Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Preju hodne sily..
zazraky se deji..tak proc ne u Vas..Drzte se..
Přeju moc síly at to zvládneš a malému hodně štěstí…myslím že si se zachovala správně a obdivuju tě za to! ![]()
Dát do ústavu ? Bože, jak tohle nějaký doktor vůbec může nějaké mamince říct… Vždyť kdo by Tvou lásku teď potřeboval víc než malý Vojtíšek? Kdo by ho tam choval, houpal na prsou? NIKDY to nevzdávejte. Věřím, že láska má velikou moc a že nedovolí malému svou maminku opustit. Posílám na dálku náruč síly a kopec štěstí. Moc na vás myslím, i když vás neznám. Rodinko držte se a těším se na dobré zprávy ![]()
Úplně mi tečou slzy z očí,když jsem si přečetla,jak těžký osud má tvůj chlapeček
a přeju hodně hodně štěstí a pevně věřím,že to Vojtíšek zvládne,já věřím na zázraky a ty určitě taky věř,byla bych ráda,kdybys nám za pár měsíců napsala,že je na tom Vojtíšek lépe a už ani diagnózy doktorů nejsou vůbec špatné,ještě jednou přeju hodně a hodně štěstí a hodně sil
![]()
ahojky při čtení vašeho příběhu mám slzy v očích asi tuším jak ti je já zažila něco podobného na vlastní kůži (měla jsem půl srdce zvětšené tak jako jedno celé) ale dopadlo to dobře nevím jestli jsem to měla psát ale snad vám to dodá trochu energie taky posílám moc síly držte se a určitě zase napiš jak se Vojtíškovy daří
Přeji ti Makulko i Tvému chlapečkovi hodně sil
Aby vám to všechno dobře dopadlo
Věřím na zázraky a taky že se srdíčko stále vyvíjí…
Mám doma synka,který má Fallot.tetralogii…Operován byl po určité době v Praze-Motole…a vše dobře dopadlo…
Nyní čekám chlapečka,jenž má komplexní srdeč.vadu pro typ jednokomorové cirkulace s omezenými operač.možnostmi…takže nebude možné vše zoperovat…I tak jsme se rozhodli bojovat…
Posílám fotku Honzíka,který měl operaci srdíčka a to 08.09.2011.. ![]()
Jste strašně stateční, mám radost, že bojujete a strašně mooooc přeju, aby vše dopadlo dobře
Myslím na vás, dej za nás pusinku maličkému
![]()
Držte se
![]()
Jsi úžasnou maminkou již nyní. Držím více než palce a moc moc přeji, aby vše dobře dopadlo a Vojtík byl zdravým šťastným a živým miminkem se vším všudy a ty maminkou, co má z jeho veselí radost.
Moc děkuji,jsem ráda,že jsem napsala do této diskuse,zde se mi dostává té správné podpory než od vlastního okolí…jedna moje příbuzná mi napsala,že Vojtíška nechce vidět,že na takovou věc není připravená…A já snad mám být připravená?To už mi vyznělo,že už počítá s tím,že prostě umře,tak na co by mu přála do života,že.My žijeme s manželem momentální přítomností a po přečtení téhle smsky jsme byli celý den jako opaření......To byla asi ta nejhorší reakce,kterou jsem dostala,ale nebyla jediná…A věřte,že když my někdo z příbuzných nebo okolí začne něco vykládat o boží vůli,tak se mi otevírá kudla v kapse…V boha nevěřím,dvakrát jsem potratila a ted tohle…To by bůh přeci nikomu neudělal.A ted nemluvím jen o sobě…Co jsem zde četla za příspěvky v jiných diskusí,běhá mi mráz po zádech,co všechno my maminy máme zkousnout…
Taky v něj nevěřim, přece kdyby existoval, takovýhle věci se nedějou
A ta příbuzná? Že jí to jako neni trapný! Na takový lidi se vykašli a věř, že bude líp a buďte silný! Jak to zvládáte? Co Vojtíšek?
Pro pavučinku…Jsi statečná,jsem ráda,že miminku také dáš šanci…Prostě skusit se to musí,i když je malá naděje.Jedna moje kamarádka mi řekla,že jsem to měla dát pryč,už když mi to oznámili v sedmém měsíciu..Řekla jsem ji a proč?Vždyt v té době mi tvrdili,že to je běžná operace,že to operují,nikdo nemohl tušit,že po porodu to vezme rychlí spád…Přeji Honzíkovi,at se mu daří,je krásný…A miminku držím také palečky,určitě mi písni,jak jste dopadli… ![]()
Vojtíšek je zlatíčko,ale je to číslo,přes den mi spinká jen,když ho houpu…Ale mě to nevadí…Ted´ ho tu také houpu v sedačce..
Hlavně že bezvadně spinká v noci…Jen mě vždycky děsí šestá až osmá hodina večer,kdy se mi uřvává,že chce spinkat a to nošení ani houpání nezabírá,prostě brečí..Jenže on moc nesmí,takže tu šílím… ![]()
Makulko, z okolí si nic nedělej. Kdo tím neprošel, vůbec neví, o co jde. Tvé příbuzné je mi upřímně líto a sama sebe ochudí nejvíc, když nechce vidět takové krásné mimčo.
Také jsme si zoufali, mezi příbuznými šli proti proudu a až teď se ukazuje, že to bylo správně. Vojta je šikulka a pevně věřím, že to zvládne, když už si to vybojoval až sem. Malého taky trápilo bříško, nám hodně pomohlo pevné zavinutí a houpání u mě na bříšku, nebo šátek. Moc na vás myslíme. Lucka a Matty
Makulko, z okolí si opravdu nic nedělej, je mi jasný, že tě to musí strašně mrzet
lidi jsou bohužel někdy bezohlední a necitliví.
Asi to bude znít trapně, ale aspoň virtuálně máš naší podporu a budem se snažit vás podpořit a podržet ![]()
Posílám Vojtíškovi a celé vaší rodince sílu, jste moc stateční, opravdu klobouk dolů a já opravdu věřím, že vše dobře dopadne
![]()