Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, za jak dlouho jste porodily po Hamiltonovi nejlépe u druhého miminka? Včera jsem byla 40+0 a udělali mi hmat. Odpo bříško trochu bolelo, ale dneska pohoda jako bych ani nebyla těhotná
. Asi to bude zas dost individuální, ale stejně díky za rady-porady
. Alžběta
U prvního do 24 hodin, u druhého za 9 dní
Tak si vyber. U prvního se mi z toho pobolívání rozjeli v noci kontrakce, u holky mě takto divě pobolívalo 4 dny a pak to přešlo. Za další tři dny mě dr. potrápila ještě jednou a za dva dny se rodilo ![]()
No 1den kdy mi ho udělal,jsem lehce krvácela, 2den nic a ten 3 nekrvácet,tak porodím doma ![]()
já měla jednoho a nic, za týden druhýho a pak myslím už do dvou dní, taky mi mezitím bylo fajn
Ja to mela presne takhle loni,HAmilton 2× a stejne nic ![]()
Nakone cmi praskla 24.12. voda a malej se narodil SC 25.12.
ahoj, ja taky u prvniho do 24 hodin, u druhyho 2 dny, pres den pohoda a v noci to zacalo ![]()
U druhého haml. udělaný ve 39 +5 tt a rodila jsem 41+0
Ani mě po něm nebolelo břicho,prostě nic.Takže Štědrý den jsem strávila v porodnici
A to jsem si myslela,že to v pohodě na ty svátky stihnu ![]()
Za půl hodiny mi praskla voda a malej se narodil za 4 hodin
![]()
Sice ne u druhého mimča, ale dělali mi 2×hamiltona a nic… Po 1. mě bolelo břiško,večer to odeznělo, u 2.mě nic nebolelo. A porod mi vyvolávali.:-)
U obou hamiltonů mi říkali, že jsem připravená na porod ( byla jsem otevřená na 3 ) a nic
. Tomáškovi se do zimy moc nechtělo ![]()
Do tří dnů
. Ještě večer jsem byla s manželem a kamarády na večeři úplně v pohodě a ráno v půl osmé byla dcera na světě. Držím pěsti ať se to brzo rozjede ![]()
U druhého mimča mi hmat udělal MUDr. kolem 11hod, jeli jsme domů, to už jsem cosi cítila, doma se to rychle řádně rozjelo a po 17 hod byl David venku, málem jsme nedojeli do porodnice
Byla jsem 40+0 ![]()
Přeju, ať se to brzo rozjede ![]()