pěstičky. Sama mám srdečních vad několik, žiju s implantovaným ICD… Můj bráška (dnes 2 a 1/4 roku) byl operován v 5 týdnech pro několika četnou srdeční vadu… Moc na Vás budu myslet a doufat s Vámi v zázrak. Kardiologové v Motole dokáží zázraky! Přeji hodně sil!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
7.4.12 22:06

Nevím co k tomu napsat snad jen, MOC přeji, aby se ten zázrak stal! A že zázraky se dějí… Alespoň virtuálně posílám spousty sil! :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
7.4.12 22:08

ahoj makulko, posílám hrozně moc moc moc síly pro malého Vojtíška a taky pro tebe, ať se s tou nepřízní osudu poperete a modlím se pro vás za zázrak. Maličký je tak nádherný…
mám známou, jejíž dítku taky napřed, že nedožije roka, pak deseti…no a už je z něj skoro dvacetiletý pořízek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
7.4.12 22:09

:hug: :hug: :hug: To je krasny, co pro nej delas! Preji mnoho sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
7.4.12 22:14

Hrozne smutne,preji spoustu sil a doufam v zazrak..Makulko,jsi hrozne statecna.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
7.4.12 22:16

Já taky pro slzy nevidím, jsi moc statečná maminka a Vojtíšek je sladkej chlapeček. Jestli věřím na zázraky? věřím!! a vám ho tedy přeju moc moc moc :hug: :hug: :hug: Nevzdávejte to, modlím se za vás :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
7.4.12 22:20

Ahojky tak u mého bráchy který má syna bylo totéž co u tebe, možná i horší, jemu nedávali naději na přežití vůbec a po porodu ho nechávaly umřít…že to nemá cenu ani operovat a že MAXIMÁLNĚ do dvou dnu zemře, musela jeho partnerka podepisovat i papíry kde to bylo uvedeno…chlapec ale po 2 dnech stále žil a dokonce po týdnu a 14 dnech jenže pak začal modrat a neměl kyslík …takže se rozhodli že, že si zkusí zaoperovat a on operaci přežil, přežil i druhou náročnou operaci po dalších 2 měsících, po roce musel na 3 a ve 4 letech na poslední operaci, chlapeček , který byl odepsaný dokotory žije a má se čile k světu je mu nyní už 8 let a je v pořádku ! Bere akorát léky na ředění krve což bude muset brát furt, ale jinak je jak normální dítě běhá, chodí, a je moc milý jen je trošku pomalejší ne hloupý ale pomalejší protože ten nedostatek kyslíku měl velký zázraky se stávají, asi je to i :kytka: osud TENTO CHLAPEČEK NEMĚL NADĚJI ŽÁDNOU A STEJNĚ PŘEŽIL A JE V POŘÁDKU :kytka: PŘEJI AT TVŮJ :srdce: CHLAPEČEK TO TAKÉ TAK ZVLÁDNE A TOBĚ SE ULEVÍ A UŽ ABY BYLO JEN A JEN DOBŘE :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5453
7.4.12 22:30

Makulko přeji hodně sil :hug: :hug: .A já na zázraky věřím a doufám,že u vás s e stane.Vojtíšek je krásnej chlapeček a určitě to zvládne,věřím mu :palec: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí